mikoto
Fanka BB :)
Witam się porannie z kawą!
Od rana w biegu. Wyjście na dwor póki chłodno, zmiany pościeli, dwa prania, podszykowanie obiadu, odkurzanie. Teraz się usypiamy.
Bona udanych biedronkowych zakupów ;-) wczoraj była kalafiorowa, dzisiaj łosoś z warzywami. Musze kupić mięso na pulpety i pomrozic, jak dziewczyny robią.
Teri Darii jest ślicznie w kolczykach! Jakie macie plany na dzisiaj? Przybij piątkę! Wieki juz nie pilam herbaty :-/ super,że myślicie o swoim
Ankaka. Dobrze, że już jest ;-) teraz trzeba się przebadać ;-) spokojnie, jeszxze nie wszystkie czerwcowe dzieci chodzą.
Emka o widzisz sosu tez doleje, dziękuję :-* co dzisiaj porabiacie?
Justa mam nadzieje ze dobry humor dopisuje od rana :-*
Asiulka do Boszkowa, pierwszy raz słyszę o takiej miejscowości, wybieracie się? Kiedy?
Gosiak mocno trzymam kciuki za konsultacje!
Palin ciesze się,że mieliscie tak dobra noc! Oby kolejne były Jeszcze lepsze!
Zosia usnela. Lecę po śniadanie.
Od rana w biegu. Wyjście na dwor póki chłodno, zmiany pościeli, dwa prania, podszykowanie obiadu, odkurzanie. Teraz się usypiamy.
Bona udanych biedronkowych zakupów ;-) wczoraj była kalafiorowa, dzisiaj łosoś z warzywami. Musze kupić mięso na pulpety i pomrozic, jak dziewczyny robią.
Teri Darii jest ślicznie w kolczykach! Jakie macie plany na dzisiaj? Przybij piątkę! Wieki juz nie pilam herbaty :-/ super,że myślicie o swoim
Ankaka. Dobrze, że już jest ;-) teraz trzeba się przebadać ;-) spokojnie, jeszxze nie wszystkie czerwcowe dzieci chodzą.
Emka o widzisz sosu tez doleje, dziękuję :-* co dzisiaj porabiacie?
Justa mam nadzieje ze dobry humor dopisuje od rana :-*
Asiulka do Boszkowa, pierwszy raz słyszę o takiej miejscowości, wybieracie się? Kiedy?
Gosiak mocno trzymam kciuki za konsultacje!
Palin ciesze się,że mieliscie tak dobra noc! Oby kolejne były Jeszcze lepsze!
Zosia usnela. Lecę po śniadanie.
jakoś tak mi dziś nudno .. chyba przez to że Dawida nie ma