Robaczku oj tak ! Kocham Tosię nad życie, ale nam obu ten odpoczynek od siebie dobrze zrobi 
Skalbka - sukieneczka śliczna ! jak najbardziej nadaje się na chrzest. Tosia też nie miała typowo "chrzcielnej" sukienki tylko taką wełnianą ze sweterkiem do kompletu (to był 8 marca)
(Tosia nam przespała całą mszę - tylko jak ksiądz jej polewał główkę to otworzyła jedno oko po czym je zamknęła, i przyjęcie tez było na śpiocha
)
Skalbka - sukieneczka śliczna ! jak najbardziej nadaje się na chrzest. Tosia też nie miała typowo "chrzcielnej" sukienki tylko taką wełnianą ze sweterkiem do kompletu (to był 8 marca)

(Tosia nam przespała całą mszę - tylko jak ksiądz jej polewał główkę to otworzyła jedno oko po czym je zamknęła, i przyjęcie tez było na śpiocha 
No nei da się- doba jest za krótka. 

. Widze, ze czesc z Was planuje zostac na urlopie wychowawczym, a on mi chce odbierac te trzy miesiace:-( . Pracuje tylko na pol etatu, ale to zawsze popoludnia bede miala :-(odebrane . Fakt, ze zastanawiam sie nad odejscie z tej roboty - bo ile mozna jak robot pracowac i wtedy lepiej byloby mi wrocic wczesniej (bo musze na jakies 2 cz trzy miesiace), ale nie kiedy tam zostane
A ja jakoś dzisiaj nie mam nastroju:-( Chyba coś sobie kupię na poprawę humoru, albo może coś zmienię w domu