reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Witam już po dwóch kawkach :sorry2:. Pogoda beznadziejna , leje od samego rana , chłodek :-(. Jasio patrzy przez okno i pokazuje paluszkiem huśtawki i piaskownicę :sorry2:. Mam nadzieję , ze sie szybko poprawi aura ....
Te czytam o tych pierdzielonych guzach mózgu u dzieci . Łzy mi do oczu napływaja jak myslę o Iwonce i Antosiu :-(. Boże straszne to jest !!! I jeszcze ta służba zdrowia beznadziejna !!!!!!! Strasznie się wkurzam na te warunki w szpitalu i opóźnienie badań !!!

Mikoto - właśnie waga u mnie stanęła od jakiegoś czasu :-(. Przez kręgosłup zrobiłam sobie przerwę w cwiczeniach i do dziś nie zaczęłam :sorry2:. Muszę sie znów zmobilizować ;-). A Ty widzę wyzwanie podjełas takie długofalowe tym razem ??? Jakie efekty po 30 dniach z mel b . ????
Gosiak - ja tak mam , ze jak mi się już coś spodoba to potem każde następne coś porównuję z tym upodobanym . Wy pewnie też teraz bedziecie każdy następny domek porównywac z tamtym . Ubranka przesłodkie . Fajnie , że będzie córunia :tak:
Korba - pierwsza wizyta u gina po porodzie - oj TY TY !!!! No to ja już się wybrałam jakiś czas temu a jestem całkowicie antylekarzowa . Kciuki za wizyty &&&&&&&&&&&

Weekend był towarzyski . W sobotę siostra z rodzinką a wczoraj znajomi ( ta koleżanka która była w szpitalu ) . Czyli było pracowicie ale sympatycznie . Gdyby jeszcze sloneczko bylo ....

reklama
Witam
U nas tak leje ze dzieci 2 razy przebierane choć tylko pod altana siedzieliśmy. Nie ma co robić w ten deszcz. Paskudnie :mad:

Mikoto
Współczucie pogody. Mamy to samo i marud razy 2
Matka Ewa
Tak czasem jest przy odchudzaniu ze waga staje, stabilizuje się i znów spada
Gosiak
Piękne ciuszki. Oj te zebolki dają się we znaki
O i muszę lecieć :banghead:

Mikoto proszę

Załączniki

• 1404120277250.jpg
    1404120277250.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 43
Hej Dziewczyny!

Ja tylko na chwilę, jestem zarobiona w pracy, ale obiecałam Mikotkowi kochanemu, że zajrzę, więc jestem. W pracy nie dość, że dużo pracy, to jeszcze wyścig z czasem, bo zaczyna się czas urlopów :baffled:
U nas ok, Misio zdrowy, biega pięknie, śpi długo, więc bajka :-) Po czwórkach, trójki są nieco zapuchnięte, ale na razie nie wydaje mi się, że wyjdą kolejne ząbki. Skaza pomału mija, jemy już bułeczki maślane, chlebek z masełkiem, więc nie jest źle. Na szczęście mam wszystkożerne dziecko, więc cokolwiek bym mu nie podstawiła pod dzióbek, to je :-D Obecnie hitem są jagody!

Matka Ewa- to widzę, że z koleżanką lepiej - super! Ja też myślę o naszym Antosiu i Iwonce...

Korba- ja w środę wybieram się na pierwszą cytologię po porodzie. &&&&&&&&&&&&& za Twoje wizyty!!! ;-)

Mikotku- Ty w wir lenistwa??? To po prostu niemożliwe :no:

Teri- oj, widok krwi u swojego dziecka stawia na nogi momentalnie, biedna Darusia, ale do wesela się zagoi :-D

Wisienka- ale super wspomnienia! Chyba wszyscy wypoczęliście, co? Piękni Twoi Rodzice!!!

Anusia- miłego pobytu :tak: A kysz, brzydkie kupki!!!

Gosiak- śliczne ubranka! Już kompletujesz wyprawkę na Neli :-) Może uda się znegocjować cenę wymarzonego domku?

Kingusia- to na pewno ząbki. Musisz uzbroić się w cierpliwość i przeczekać :baffled:

Madzia- fajnie, że imprezy się udały!!! :-D CO do noszenia, to doskonale Cię rozumiem, bo mój tata wiecznie nosi Michasia na rękach, chociaż Młody chodzi sam od miesiąca :crazy:

Wracam do pracy, bo samo się nie zrobi ;-)

Z zebiszow wiadac ze bedzie szla dolna lewa dwojeczka. CO prawda nie jest to jeszcze przezroczysta kreseczka zwiastujaca nagle wyjscie, ale cos idzie :-p

MatkaEwa - tez tak mam , ze jak cos upatrze to w sumie moge dalej nie chodzic ;-)

Bona - ciesze sie, ze skaza powoli odpuszcza i Michas slicznie wszystko je ;-)

Z domem postanowilismy, ze tamten odpuszczamy., Powort E z pracy zjamowalby z korkami ok 45 minut wiec fizycznie nie dalibysmy rady soe zmienic gdy ja musialby do pracy wrocic, bo mi dojazd do pracy zjamowalby tyle samo.

Trudno, bedziemy szukac dalej zawezamy poszukiwania do odleglosci 5 mil od naszego obecnego lokum.

Jakby tego bylo malo od sierpnia na rok czasu mielbysmy chetnego na wynajem naszego..... coraz lepiej nie :dry:

Bona nie Emki,ja mam dziewczynke. Mam nadzieje,ze malutki szybko wroci do pelnego zdrowia! Duzo sil dla nich wszystkich. Czekaja ich bardzo ciezkie chwile.

reklama
Bona nic sie nie stalo,choc jak to przeczytalam to tak dziwnie sie poczulam... my dopiero co po eeg,tez w nerwach nieprzytomni ze strachu czekalismy na wyniki...
Bona gdybym mogla Cie prosic,zebys edytowala tego posta i poprawila..moze to i glupie ale jestem niespokojna jakas jak go widze..

Do góry