Madzia - dołączam się ochów i achód nad Tymkiem :* słodziak i tyle no
Wisieńka - Lol też się nie przewraca, a i przypadkiem mu sie nie zdarza, czasem próbuje coś mocnej na rączce się podnieśc i śmiesznie odpycha się nogą ale on chyba za ciężki i chyba dlatego mu nie wychodzi (tak sobie to tłumaczę) zresztą ma 3,5 miesiaca więc pewnie jeszcze ma czas .. A tak w ogóle wczoraj się z nim zważyłam ... wyszło mu 9 kg, bede to musiała chyba w przychodni zweryfikowac
Natis - Natalka to śliczna dziewczynka i na pewno tak jak piszą dziewczyny odpowidnio dobrane oprawki dodadzą jej uroku, zresztą teraz okulary są modne
- a jak się nie przyzwyczai hmm trudno, może nie będzie tak źle - pisałam ja - posiadaczka okularów ... kurzacych się nie wiem gdzie w sumie, zginęły 
Mikoto - piękne dekorację. Całusy dla Zosieńki, dzielna pomocnica
Korba - trzymamy za słowo :*
Wisieńka - Lol też się nie przewraca, a i przypadkiem mu sie nie zdarza, czasem próbuje coś mocnej na rączce się podnieśc i śmiesznie odpycha się nogą ale on chyba za ciężki i chyba dlatego mu nie wychodzi (tak sobie to tłumaczę) zresztą ma 3,5 miesiaca więc pewnie jeszcze ma czas .. A tak w ogóle wczoraj się z nim zważyłam ... wyszło mu 9 kg, bede to musiała chyba w przychodni zweryfikowac
Natis - Natalka to śliczna dziewczynka i na pewno tak jak piszą dziewczyny odpowidnio dobrane oprawki dodadzą jej uroku, zresztą teraz okulary są modne
Mikoto - piękne dekorację. Całusy dla Zosieńki, dzielna pomocnica
Korba - trzymamy za słowo :*
oby wasze problemy sie skonczyly
my dzis drugi spacer w spcerowce...mam nadzieje, ze mu nie zaszkode, ale nie wiem jak to inaczek rozgryzc. A Zosia pieknie rosnie !!!! Psiak mnie rozwalil 

,7:55-też tylko na 25ml mleka
i od 8 na nogach. Czasami tak ma,że budzi się jakby bezsensu,zeby ciut dojeść,a ja robię dużą dawkę 135ml a póxniej musze wszystko wylewać.Często robi mi taki nr,że jak zrobie akurat 100ml to wypija do końca i ciągnie pusty smoczek.Własnie leży i marudzi,bo już mata jej się znudziła.Czekam chociaż do 11 i na spacerek.Najpierw ja staram się ubrac a później zabieram się za nią,żeby jej nie przegrzać zanim wyjdziemy,później w locie łapię kurtkę i szal i zasuwamy na spacer.
Jak Wam dobrze z tymi imprezkami!!
Super fotki w tym linku
. Musimy się poprawić i już
Był lekarz??