Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to wszystko z powodu nieszczęsnej @, która się przyplątała. Chyba nigdy nie byłam tak słaba, jak tej nocy, wstawałam do Młodego to wyglądałam ponoć jak Zombie i Aro sam się do Młodego udawał (co bym dziecka nie wystraszyła)
Ale już jest lepiej.
A Zosia niech tu szybciorem wykicha, co tam w nosku siedzi i zdrowiutka czeka na prezenty spod choinki.
).
), śniadanko w gotowości (jak się tylko Miki wybudzi - dziś spał nawet dobrze; teraz, jak już nie śpię miał akcje smoczkową, ale już przycichło). Zmykam rozszyfrować schemat szydełkowy komina z kapturem (wydaje się niezbyt skomplikowany, ale jak zacznę robić to dopiero wyjdzie szydło z worka;-)) - planuję sobie zrobić do nowego płaszcza.
na pewno sie zrelaksowałas ahh jak Ci dobrze:-) co do mleczka to juz od 2tyg jesteśmy na 2 pijemy enfamil i jej smakuje ale róznicy w długości spania nie ma żadnej
ten Twój żółwik Tymuś jest super :-) czekam na zdjęcia !!

foteczka na poprzedniej strone

Choinka taka harmonijna, pięknie skomponowana, przemyślany każdy szczegół !! U mnie bedzie wielkie misz masz ... Jakie Zosieńka ma cudne pucie !!!!! Kocham takie ! Hubi mimo swojej wagi pućków wydatnych nie ma, ma drobniutką buźkę.

obiecałaś że będziesz się oszczędzać
świąteczny prezent dla męża?
Mój to zasnął zanim panny usnęły wiec jego strata
i potem już wykończeniówka - czyli podłogi na błysk
. No i dopiero wtedy choinkę postawimy , która cierpliwie czeka w garażu
.
a Zosieńka piękna 
czyta już pięknie , z pisaniem gorzej ale ćwiczy ;-), A może Sewerynkowi apetizer zaaplikować ???? Nie stosowałam nigdy ale możewarto skoro takie problemy z apetytem ma . 
. A na @ też czekam cały czas ,