Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jakby co to mi przypomnij 

Ja też miałam, ale z rana, niezapowiedzianych, nieplanowych i tak mi zeszło do południa. Dobrze, że miałam obiad z wczoraj, ale mi narobiłaś smaka na grzybowy sos, najlepiej z kopytkami, albo z kluseczkami z dziurką
Zdrówka dla Was Kochani!
Biorę leki i witaminy , mam nadzieję, że coś się poprawi . Mrowienie w rękach nadal się utrzymuje , czyli krążenie kiepskie. Operacja jak się okazało nie taka prosta jak myślałam
ponad 3.5 godziny , krwi mnóstwo straciłam , torbiele przyrośnięte do żołądka , jak to lekarz ocenił " Operacja ryzykowna, czasochłonna i męcząca " Najważniejsze , że już po, chociaż miałam jakąś dziwną cichą nadzieję, że szybciej dojdę do siebie 
Oj było bardzo ciężko ryczałam jak jechałam do szpitala strasznie , a jak wróciłam i zobaczyłam Zosię i Julkę nie mogli mnie opanować, przytulałam , całowałam i wyłam ( dosłownie) Strasznie za nimi tęskniłam , Juleczka była raz u mnie w szpitalu, ale jak mnie zobaczyła to strasznie się przestraszyła i prawie nic nie mówiła :-( Troszkę się nie dziwię zobaczyła mamę z rurami w nosie , brzuchu i wiszącymi woreczkami
Było mi jej strasznie szkoda jak tak stała i na mnie patrzyła , troszkę nawet byłam zła że moi rodzice ją przyprowadzili bo bałam się że będzie to przeżywała . Okazało się , że jak wyszła ze szpitala moja mama jej wszystko wytłumaczyła i było już ok !!!
żeby przestało boleć i żebym była już sprawna jak dawniej 
ale jak jest mało słów a duzo melodyjek to nie ma problemu my mamy laptopa z tego ale raczej nie znajdę linka do niego bo nie widziałam takiego jest w kształcie misia i bączka tego bączka Ci polecam są też nasze polskie korba chyba ma polskiego to da Ci linka u nas jest na niego szał pał
:-)
Muszę sprawdzić ceny ale ponoć są drogie ,lekarz powiedział mi że powinnam się na wszystkie zaszczepić w ciągu 2 tyg , ale powiedział że zdaje sobie sprawę , że są drogie i jak przyjdę z wynikami to pomyślimy żeby je rozłożyć chociaż na 2 etapy echhhh a jeszcze w lutym ubezpieczenie samochodu . Wszystko na raz 
:-)
Pomyliłam imiona... A jednak. Wiem który to który (Franuś ciemny, Felini blond) a i tak się rypłam. 

Wybaczcie blondynce... 
A co szydełkujesz teraz?
Czytając opis spotkania z dziewczynkami poryczałam się... Dobrze, że już razem jesteście. :*