• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Mikotku - Tymek troszke sie rozkrecil przed kapiela i kolacja, ale jak nigdy pokladal sie i chcial tulic, co ostatnio rzadko mu sie zdarza, bo tyle do zrobienia jest. Po kolacji zasnal ladnie. Poki co sie nie kreci , nie przebudza, zaraz zmierze temp. aby spac spokojnie

Emka - a tak liczylam juz na poprawe u Was :-( ucaluj Ninke od nas i w paluszek i w czólko :* Bidulki nasze :-(

Kochane trzmajcie kciuki, Emil ma jutro 2 sesje maluszkow. Dziewczynka 5 tygodniu ( tu bezplatnie jeszcze), a potem chlopczyk 2 tygodniowy :tak: biedny maz lata mi tu jak poparzony i sie szykuje, rozpisuje na kartce co zrobic. Oby tylko poradzil sobie z ukladniem maluszkow, bo wprawy w tym nie ma, a ja mu nie pomoge (choc ja tez wprawy nie mam, ale jak to kobieta troche wiecej sie tego czegos ma ).

Na obiad jutro zrobimy pomidorowke na kurczaczku, wiec i miesko na drugie bedzie :tak: a w niedziele nie ma zmiluje sie maz samzy nalesniki !!!!

reklama
Dzień dobry. Mikołaj dał na się wyspać przed imprezą - zarządził pobudkę o 5 rano! O zgrozo! Na szczęście całą noc spokojnie przespał. Pewnie zaraz w końcu mu się akumulatory wyczerpią i pójdzie na drzemke...

Pogoda puki co brzydka, ale może troszkę się poprawi. Trzeba jeszze kupić papier, żeby prezent opakować i oczedzac siły, żeby nie odpaść za szybko :-P
A o 13 chwila relaksu - fryzjer. Kurze cieszę się na niego pawie jak na imprezke :-P

Witam się porannie!

Emka jak noc? Kciuk?

Gosiak jak noc? Tymek spal spokojnie? Trzymam kciuki za sesje! Plany kulinarne, Mniammm :-D

Palin wcześnie zaczeliscie dzień :-o co fajnego kupiliscie młodym? Co zrobisz z włosami?

Zosia dzisiaj wiercila sie w nocy :-/ wstala przed 8. Pogoda fatalna, mokro i zimno :-(

Kingusia wyspaliscie się?

Dzien dobry,

Tymek przespal calutenka noc !!!! ani razu nie wstawalam i tak do 5:40 az sie wyspal. Pokrecil sie u nas na lozku troche, a potem zaczelismy dzien.

Dzis na obiad rosol i potrawka z kurczaka, a jutro roslo przemienie w pomidorowke :-D siostra robi na soku pomidorowym wiec raz dwa i bedzie gotowa. W sumie tylko sok doleje

Palin - wybawcie sie porzadnie, bo potem nie bedzie kiedy ;-)

Emka - jak nocka ??jak Ninka ???

Mikotku - jakie plany na dzis ?? u nas na szczeci poki co nie pada, wiec jest szansa na spacer.

Tymek zasypia, ja za to w kiepskim nastroju. Przytlacza mnie ciagly niead w domu i to nawet nie za sprawa Tymka, tylko E. Nie wiem jak my sie pomiescimy z meblami i tym wszystkim co nazamaiwal po narodzinach Nelki. Mam dosc, a do niego nie dociera nic. I tylko slysze damy rade, na co jeszcze bardziej sie zlosszcze :-(

Gosiak wspaniale wieści! doskonale Cie rozumiem z tym nieladem. Mnie przytłacza zagracona przestrzeń :-/ ale pamiętaj i ratuj się myślą, że to przejściowe :-*

Wlasnie wrocilysmy z dworu, piękna pogoda się zrobiła. Usypiamy sie. Dwie kawy za mną, pora na śniadanie.

Mikotku - ciesze sie, ze pogoda u Was ladna. Ja wiem, ze to przejsciowe, ale jak pomysle, ze moja mama przyjedzie i to wszytsko zobaczy to mi poprostu wstyd. Salon jadalnia i kuchnia z lazienka, wiadomo posprzatane, ale sypilnie to bedzie tragedia . Moja mam wie, ze niby do kwietnia mamy tu byc, ale to nie zmienia faktu.

Witam się sobotnio!

Michaś spi już 2,5 godziny. Ja zdążyłam w tym czasie zrobić wszystko, co miałam na dziś zaplanowane, a nawet o dwa okna więcej :-) Rano byliśmy w Małogoszczu na zakupach, a przy okazji skoczyłam do ginekologa na kontrolne badanie. Wszystko ok i to chciałam właśnie usłyszeć. Cytologia za rok, bo robiłam dwa lata temu.
Wczoraj po pracy tradycyjnie przebrałam się i pojechaliśmy z Misiem na plac zabaw aż nas pogoda przegoniła po 18.00.

Gosiak- świetne zakupy dla Tymka i Nelci :happy2: Ta kurteczka jest rewelacyjna!!!

Mikotku- u nas też pogoda się psuje :wściekła/y: Chcieliśmy jutro pojechać do Sandomierza, ale chyba nic z tego nie wyjdzie... Mam nadzieję, że chociaż na plac zabaw dziś skoczymy :cool:

Emka- biedna Ninka :no: Wszystko naraz... Ty pewnie już na rzęsach chodzisz...

Palin- bawcie się dobrze i czekamy na zdjęcia!!!

Kingusia- śliczną kurteczkę będzie miała Laurka. Kolor jest świetny, więc na pewno dopasujesz super czapkę i szalik!!!!

Kurcze, w domu już tak chłodno... Ja chcę ciepełko!!!

Zosia spi, obiad się piecze. Pogoda zmienna,ale do tej pory udało się Pojeździć na rowerze i pospacerować :-D

Gosiak zobacz co znalazłam Make Cooking Easier - blog o gotowaniu musze kupić dzisiaj składniki na tarte i sernik,a co! :-P zaraz robie listę zakupów ;-)

Bona pogoda zmienna jak kobieta :-P pięknie Misio śpi! Ty jak.zwykle torpeda! :-o dobrze,że wracasz od lekarza z pomyślnymi wiesciami :-D

A my chyba pojedziemy na zakupy :what::confused:

A my w domku siedzimy bo pada co chwilke.
Emil wlasnie dzwonil, ze jada do nas na sesje bo u drugiej osoby nie ma na tyle szerokiego pokoju aby sie ze wszytskim rozlozyc. A ja wlasnie usypiam Tymka tzn. stara sie zasnac :dry: kiespko widze jego spanie w takim razie.

Dobrze , ze posprzatalismy z syniem, zostala tylko do wysprzatania porzadnie kuchnia i lazienka, ale skonczylo mi sie mlekczko do czyszczenia i pozniej pojedziemy na jakies zakupy chyba.

Mikotko - ten sernik wyglada bosko !!!! az zaslinilam kompa :-p

Bona - super, ze po lekarzu wszystko dobrze i Misio dal posprzatac mamie...

I znowu leje :sorry:

Czekaz az przyjada i pytanie czy z trojka dzieci, bo byl plan paru zdjeci chlopcow czy daruja sobie i tylko z maluszkiem .... bylo by ciszej:sorry:

reklama
Mikoto spóźnione życzenia :*

wybaczcie że tylko o sobie ale mam doła..... :-(

Mój mąż pojechał z rodzicami i dziećmi do bratanka na urodziny, ja nie bo bylam na urodzinach w środę (między tymi dziećmi jest 4 dni różnicy oprócz roczników) i prezent Michałowi już daliśmy, pozatym oni olali moje imieniny (czwaretek) i Bartoszka ROCZEK.
w Bartka roczek szwagierka była w pracy a szwagier nie raczył nawet na kawe z dziećmi przyjechać bo on bez żony ani ruszy dupą.
Mówie mojemu że ja nie jadę a on jako porządny mąż powinien ze mną zostać tak jak jego brat jest za żoną, na to słysze "ty masz swoje poje... farmazony to se siedź" zabrał sie i pojechali...

i jak tu mam nie płakać jak właśnie mój mąż mi pokazał że ma mnie głęboko w du.... a jest za bratem i rodzicami swoimi??
powiem mam że szczerze przeszła mi myśl o tym że nie pasujemy do siebie i rozwód nas czeka :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry