Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wzięłam go nawet do naszej sypialni, bo mąż wstał już do pracy, ale nie pomogło mu to zasnąć. Gadał, gadał, gadał i gadał 

Mam nadzieję, że dziś kupki będą już lepsze i nie zielone 

jak ja wstaję do Juniora o 3, żeby dać mu mleko, to jestem półprzytomna
Chociaż dziś było cudnie, bo Michaś po zjedzeniu mleka tak pięknie na mnie spojrzał, uśmiechnął się, powiedział coś w rodzaju 'a ga da da du', ja go pogłaskałam po policzku, a on jeszcze piękniej się uśmiechnął i zamknął oczka do snu. Wtedy sobie pomyślałam, że do rana mogłabym tak z nim siedzieć i patrzeć na niego... Tak się rozczuliłam, że masakra 
Mieliśmy niezły ubaw!!!
oby weszło mu to w nawyk ;-)
jestem pod wrażeniem jego nowych umiejętności :-)
czasem jej sie uda przez chwilę uwiedzieć samej ale to tylko moment, zaskakuje mnie to moje dziecko... coś czuje że ona nie będzie raczkować jak ja i moja siostra... 

ona tak lubi te słoiczki ma tam rózności codziennie je cos innego inne mięsko i tak mi wygodnie 

chyba teraz taki okres że dziecko sie rozbawi a potem nie może sie wyciszyc 
w końcu Daria się wkurzyła i sobie poszła a Oliwka została bo ona nie raczkuje starsza jest od darii o 3 tygodnie wazy 9 kilo i przy niej zobaczyłam jaka Daria jest drobniusia a jaka różnica w noszeniu
ja wziełam Oliwkę a potem darie to moja to wydawała mi się jak piórko 

ale rano nie ma problemu musi wstać i koniec 

znów cały tydzień bede myliła dni