reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Witam na szybko

Czasu brakuje bardzo. Podczytuje was co jakis czas, ale nie sposób wszystkim odpisać.

Jak zwykle napisze co u nas. Może jutro znajde chwile i spokojnie napisze do was.

Wiec u nas tak... Nadal mieszkamy osobno. tatus jest dochodzacy póki co i nie wiem czy to sie zmieni. Mieszkam w domu, nie przeniosłam sie do rodziców, bo to chyba nie był zbyt dobry pomysł. Rodzina na razie niewiele wie o naszej sytuacji wiec niech tak zostanie.

Krzysio mi dorosleje strasznie. Mały pomocnik, ale i synek tatusia, wiec pod tym wzgledem nic sie nie zmieniło.
A Ola... Ola kochana! Podbija wszystkie serca. Irek też zakochany na zabój... Olka waży prawie 7 kilo już i mierzy 65 cm, mały kluseczek. Zaczynamy nosic rozmiar 68, bo body na 62 nie dopinaja sie w kroku a jak sie dopną to z naciągiem :)
Od tygodnia mała spi calutkie nocki. Zasypia koło 21 i dzisiaj pobiła rekord, bo wstała o 7 rano, zjadła i spała do 11 :szok::szok:
Ale tak sie wyspała, ze do 15 niemal buzia jej sie nie zamykała.
Zaczyna sie przewracac z brzuszka na plecki i ma mega radosc z tego. W wózku próbuje podnosic głowe i tak fajnie wyglada jak ja podnosi razem z nózkami :D Normalnie nie moge sie napatrzec.
Wogole uwielbia jeździc w wózku na brzuchu :tak::tak:

Trzymajcie sie dziewczyny... pochwaliłam sie troche moja kruszynką i znikam do łóżka.

Jak znajde chwile jutro to wkleje fotki z chrzcin, bo dostałam dzisiaj kilka sztuk. Normlanie boskie!

reklama
Ja sobie nie mogę wyobrazić co matka musi czuć, cos strasznego!

Gosia no chyba trzeba będzie zacząć tak robić :p ja śpię z małą w jednym pokoju Mariusz w drugim. Twierdzi, że powinnam mieć dużo miejsca, ale jakoś mi się w to wierzyć nie chce... Ale później mała będzie sama spała, pewnie tak jak napisałaś jak zacznie przesypiać całe noce.

Xez super, że Krzyś Ci pomaga a Oleńka przesypia całe noce! Już duża dziewczynka jest :-) moja jeszcze w rozmiar 56 wchodzi, ale też jest drobniutka więc wszystkie ciuszki są za duże w szerokości ;-) Czekam na fotki :-D

Ostatnia edycja:
Xez ostatnio myślałam o Was. Super, ze dzieci takie fajne. Czekam na foto:-) Pisz!!!

Kingusia
ja nawet się za czytanie nie biorę. Tragedie dzieci bardzo przeżywam :-( patrząc po tytule Faktycznie blisko nas to było

Justa kupilaś pojnik na jedna porcje mleka te które wstawiłam z gosiakiem są na conajmniej 3-4 porcje.

Ja myśle, że Feliks trochę z nami w sypialni pobędzie. Ja się boje o niego za bardzo. Wole widzieć i mieć każdy ruch pod kontrolą

Ostatnia edycja:
ja z doskoku też jestem
zaraz znikam na zakupy - trzeba prezent starszakowi znaleźć

Xez fajnie że jesteś i że Oleńka tak ładnie się rozwija a i pomocnika masz fajnego
czekamy na fotki z chrztu
buziaki

Kingusia- jak dobrze, że jesteś:-)! Chcesz kawki?

Spałyśmy dziś znowu do 9ej. Nie lubię tak późno zaczynać dnia, ale ostatnio kładę się po północy:sorry2:
Wczorajsza tragedia straszliwa, przeczytałam artykuł, ale podobnie jak Sa-raa wolę o tym nie myśleć bo wrażliwa jestem na tym punkcie.

Pszczoły na balkonie i jakos cicho dziwnie sie zrobiło:sorry2: Ide zobaczyć co broją:sorry2:

Fioletowa, Madzia- kawusi?:-)

Dzien dobry,

Xez - chyba przywolalam Cie myslami. Ciesz sie, ze napisalas :tak:Super. ze Krzys tak pomaga przy siostrzyczce no i Ola jakie postepi robi!! My tez wczoraj zaliczylismy pierwszy spacer na brzuszku.
Marys - jeszcze przed pordem mowilam EMilowi, ze jak naprawde bedzie czul, ze musi sie wyspac to niech idzie do drugiego pokoju. Na szczescie jeszcze nie wykorzystal tej opcji :tak:

Sara - wlasnie tez dlatego chce Tymka miec blisko...tymardziej, ze on na brzuszku spi.

Dmuchawcu- tez jestem :) co prawda z herbatka i troszke pozniej, ale u nas godzina wczesniej, wiec mam wymowke :-p

Udalo nam sie przelozyc szczepienie z piatku na dzisiaj!! ciesze sie, ale za razem boje :dry:

reklama
Dmuchawcu chętnie :tak: tak naprawdę to nie mam z kim się napić kawy... dobrze że jest BB.
Mąż znowu dzisiaj długo będzie pracował :-( jakaś samotna się czuje...
gosiak powodzenia na szczepieniach ;-)
madzia ale Ci dobrze :-)

Nie wiem co mam ze sobą zrobić... na dworze gorąco, nie ma nawet jak wyjść... z resztą nie mam gdzie iść. Męczą mnie te samotne spacery w koło bloków...

Do góry