Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mikoto - Ja na zgagę podobnie jak Ty - mleczko zawsze . Ale lekarz mówił ,ze śmiało te specyfiki apteczne na zgagę można stosować . Mi ostatnio dwa razy refluks się zdarzył. Straszne to było . W środku nocy cała zawartość żołądka ( takie miałam wrażenie ) , chlusnęła mi do buzi
. Kwasy takie piekące , ze zaczęłam się tym dławić . Mąż w panikę wpadł . Nigdy nie miałam takich sensacji . Okropieństwo . Chyba kolacyjkę muszę odpuścić . No i podłożyłam jeszcze dodatkową poduszkę pod głowę . Dziś było ok.![]()
Jutro jadę na czterdzieste urodziny szwagierki i nie mam pojęcia co jej kupić ???? Kobieta nie ma męża , dzieci , jest nauczycielką polskiego . Moze macie jakiś pomysł ?????

a ciasto z bitą śmietaną mmmmm......oj zjadłabym 

Na 18:00 ktg i wizyta u lekarza z "mojego" szpitala. Chyba, że aguśka24mir pochwali ten w którym ona rodzi dzisiaj to jeszcze się zastanowię 

:-)
mikoto ja czytam ACHAJE Ziemniańskiego (polska fantastyka). Co do prezentów mamy identyczny gust!