• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2013

Witam na szybko

Czasu brakuje bardzo. Podczytuje was co jakis czas, ale nie sposób wszystkim odpisać.

Jak zwykle napisze co u nas. Może jutro znajde chwile i spokojnie napisze do was.

Wiec u nas tak... Nadal mieszkamy osobno. tatus jest dochodzacy póki co i nie wiem czy to sie zmieni. Mieszkam w domu, nie przeniosłam sie do rodziców, bo to chyba nie był zbyt dobry pomysł. Rodzina na razie niewiele wie o naszej sytuacji wiec niech tak zostanie.

Krzysio mi dorosleje strasznie. Mały pomocnik, ale i synek tatusia, wiec pod tym wzgledem nic sie nie zmieniło.
A Ola... Ola kochana! Podbija wszystkie serca. Irek też zakochany na zabój... Olka waży prawie 7 kilo już i mierzy 65 cm, mały kluseczek. Zaczynamy nosic rozmiar 68, bo body na 62 nie dopinaja sie w kroku a jak sie dopną to z naciągiem :)
Od tygodnia mała spi calutkie nocki. Zasypia koło 21 i dzisiaj pobiła rekord, bo wstała o 7 rano, zjadła i spała do 11 :szok::szok:
Ale tak sie wyspała, ze do 15 niemal buzia jej sie nie zamykała.
Zaczyna sie przewracac z brzuszka na plecki i ma mega radosc z tego. W wózku próbuje podnosic głowe i tak fajnie wyglada jak ja podnosi razem z nózkami :D Normalnie nie moge sie napatrzec.
Wogole uwielbia jeździc w wózku na brzuchu :tak::tak:

Trzymajcie sie dziewczyny... pochwaliłam sie troche moja kruszynką i znikam do łóżka.

Jak znajde chwile jutro to wkleje fotki z chrzcin, bo dostałam dzisiaj kilka sztuk. Normlanie boskie!

reklama
Ja sobie nie mogę wyobrazić co matka musi czuć, cos strasznego!

Gosia no chyba trzeba będzie zacząć tak robić :-P ja śpię z małą w jednym pokoju Mariusz w drugim. Twierdzi, że powinnam mieć dużo miejsca, ale jakoś mi się w to wierzyć nie chce... Ale później mała będzie sama spała, pewnie tak jak napisałaś jak zacznie przesypiać całe noce.

Xez super, że Krzyś Ci pomaga a Oleńka przesypia całe noce! Już duża dziewczynka jest :-) moja jeszcze w rozmiar 56 wchodzi, ale też jest drobniutka więc wszystkie ciuszki są za duże w szerokości ;-) Czekam na fotki :-D

Ostatnia edycja:
Xez ostatnio myślałam o Was. Super, ze dzieci takie fajne. Czekam na foto:-) Pisz!!!

Kingusia
ja nawet się za czytanie nie biorę. Tragedie dzieci bardzo przeżywam :-( patrząc po tytule Faktycznie blisko nas to było

Justa kupilaś pojnik na jedna porcje mleka te które wstawiłam z gosiakiem są na conajmniej 3-4 porcje.

Ja myśle, że Feliks trochę z nami w sypialni pobędzie. Ja się boje o niego za bardzo. Wole widzieć i mieć każdy ruch pod kontrolą

Ostatnia edycja:
ja z doskoku też jestem
zaraz znikam na zakupy - trzeba prezent starszakowi znaleźć

Xez fajnie że jesteś i że Oleńka tak ładnie się rozwija a i pomocnika masz fajnego
czekamy na fotki z chrztu
buziaki

Kingusia- jak dobrze, że jesteś:-)! Chcesz kawki?

Spałyśmy dziś znowu do 9ej. Nie lubię tak późno zaczynać dnia, ale ostatnio kładę się po północy:sorry2:
Wczorajsza tragedia straszliwa, przeczytałam artykuł, ale podobnie jak Sa-raa wolę o tym nie myśleć bo wrażliwa jestem na tym punkcie.

Pszczoły na balkonie i jakos cicho dziwnie sie zrobiło:sorry2: Ide zobaczyć co broją:sorry2:

Fioletowa, Madzia- kawusi?:-)

Dzien dobry,

Xez - chyba przywolalam Cie myslami. Ciesz sie, ze napisalas :tak:Super. ze Krzys tak pomaga przy siostrzyczce no i Ola jakie postepi robi!! My tez wczoraj zaliczylismy pierwszy spacer na brzuszku.
Marys - jeszcze przed pordem mowilam EMilowi, ze jak naprawde bedzie czul, ze musi sie wyspac to niech idzie do drugiego pokoju. Na szczescie jeszcze nie wykorzystal tej opcji :tak:

Sara - wlasnie tez dlatego chce Tymka miec blisko...tymardziej, ze on na brzuszku spi.

Dmuchawcu- tez jestem :) co prawda z herbatka i troszke pozniej, ale u nas godzina wczesniej, wiec mam wymowke :-p

Udalo nam sie przelozyc szczepienie z piatku na dzisiaj!! ciesze sie, ale za razem boje :dry:

reklama
Dmuchawcu chętnie :tak: tak naprawdę to nie mam z kim się napić kawy... dobrze że jest BB.
Mąż znowu dzisiaj długo będzie pracował :-( jakaś samotna się czuje...
gosiak powodzenia na szczepieniach ;-)
madzia ale Ci dobrze :-)

Nie wiem co mam ze sobą zrobić... na dworze gorąco, nie ma nawet jak wyjść... z resztą nie mam gdzie iść. Męczą mnie te samotne spacery w koło bloków...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry