reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Dzien dobry,
jak dobrze moc byc z Wami od rana

Na wstepie wszystkim PILNYM UCZNIOM POWODZENIA !

Robaczku - tez nie wiem jak tu rozwiazac chustowy problem...bluza nie jest za tania, ale rozwiazalaby nasze rozterki. Ja, az wstyd sie przyznac, nawet nie mam dla Tymka czapki na teraz :zawstydzona/y:

Kingusia, Bona - super, ze wszystko sie udalo i Laura z Michasim tak grzeczni byli.

MatkaEwa - jak obejrzalam Twoje zdjeica to utwierdzilam sie tylko w przekonaniu odnosnie nastepnego dziecka :tak:

My dzis zaczynamy nasze "stare" dni. tatus w pracy. Tymek zjadl i poszedl spac . Porannym hitem bylo ogladanie w lustrze jak tata wiarze krawat :rofl2:

Lece walczyzc ze zdjeciami, bo wczoraj cos z netem kiepsko bylo...no i herbatka obowiazkowo!!

reklama
Cześć ja tak na szybko, bo Nina się wierci

Kingusia i Bona- ciesze się ze imprezki udane i dzieci grzeczne w kościołku były

O wlascni prosba, zamieszczajcie zdjecia tu albo na wz bo nie wszyscy korzystamy z fb

o młoda jeczy dokoncze pozniej

Dmuchawcu - bardzo dziekuje !!!! Ciebie to na raczkach tylko nosisc :-)

To i tu wrzuce :
Fotor0901203345.jpgFotor0901204047.jpg

Oki lece bo cos mi sie Tymek kreci :)

Załączniki

• Fotor0901203345.jpg
    Fotor0901203345.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 37
  • Fotor0901204047.jpg
    Fotor0901204047.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Pierwszy, krótki dzien w skzole zaliczony. Seweryn wracać nie chciał do domu :)
Hubert też miał wszystko w poważaniu i jak zasnął na początku mszy tak przespłą całą akademie w szkole i jeszcze śpi - śpioszek-chościoszek :)

Od jutra dnie nabiorą stalego, uporządkowanego rytmu. Mam nadzieję, że uda mi się wszystko ułożyć i mieć więcej czasu.

Pada dziś u nas strasznie. Niby tylko dziś załamanie pogody i ma powrócić słonko - zacznę wówczas chodzić codziennie na spacerki

Hej Kobietki!

Weekend minął jak zwykle za szybko :-(

Bona piękna z Was rodzinka! Śliczna jesteś!:tak: Michaś wiedział jak zrobić wrażenie na gościach i odpowiednio ich podjąć - nie dziwię się, że rodziców duma rozpiera. A Ty pewnie umęczona?

Kingusia ale pięknie wyglądaliście - uwielbiam oglądać takie rodzinne zdjęcia!

Teri czekamy na Twoja relację z chrzcin

Gosiaczku super, że znów jesteś z nami!

Wisieńka, Robaczku teraz pewnie dni nabiorą bardziej regularnego rytmu, a co za tym idzie będziemy częściej kawkować ;-)

Dmuchawcu za rok i Ty dołączysz do mam przedszkolaków :tak:

Dzisiejsza noc o niebo lepsza od poprzedniej. Wczoraj mieliśmy rodzinne oglądanie wyścigu kolarzy w naszej okolicy - mimo, że od czasu do czasu mżyło i wiało - Zosia była z nami :-) Zabezpieczyliśmy wózek nakładką i folią. Teraz śpi, także pewnie później - jak tylko się nie rozpada, wyjdziemy na dwór. A musimy zakupy zrobić. Pranie się uprało, dom ogarnięty. Wieczorem muszę podłogi pomyć, ale to po kąpaniu. Teraz chwila relaksu:-)

reklama
Kingusia, Bona piękne mieliście chrzciny i wszyscy tacy odświętni, miło popatrzeć.
Dmuchawcu a ja szukałam tej bluzy, dzięki.
Gosiak piekny Tymuś
Robaczku, świetnie, ze Hubert spał w kościele. Masz rację na pewno stały rytm oznacza więcej i czasu i lepszą organizacje.
Dzika specjalnie dla ciebie:IMG_5881.jpg
ps.wieczorem usunę

Załączniki

• IMG_5881.jpg
    IMG_5881.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 66
Do góry