reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2013

Jestem. Byłyśmy po moją Mamę, potem na chwilę w banku i oczywiście na rowerach. J. uspał Zosię, ja w tym czasie odkurzyłam, zmyłam naczynia i zjadłam śniadanie.

Anula ależ piękny koc się zapowiada! :tak:Kochana, powiedz mi, proszę, jak sytuacja z Twoja wagą? Drgnęła wskazówka do przodu?

Gosiak :szok::shocked2::shocked2::-)wow! Kocyk jest piękny!!! Ależ robicie smaka na naleśniki :sorry2:

Palin J. też chce jechać na kulki, ale dzisiaj Tata wychodzi ze szpitala i nie wiem czy siostra zdąży na 14 do domu, a w razie czego ja pojadę, także auto będzie potrzebne. Póki co Zosia śpi, zobaczymy jak to będzie.

Misianka
zdrówka! Ależ u Was z tymi chorobami :-( Trzymaj się i zaglądaj częściej!

Anilek gdzie jesteś?

Kingusia odsypiasz?

reklama
Mikoto hmmm no waga juz nie leci w dol. Przytylam chyba 2 kg dzieki regularnemu jedzeniu. Moje marzenie to 60-62 kg.
Hihi Karol zasnal i dzwoni Luka "wiesz mama jest u babci (2bloki dalej ) ale jak Karol Ci spi to jej powiem zeby nie przychodzila bo Tosia bedzie krzyczec i Ci go obudzi " uffff :p i znow wyjde na zla synowa, taka malo goscinna hahahah

Palin - zjadlam tuz przed 7 troche platkow z mlekiem, aby wlasnie dotrwac do tej godziny ;-)nauczona jestem jesc z rana i do 10 nie dotrwalabym na glodzie :cool2: tak pisalas wczorasj ze Krysia fika a i moja wczoraj 2 godziny wieczorem latala z prawa na lewo...jak ona nie bedzie teraz nizej to jej latareczka zaczne swiecic :-p

Mikotko - ja wiem, ze przy mezu wiecej pracy masz, ale postaraj sie tez odpoczac ;-)

Nalesniki koncza sie smazyc, lazienka umyta. Tymek wstanie zje i pojdziemy na spacer. Kurier ma byc dzis z jakimis bajerami do zdjec, ale na szczescie miedzy 17 a 18 wiec nie musimy siedziec i czekac. A pogoda sliczna za oknem.

E oczywiscie nie zaczal nawet rozkrecac lozka...moze wezme wkretarke i to zrobie :-p Tymkowi na pewno by sie podobalo :confused: chcialam tam wysprzatac porzadnie i przemyslec co gdzie dac (az 3 sztuki mebli beda :-p) ale chyba mi nie dane bedzie :dry:

Anula ha ha dobre! :-D

Gosiak usiądź! Tyle już zrobiłaś!

Uwaga! Chwalę się. Właśnie był listonosz z paczka od naszego cudownego, utalentowanego Dmuchawca! Jestem zachwycona!!!! Dziękujemy! :-*

Zdjęcia Cudów!

Załączniki

• 1411728161349.jpg
    1411728161349.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 46
  • 1411728180231.jpg
    1411728180231.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 56
  • 1411728194320.jpg
    1411728194320.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 53
Jestem kochane ale głowa mi pęka. Dziękuje za dobre słowa :*
Laurze kapie z nosa i ma 37,5. Na razie nie daje nic na gorączke.
O dziwo pomimo przeziębienia jest w miarę znośna i nawet co nie co zjadła.

Edit. Ja też już mam 37,8

Ostatnia edycja:
reklama
witam kochane !!
dziś zapowiadało się okropnie z rana zimno pochmurno i nawet padało a koło południa normalnie cud miód i malina słoneczko !!! cieplutko wyszłysmy na pół godzinki przed drzemka sie dotlenić a wrociłysmy po 2 godzinach po tylu pochmurnych dniach normalnie chciałam to słoneczko ucałować :-Dtakże drzemka torszkę sie opuzniła i Daria śpi od 13 a wtała dzis o 7 wiec sporo wytrzymała oby pogoda została z nami ponoć od niedzieli znów piękna pogoda juuupiii od razu w domku cieplutko się zrobiło bo słoneczko nam nagrzało a teraz nawet siedzę w kuchni przy otwartym oknie i mi cieplutko ;-)

kingusia o masz babo placek teraz Ty chora :-:)-(ech zdróweczka dla Was kobietki !!
mikoto ciesz się meżem ciesz 2 tyg super !! co zaplanowałaś J do pracy w tym czasie :-Dmój mąż musi jeszcze tydzień zostać dłużej ale na moje imieniny 3 pazdziernika ma dotrzeć ;-)to pewnie pojedziesz na łowy do lidla ??? ja kombinuje kogoś do Darii bo chce zobaczyc te buciki powiedz jaki rozmiar byś kupiła tych butów ja myslę nad 23 ???:dry:buciki szydełkowe cudoooo !!

anula gosia kocyki cudne :)

Do góry