Witam

Piszę tego posta od 17:50 a jest 21:22

ale w między czasie przyszli teściowie i Szwagierka z mężem także musiałam przerwać pisanie

cudnych nocek koniec, dzisiaj Karina budziła się 3 razy po 1, koło 3 i o 5.. o 5 dałam jej mleko i pospała do 9. Także było fajnie i już się nawet przyzwyczaiłam no ale cóż Młoda ma inne plany dla mamy

Dzisiaj na obiad był rosół, a na następne dni zrobiłam sos grzybowy (mam całą siatkę suszonych grzybów od mamy więc trzeba coś z tym zrobić) z parówkami do makaronu albo ryżu, będzie na kilka dni

z Młodą na razie odpuszczam spacery.. mroźno, ślisko... dzisiaj z drzemki obudziła się z kaszlem także poszłam do apteki po witaminkę C i w razie co Ibum forte na gorączke.. ale mam nadzieję, że nic się więcej nie rozwinie...
Mikotku aż tyle ząbków na raz jej idzie? Biedna Zosieńka, wymęczą ją te zębule i jeszcze choróbsko:-( zdróweczka życzę!
Gosiak 5 tygodni? wow toż to w zasadzie zaraz! Oby te 5 tygodni dłużyły Ci się

Karina nie pije z niekapka, jakoś nie zbyt jej pasuje

oby dzisiejsza nocka była duuużo lepsza
Bona no to synek dał się Mamuni wyspać
Kingusia oby i u Was takie nocki już zagościły
Smile wow to rozszerzanie dietki całkiem nieźle idzie

i jak już dużo 'dorosłych' jedzonko je

ja Karinie na razie wprowadzam paróweczki i kawałek bułeczki

no to Franuś stracha napędził! Dobrze, że sprawdziłaś czemu tak cichutko siedział. A raczej stał
Teri, Palin ja zawsze przed wysłaniem posta kopiuję cały tekst na wszelki wypadek
Misianka zdróweczka dla Adrianka! To kiedy następne maleństwo
Palin widać Miki chce już 'dorosłe' papu a nie papki
Anula udanego występu życzę
emka ja na razie raz podałam żółtko, jogurciku jeszcze nie
Fioletowa kciuki żeby Arturek poszedł do przedszkola i zdróweczka!
Przespanych i spokojnych nocek życzę! I zdróweczka!