Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mikoto: chcemy powiedzieć jak już będzie coś więcej wiadomo. A tu z wizyty na wizytę przęciąganie... Też mam nadzieję, że już <3 będzie.![]()
atmosfera super
nawet deszcz nam nie przeszkadzał i wizja powrotu na motorze w mokrych ciuchach - warto było 
mam dość... a gdzie tam kolejny weekend 
Matt ma na wszystko odpowiedź i wszystko gdzieś. rozmawiamy codziennie, on obiecuje poprawę.. a następnego dnia szlag mnie trafia z tych samych powodów, co dzień wcześniej 
czytam wcześniejsze strony i KOCHAM CIĘ za to, co napisałaś Teri.. kończę post, ubieram się i idę - a co 

Tymek też na jedzenie obrażony, nawet w żłobku napisali, że apetyt dostateczny, a nie bardzo dobry, jak zwykle 
&&&&& za wizytę :*
zdrówka w ulu!!!
Ale jakoś mi to nie pasuje-ja i systematyczność.. 

Powiedz, kto został z chłopcami jak Was nie było? Wy chyba często wychodzicie bez dzieci? Fajnie, że macie kogoś na kogo możecie liczyć. u nas by to nie przeszło
Kochana, ćwiczę od piątku Mel B brzuch, abs i skalpel Chodakowskiej. Cwicz ze mną! W grupie siła!
Cwiczenia zajmują mi godzinę, ale idę spać z poczuciem zadowolenia.
Masz zdjęcie sofy?
Nie wiem czemu się tak dzieje, że psychopaci mają dzieci, a wielu porządnych ludzi nie może doczekać się potomstwa... :-(