reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2013

Super, że cały juz dojechał. Odpoiczywajcie i cieszcie się sobą.

Sama się zastanawiam, czemu nie śpię. Jakoś mi się nie chce. Gdybym miała co robić, żeby nie przeszkadzać chlopakom w spaniu, pewnie bym zrobiła, np prasowanie, tylko nie mam co :-\
Krysia się trochę wierci, kokosi w brzuchu jak Zosia w łóżeczku. Ale będzie miała Wasza Corcia radochee jak zobaczy Tatę. Uwielbiam takie powitania. Miki tak ma jak Aro wraca z pracy czy służby.

reklama
Palin mam nadzieje ze przynajmniej Ty spisz. Zosia nadal nie śpi. J. Przyszedł do nas i bawią się. Jak Zobaczyła Tatę to aż tańczyła :-D tak więc cieszą się sobą,a ja już leżę. J. Ma ja uśpić,ja teraz się kładę, a rano J. Odespi, bo nie śpi od 24 godzin :-(

Witam sie ba szybko. Mialam wczoraj odpisac ale zywcem nie bylo kiedy. Meczy mnie dzis migrena, a lekow przeciwbolowych w domu brak hmmmm chyba podkradne Lolowi troche pedicetamolu - on i tak nie pija go tylko jak cos to czopek. Noooo i dodatkowo mam szpital w domu :-\ Luka pociagajacy, Tosia i Karol od wczoraj kaszlacy :-\ popoludniu ide z nimi do lekarki. Tosia nie poszla do szkoly zeby ja bardziej nie rozlozylo, takze jak dzis nie oszaleje to bedzie super :p
Mikoto nacieszcie sie soba, a Ty wreszcie odpocznij :-*
Palin - dzem z cukini robi moja mama, i jakos do kanapek srednio mi smakuje, za to posmarowane nim nalesniki sa meeeeegaaaaa. A! i razem bedziemy dzis mialy samotne noce, ja dodatkowo w sobote tez bo Luka na nocki idzie. Boje sie troche jak nigdy po tych ostatnich akcjach i opowiesciach duchowych :p
Korba - opiekunka na pewno sobie poradzi, trzymam kciuki zeby i Tobie szybko te godziny zlecialy i zebys sie nie zamartwiala.
Skalbka - oj sie B nie spisuje. Do tego 4 pazdziernika juz nie dlugo, mam nadzieje ze wtedy juz wreszcie bedzie bywal w domu.

Hej kobitki kochane

Wpadłam z kawką do Was!
Mikotku i Palin- ale z Was nocne marki, współczuję. Ja nie mam problemu ze spaniem w ogóle, a raczej mam, ale w odwrotną stronę. Kiedys sąsziłam, zę to w moim wykonaniu niemmożliwe, ale teraz już wiem, ze jestem w stanie zasnąc w kościele i w każdym innym dowolnym miejscu, w dowolnej pozycji, pora nie ma znaczenia.

Anulko- teraz do Was choróbska sie przyczepiły, niedobrze. Zdrówka dla dzieciaczków! A jak będziesz miała te nocki, to moge dotrzymac towarzystwa -codzień teraz do 1ej siedze z szydłem.

Kingusia- dobrego dnia dla Was, skoro nocka była kiepska. Oby szybko Laurce minął katarek!

Kto ze mną kawkuje?

Dmuchawcu ja kawkuje !!!!!!! To była naprawdę ciężka noc :-( Zosia nie chciała spać tylko się bawić, usunęła przed 5 a wstała po 7. Właśnie je. Mikotkowego zamknelam w sypialni, musi odespac, tym bardziej, że cały czas w nocy tylko Tata tata.

Palin pospalas???

Kingusia co tak.krótko, wracaj z kawą!

Aula zdrówka dla Was Kochani!

Dzień dobry

Miki ładnie dospał do 7, zjadł butle kaszy i juz mu kolba odbija. Za cieszą się do wszystkiego, nawet do skarpetki :O :p

Mikoto, koło 3 zasnęłam (z nudów, bo tablet padł z wyczerpania :p ), a o 6 juz byłam na nogach. Wyprawilam Ara, poleżałam aż Mikołaj przyszedł i zarządził ścielenie łóżek. Żeby Wam teraz nocki sennie mijały.

Anula, tak na kromke z masłem to też dżem nie do końca mi pasi, ale jak zamiast masła jest biały serek to juz inna sprawa ;-) No i to jedyny dżem, ktorynjada Mikołaj (inne zeskrobuje pazurkami z języka). Zdróweczka dla całej rodzinki. I życzę przespanej spokojnie nocki. Ale jakby co - zapraszam na pogaduchy nocą ;-)

Dmuchawcu, ja zazwyczaj się budze koło 1, czyli chyba robimy zmiany w dyżurze :p
Tez nie mam problemów z zaśnięciem wieczorem. Tylko szybko się wysypisk i koniec. Miki ma trochę tego po mnie, bo w nocy też jak się obudzi na mleko, to potem potrzebuje czasu zanim zaśnie.

Kingusia, lepszego dnia i dużo sił dla Ciebie.

Nosz co za Urwis, ma zaciech, że mama kichneła. Normalnie glupawka go dopadła :p

Mikoto- Zosia mi tak wstawała w nocy na zabawę. Pomogło chyba to, ze nie zapalałam światła. Po dwóch tygodniach dała za wygraną:tak:

Mmmmmmmmm- kawusia to jest to. U Was tez tak zimno? U nas deszcz od rana. Wczoraj było możliwie, wiec ciesze sie ze skoczyłam na poczte bo dzis znowu byłby z tym problem:baffled:

Palin super, że pospalas, chociaż tyle :-/ jaki plan na dzisiaj?

Dmuchawcu nigdy nie zapalam światła. Nawet pampersa po ciemku zmieniam. Ba! Nawet jak.idę do toalety to omacku :-/ ale dzisiaj nie dało Rady :-( zauważyłam,że te nocne zabawy i przerwy w spaniu zaczęły się od dnia,kiedy Zosia ma.jedną drzemkę w dzień??? Nie wiem??? Czy spanie po kąpieli do 1 traktuje jako drzemkę??? Bo od tygodnia śpi raz w Dzień i zawsze budzi się w.nocy o tej samej porze :-( Kochana, u nas leje :-( a myślałam.ze rano wyjdziemy :-(

Dobra wiadomość jest taka,że mój Tata dzisiaj wraca do domu!

reklama
Do góry