Kingusia91
Fanka BB :)
anula dziękuję, jesteś kochana ale mam właśnie białe i chciałam jakieś kolorowe...
gosiak Twój Tymek mało waży? Moja Laura wazy 4700g
gosiak Twój Tymek mało waży? Moja Laura wazy 4700g

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

a na powiaznie to rzeczywiscie drobinka z niej
nie wiem ile teraz Tymek wazy ale w polowie sierpnia bylo to 5220g wiec przypuszczam, ze teraz ok 5,5kg. Zobaczymy 9 wrzesnia
dzisiaj je sobie po 60 ml 
Nie chciał, wypluwał, płakał coraz bardziej
Dostał butlę, zjadł od razu i zasnął. Po południu już ładnie cycał, a wieczorem znowu była spazma i wypluwanie i mega ryk no i musiałam butlę dać
O co chodzi??? Odzwyczaił się czy miał gorszą chwilę??? Zaczynam się bać
Ja tu laktację podrasowywuję, a tu się okaże, że syn ma cyca już dosyć??? Matko jedyna 

fakt talent Dmuchawca do roznych plastycznych rzeczy Pszczolkom na pewno sluzy, ale samochod potrafie namalowac 
czyzby jakis skok rozwojowy jest miedzy 11 a 12 tyg?? musze zerknac zaraz