Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiedy będzie wynik? Najważniejsze, że dochodzisz do siebie. Ale nie forsuj sie jeszcze. Wakacje z dziadkami pozwoliły Jedrkowi zapomnieć o zasadach? Jejku,ale historia z portfelem :-( to.chyba dużo gotówki było w nim??? :-( 
tak docina deszcz ze cale okna w deszczu ie ma szans na wyjcie nawet jak nie pada to wieje i bardzo zimno a mi od rana zimno chodze na dlugi rekaw chyba pierwszy raz od zeszlej zimy 

potrzebuje torszke tluszczyku na rozgrzekwe 

ale np. do sklepu na osiedle po chleb czy wedlinke wyskocze sama a Dawid zostanie z Daria ale on jest bardzo odpowiedzialny zawsze ma tel pod reka jakby co .. a i ja wtedy szybko robie zakupy nie ma mnie gora 15 minut i zawsze jak wracam to sie pieknie bawia
ale to nie codziennie oczywiscie jak jest tak jak dzis np zimno i leje a juz mam pusto w lodowce wiec dzis Dawid wroci ze szkoly to musze szybko wyskoczyc ...
Dokladnie jak piszesz opieka nad kobieta w ciazy czasem wydaje mi sie lepsza, choc tez nie zawsze bo nastraszyc umieja, porownania do szpitala nie mam bo nigdy nie lezalam, ale tu czulam sie jak w hotelu ;-) moze tez dlatego ze oddzial jest swizutko po remoncie 
Ale dzieci rozwijają - nauczyłam sie dzięki nim szybko podejmować decyzje