• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Gosiak ja jeśli nie dam Laurze od razu smoczka to się wybudza. A tak wciskam jej smoka na śpiąco, ona przewraca się na bok i śpi. Wolę już to niz ma się obudzić i tańczyć po łóżeczku. Czekan na zdjęcia łóżeczka :tak: a jaki macie wózek bo jakoś mi umknęło?
Bona nie pytałam jeszcze pediatry o to Laury nie spanie ale chyba po niedzieli pójdę. Zobaczymy co powie... Super rzeczy kupiłaś :tak:
Mikotku NEXT __ extra kurteczka BOMBKA na JESIEŃ/ZIMĘ r.86 (4513901167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kurtka taka ;-)
Co tam porabiacie z Zosią?

U nas rano było 7 stopni, myślałam że jest zimno, wyszłyśmy z Laurą na dwór a tam ciepło ;-) rozbierałyśmy się z kolejnych warstw aż do krótkiego rękawka. Teraz trzeba ubierać się na cebulkę ;-)

reklama
Hej, nie nadrabiam nie mam szans..
Ponad tydzień nie miałam neta, jeszczw troche prZERYWA ALE PANOWIE caly czas cos wymieniają wiec moze w koncu bedzie jak ma byc
Z bartkiem idziemy w srode na szczepienie, tu szczepią nie mmr tylko ta drugą wiec może nie bedzie źle, oby

Postaram sie byc na bieżąco już teraz ;)

Spakowani, ale wyjazd się opóźni. Aro dziś dłużej musiał zostać w pracy. Miki się nie doczekał taty i poszedł na drzemke. Zapowiada się ciekawa podróż, bo juz w aucie raczej nie zaśnie.

Teri, nic nowego nie wylazło. Stan uzębienia nadal 2 sztuki. Ale juz tak blisko, że niebawem powinno cos być. Juz widać, tylko o łyżeczke nie puka.

Bona, niewatpie, że Aro rozkocha się w córce. U mnie tata miał nas 4 i 1 syna, wiec był totalnie dziewczynowy zawrót głowy :-P Fajne ubrania będzie miał Misio.

Mikoto, zrelaksuje jeśli Miki nie będzie cyrkował w nocy.
Wszystkiego najpiękniejszego Kochana :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Kingusia, dokładnie, trzeba na cebulke bo to się pogoda zmienia co chwile. U nas dziś ładnie i nawet dość ciepło, 16 stopni.

Asiulka, dobrze, że net wrócił. Juz teraz &&&& za szczepienie.

Bona - Misio super wyglada w bryce :-pu nas takich w Ikea nie widzialam, choc wybralabym sie z checia. Moze namolwie EMila :-D tez uwielbiam spodenki z nexta i georga. George to niby z supermarketu ale maja naprawde fajnej jakosci bluzeczki, spodenki itp. Gorzej z bodziakami, choc mamy sporo i bawelna super mieciutka, tylko jakos mi zawsze z rozmiarem nie tak :tak:

Kinia - Sliczna kurteczka !!!! wozek mamy taki : easwalker-duo-gondola-wozek-dla-blizniat-podwojny.jpg tez czarny. Uzywka wiec po stelazu to widac ale reszta w fajnym stanie. Dokupie jeszcze maluchom wkladki do spacerowek :tak: a lozeczko bedzie takie : lozeczko.jpg

Poki co bedzie zlozone bo miejsca brak, ale jak tylko nastanie ta chwila , ze je zlozymy i obleke wszytsko wrzuce fotke koniecznie, bo juz nie moge sie doczekac jak bedzie posciel wygladac :-D

Palin - u nas tak z dolna dwojka, jest juz taka biala megaaaa kropa jakby na wierzchu a nie kluje :confused2: oby to kwestia tej nocki u Was byla ! spokojnej podrozy

Tymek usypia, wiec zaraz z psem pojde.

Dzis na obiad zjedlismy makaron z twarogiem tak na slodka UWIELBIAMMMMM u Tymka jakos szalu nie bylo, choc zjadl :sorry:

Załączniki

• easwalker-duo-gondola-wozek-dla-blizniat-podwojny.jpg
    easwalker-duo-gondola-wozek-dla-blizniat-podwojny.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 38
  • lozeczko.jpg
    lozeczko.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 35
Wrocilysmy, wlasnie sie usypiamy. Cudna pogoda :-D bylysmy na rowerze, spotkałam.się tez ze znajoma, także fajnie nam minal czas.

Kingusia bardzo fajna kurtka! Zosia w ubiegłą zime podobna nosiła ;-) wlasnie, dobrze,że upralam Zosie na cebulkę, bo albo coś zdjemowalysmy albo znów zakladalysmy.

Asiulka my szczepulysmy się w ten poniedziałek. Pisz co u Was? Kiedy zaczynasz szkołę?

Palin dziękuję :-* bezpiecznej podróży :-*

Wrocilysmy, wlasnie sie usypiamy. Cudna pogoda :-D bylysmy na rowerze, spotkałam.się tez ze znajoma, także fajnie nam minal czas.

Kingusia bardzo fajna kurtka! Zosia w ubiegłą zime podobna nosiła ;-) wlasnie, dobrze,że upralam Zosie na cebulkę, bo albo coś zdjemowalysmy albo znów zakladalysmy.

Asiulka my szczepulysmy się w ten poniedziałek. Pisz co u Was? Kiedy zaczynasz szkołę?

Palin dziękuję :-* bezpiecznej podróży :-*

Gosiak super wózek i łóżeczko! Zosia nie lubi sera z makaronem, woli same kluchy :-P

Gosiak super wózeczek i łóżeczko! :-)
Mikotku mam nadzieję że kurtka nam się sprawdzi. Teraz tylko dylemat jaką czape do niej :-p

Laura się właśnie budzi. Zje i wybywamy w gości ;-)

Kingusia mamy te z hm z uszkami brązowa, ale ona raczej na wczesną zime a nie na miejscu siarczyste mrozy ;-) milego Goszczenia się :-*

Przywiozłam od mamy pomidory koktajlowe, także będzie grecka sałata ;-)

Oj kusicie tym jedzeniem, a ja widze na etapie co uslysze/ przeczytam na to mam ochote :P wiec na liscie juz sa nalesniki i teraz grecka !!!!

Tez szukam kurtki na zime, EMil sie smieje ze chyba troche wczesnie, ale teraz latwiej cos upolowac niz na przelomjmie pazdziernika i listopada. Poki co znalalzam tak : 12-18 boys winter jacket | eBay
Czapke bedziemy miec brazowa wiec by pasowala ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry