reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

dzień dobry :-) dopiero teraz mam czas na kawkę i kompa ;-)

faktycznie pustki tu dzisiaj, ale nie ma co się dziwić :happy2:

Ciekawe co tam u Wisienki- mam nadzieję, że ok...

reklama
Wenusjanka- fajnie, że mąż tak dobrze czuje się w roli ojca :-) szkoda tylko, że nie jesteście zgodni w tej kwestii

my oboje chcemy w miarę szybko postarać się o 2 dzidziusia- mój mąż to już teraz najchętniej chciałby kolejne, ale powiedział,że rozumie, że chcę poczekać trochę i myślę, że w 2 połowie przyszłego roku pomyślimy o kolejnej ciąży ;-)

mój nie dźwiga się na łokciach, ale coraz częściej podnosi pupę do góry opierając się na główce i nóżkach :sorry2:

Wenusjanka - o jaki Mężulo wyrywny :-D

Mama2013
- też będziemy myśleć o rodzeństwie dla Mikiego, ale dopiero za jakiś czas...

Ale cisza. Dziewczyny w Krakowie "Czerwcują", a my tu czekamy na wieści...

:*** PICT0037.jpgPICT0050.jpg Natis, Sa-Ra, Smile, Madzia128, Dzika, Aśka1987, Katka83 DZIĘKUJĘ ZA CUDOWNIE SPĘDZONY PIĄTEK - DO NASTĘPNEGO RAZU :**

Załączniki

• PICT0037.jpg
    PICT0037.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 119
  • PICT0050.jpg
    PICT0050.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 122
Kochane BYŁO BOSKO!!! To co dzieje sie na fb czacie to pryszcz :-p
Dziękuję: anula, katka, sara, aska, natis, smile, dzika i dzieciaczkom też :*:*:*:*:*:*:*

Dzień super, ekstra.. pomimo 2godzinnej podróży do domu i koncertu Tymka i Franka w aucie - było warto :-D

Jednak.. czuję niedosyt.. :-p

Padnięta jestem :baffled:

Katka czekamy na fotki :-)
natis nasze dzieci do siebie w tym słoneczku niewątpliwe lgną :-)

Melduje sie i ja....poprostu padam...Tymek grzeczniutki al chrzestnica daje popali...do ostanie chwili myslalam, ze maz nie pojedzie tylko odwiezie tate ale poleci :-( zmeczona jakos jestem juz tym wszystkim.

Kochane zdjecia rewewlacyjne!!!!

DZiewczynki kochane!! Witam po dluuugim milczeniu, bo nie nieobecności.. Poczytywalam Was w każdej wolnej chwili ale mam ich bardzo niewiele ostatnio, juz normalnie ledwo ciągnę.. Mały, nowy dom i remont i walka z fachowcami, ktora na mnie spadła, nowa szkoła Zuzi, szykowanie chrztu.. Nie ogarniał i czasami jestem bliska nerwowego załamania :( szkoda mi męża i Zuzi bo tylko słuchają moich płaczków i wyrzekania.. Mam nadzieje, ze minie niedługo.. Poza tym chyba niedługo łysa będę ;)

no no wystarczy o mnie!

Dziewczyny z krakowskiego spotkania- SUUUUPER fotki! Poprawilyscie mi nastrój od zaraz :) zazdroszczę! To może teraz zrobim spotkanie dziewczyn z Mazowsza?? Przecież jest nasz troche.. Oj pozazdroscilam koleżankom z południa :)

Babyboomowe koleżanki wszystkie z Was serdecznie sciskam i zapewniam, ze nawet jak nie pisze to jestem :)

Moj Sebo tez juz sie na przedramionkach kombinuje dźwigać, choc generalnie to troszkę leniuszek jest i preferuje prawa stronę przez co nawet wybraliśmy sie na rehabilitację i próbujemy go rozruszać.

reklama
Ja w zasadzie spędziłam z Wami 5 h...a wcale nie czuję, że z każdą porozmawiałam. Byłam nieco "oszołomiona" i nie wiedziałam w zasadzie co i jak. Bardzo fajnie było Was zobaczyć "fizycznie" :) Szkoda, że tak zimno już ale mam nadzieję, że odważnych, którzy wybrali się do smoczej jamy nie przewiało zbytnio :-)

ps. Wcale nie mam tak dużo tych zdjęć. Wyślę jutro bo dziś już padamy z nadmiaru wrażeń.

Do góry