Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i tak od razu zapytam do ilu stopni mrozu mozna wychodzic z naszymi maluszkami zima ? 

a powiedzcie czy wasze maluszki oglądają tv ? bo u nas jak leci to mała tylko w ten telewizor zagląda a trzeba wyłączyc bo nic innego jej wtedy nie interesuje.. i jeszcze czy usypiacie dzieci w całkowitej ciszy ? w zamkniętym pokoju ?moją lenę kazde szczeknięcie wybudza, auto przejzdzające, dzwon kościoła, kocham psy sama mam dwa ale przez dziecko to czasem po ciążkiej nocce gdy jej sen jest dla mnie na wagę złota mam ochotę rozszczelac wszystkie psy
wczoraj wracałyśmy z lasu, tam spała sobie smacznie, wyjechałam na drogę i akurat star z węglem jechał, jak przyhamował koło nas chyba nie majac klocków hamulcowych bo pisk był taki a jak zawiało kurzem- dziecko mi obudził to myslałam ze chłopa z tej szoferki wytargam i go zatłukę..
A po zjedzeniu 120ml mleczka z 2 łyżeczkami kleiku o 18:40, o 19:20 tak płakał, że cyca mu jeszcze dałam.. 

Jutro idziemy na USG bioderek.. muszę dowiedzieć się, gdzie można posiew moczu zrobić, bo już mam dość tego ulewania, przebierania.. nie mówiąc o bólu brzuszka o świcie
I jeszcze chciałam sprawdzić, kiedy mam najbliższe szczepienie - w książeczce jest napisane: 23/09.. szkoda, że na ostatnim byliśmy 25/09