reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Kinia - hihihi to mi otuchy dodoalas !!!! ja tezsobie nie wyobrazam, choc doczekac sie nie moge :-D

Palin - oj zebys z tym odkrywaniem sie nie zdziwila :-) my mamy kolderke taka 122 na iles tam ( z ikea) i tymek wiecznie odkryty, albo wlanie tak odwroteni przykryty :-D jak ja urodze to Ty pakuj torbe !!! o wlasnie !!!! TORBA !!!!! dobrze, ze niewiele rzeczy musze wziasc :tak: Miki na pewno szybko sie przyzywaczai do nowego lozeczka :tak:

U mnie tez E czasem przegina, dawno nie slyszlama, czego milego a teraz w tym stanie by sie przydalo. Wczoraj bylam bardzooo zmeczona a mimo to po wstaniu Tymka ja sie nim zajmowalam, ugotowalam zupe na dzis, umylam go i zrobilam manne na kolacje. On w tym czasi skracal spodnie, a potem rozmawial ze znajomymi na skype :sorry2:

reklama
Mikotku u nas też nie ma słońca ale może jeszcze się przebije.
Palin czekam na zdjęcia umeblowanego pokoju Mikołaja :tak:

Laura śpi, ja idę zdjąć jedno pranie i powiesić następne.

Coś mi spacja słabo działa. Muszę naciskać na środku i mocno :baffled:

Gosiak pytanie z innej beczki : E. Umie szyć? :-o jesteś umeczona, a za 1,5 miesiąca dojdzie jeszcze więcej obowiązków, dlatego teraz już proś o.pomoc.

Kingusia ja zaraz idę powiesic trzecie :-/ póki co,jem sniadanie.

Ja chyba jeszcze ręczniki wypiorę.

Znów naodkładałam całą kupkę za małych ubranek.
Przydałyby się Laurze jakieś dresy cieplejsze bo w cienkich leginsach już chłodno np w piaskownicy. Dużo spodni za krótkich znów :sorry2:

Oj dziewczyny z tymi dziadami to trzy swiaty. Ja i tak nie wierze w te ich nie myslenie,ze niby faceci tacy sa,ze im trzeba wszystko dokladnie tlumaczyc itd bzdura! Bujaja sie na tym stereotypie bo im wygodniej,cwaniaczki.

Kingusia nasze właśnie się piora :p ostatnio obkupilismy Zosie w dresy, dwie.pary cięższych z HM i.dwie ciepłe z FF. Ma jeszcze trzy komplety dresów ciepłych także póki co.spokój ;-)

Mikoto - ja już nie wiem, jak mu tłumaczyć, co mi przeszkadza. Mówię i mówię jak do słupa, a słup d**a :-(
Gosiak- he he, torbę to ja już pod koniec września będę pakować ;-) Miki już nie raz spał na dużym łóżku pod dużą kołdrą i nigdy się nie rozkopał.
U nas zajęcie się Mikim, zorganizowanie obiadu, wyjścia na dwór jest na mojej głowie. Aro najwyżej się ubierze i z niecierpliwością czeka (bo przecież ile czasu można ubierać dziecko, siebie, pakować torbę? E był przynajmniej zajęty spodniami, czy rozmową z kimś - Aro sobie siedzi z komórką i przegląda strony w sieci (Blaugrana, wykop, yafud - czyli nic konkretnego, potrzebnego/przydatnego).
Dziś rano też przed wyjściem do pracy 15 minut siedział "przy mnie" - tylko ani razu nie spojrzał na mnie zapatrzony w ekran telefonu :no:

No ale on nic przecież takiego nie robi, to ja się czepiam o wszystko...

Młody już się wyspał. Zaraz coś zjemy i idziemy w miasto. Troszkę słońca wyszło, może nie będzie tak źle...

Kingusia u nas to samo,zagladam do szafy,do siatek a tam bieda i w dresiakach i w bluzach. Kupilam w auchan dwie pary spodni po 12zl,szare i grafitowe,bo jak juz jakies dostaj to rozowe. Znalazlam tez szary cieply plaszczyk w promocji. W lumpku upolowalam bezowa ciepla bluze jeszcze z metkami i sweterek. Jedne pelne butki juz ma,z czasem dokupie drugie.

Mikotku też chciałam dresy z F&F bo są fajne ale nie było rozmiaru :dry:
I tym sposobem nie mamy żadnych sensownych. A po domu teraz na jesień-zimę dresy są super bo ciepłe i wygodne.

Kurde ciągle kupuje jakieś ubranka i ciągle czegoś brakuje :baffled: a z kasą krucho. Jeszcze ten remont auta...

reklama
Emka święte słowa! :-D dobrze to ujęłas.

Palin my mamy umowę, że we wspólne weekendy nie zaglądamy do telefonu, Internetu. Ja wtedy korzysta,kiedy np. J. Usypia Zosie. Ale nir ma czegoś takiego,że jemy obiad czy pijemy kawe z telefonami w ręce. Porozmawiajcie szczerze, ustalcie zasady. Żona to tez kobieta, a nie tylko.wielofunkcyjna maszyna, masz prawo być zmeczona.

Do góry