Siadam ponownie i piszę. Mam nadzieję, że tego posta mi nie wetnie , bo się zeźlę... MIKOTKU to się naczekałyście w tej przychodni, współczuję. Piękna waga Zosieńki :* Kusisz Kobieto kulinarnie niesamowicie...

Oj tak panele pomagają bardzo w pełzaniu

Ja to się do Sis ostatnio śmiałam, że kupię Gabuni takie wdzianko na brzuszek i będzie froterować

ROBACZKU Opowieści z Narnii czytałam i oglądałam. bardziej podobał mi się film, a zawsze jest na odwrót... Hubiniu Gratki wielkie za dwumetrowe raczkowanie

Niesamowicie się cieszę, że z S się poprawiło

Chciałabym zobaczyć jak Hubcio kotka głaszcze

No i lepszych nocek życzę :* MARCYSIOWA no wpadaj do nas częściej!

ANILEK i tutaj napiszę: Adaniu Kochany gratki ząbka

KINGUSIA mocno kciukaski trzymam żeby nic Cię Kochana nie rozłożyło! &&& BONA Ty to masz swojego osobistego trenera personalnego!

MADZIA aleś poszalała z tym sprzątaniem...

Podziwiam samozaparcie z bieganiu, ja się tak rozleniwiłam, że nie dałabym chyba rady... a tak lubiłam biegać... WENUSJANKA super, że macie randki

w Waszym małżeństwie nie ma szans na nudę

No proszę jaka płodna pisarsko rodzina. Talenta macie

Kurka biedna Oleńka... JUSTA Kochana powtórzę się po raz nty... podziwiam, że już wróciłaś do pracy. Synek będzie teraz co i rusz czymś nowym Mamunię zaskakiwał

SMILE samych sukcesów dietowych Kochana!

Franiu jesteś Miszczu :* MADZIA, ROBACZEK współczuję problemów ze starszakami... oby wszystko szybko się poukładało!

GOSIAK no super, że bileciki są! To teraz czekamy na zakup tych lutowych

Lepszych nocek życzę Kochani :* uff dobrze, że Tymusiowi nic nie dolega

MARYS fajnie, że M się stara... a Karinka tak jak Gabunia lubi po nocach urzędować

PALIN hahaah PMS

padłam

Ja czekam na Zębuszkę i jak ją dopadnę to przytrzymam tak żeby każda mogła się z Pindą rozliczyć

ASIULKA widzę i u Was ciężka nocka... tulam :* a co do działki to musisz dobrze temat przemyśleć wspólnie z M. MIKOTKU piękne dekoracje!!!

WISIEŃKA Kochana z serduchem nie ma żartów. Pamiętaj, że życie i zdrówko masz tylko jedno. Pisz do nas Kochana bo brakuje tu Ciebie bardzo... SA_RAA wyjaśniło się coś z tym brodzikiem? MINNIE brawa dla M

DZIKA oby Nince szybko foszek na Tatusia przeszedł

ANULA foty koniecznie!!!

NATISKU ogromnie się cieszę, że z D się dogadaliście. Jesteście wspaniałą rodzinką :* Lenusia jaka super mobilna Laleczka

Zaglądaj częściej Kochana! :* MATKA EWA Jaś nasz inteletkualista Kochany :* Gabunia jeździ na brzuchu po domu ciągnąc jedną rączką, bo druga z gryzakiem w buzi. No na potęgę dziś pożera wszystko. Byłyśmy na spacerku. Wyspała się Kozica od 1615 do 19.40 i zadowolona. wczoraj o 22 poszła spać ale dziś na to szans nie widzę. No nic książkę poczytam. Zdjęcia zaraz z tel wstawię, bo piszę z kompa Brata, który już wisi nade mną i chce żeby Mu oddać...