Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wzięłam go nawet do naszej sypialni, bo mąż wstał już do pracy, ale nie pomogło mu to zasnąć. Gadał, gadał, gadał i gadał 

Mam nadzieję, że dziś kupki będą już lepsze i nie zielone 

jak ja wstaję do Juniora o 3, żeby dać mu mleko, to jestem półprzytomna
Chociaż dziś było cudnie, bo Michaś po zjedzeniu mleka tak pięknie na mnie spojrzał, uśmiechnął się, powiedział coś w rodzaju 'a ga da da du', ja go pogłaskałam po policzku, a on jeszcze piękniej się uśmiechnął i zamknął oczka do snu. Wtedy sobie pomyślałam, że do rana mogłabym tak z nim siedzieć i patrzeć na niego... Tak się rozczuliłam, że masakra 
Mieliśmy niezły ubaw!!!
oby weszło mu to w nawyk ;-)
jestem pod wrażeniem jego nowych umiejętności :-)
czasem jej sie uda przez chwilę uwiedzieć samej ale to tylko moment, zaskakuje mnie to moje dziecko... coś czuje że ona nie będzie raczkować jak ja i moja siostra... 

ona tak lubi te słoiczki ma tam rózności codziennie je cos innego inne mięsko i tak mi wygodnie 

chyba teraz taki okres że dziecko sie rozbawi a potem nie może sie wyciszyc 
w końcu Daria się wkurzyła i sobie poszła a Oliwka została bo ona nie raczkuje starsza jest od darii o 3 tygodnie wazy 9 kilo i przy niej zobaczyłam jaka Daria jest drobniusia a jaka różnica w noszeniu
ja wziełam Oliwkę a potem darie to moja to wydawała mi się jak piórko 

ale rano nie ma problemu musi wstać i koniec 

znów cały tydzień bede myliła dni