Dzien dobry,
dosc szybko odlecielismy z Tymkiem na drzemke, wiec pisze dopiero teraz

przy sniadanku
Dzisiaj mieli przyjsc znajomi, ale przyszli niespodziewani wczoraj

dobrze, ze mialam salate lodowa, tunczyka i fete to salatka byla + pieczywko czosnkowe
Mikotku - sliczna posciel kupilas !!! te pierwsze chyba 4 wzorki sa super. Niedlugo Kochana palcow Ci zabrakni

Poduszeczki pod okno super sprawa, byly u nas niedawno w Lidlu ale wiem , ze u nas bylyby ciagane po domu
|Robaczku - jak to pisze masz juz wyniki w raczce i wierze, ze sa dobre !!!
Palin - to super wiadomosci z kredytem ! E mi powiedzial, ze ze 2 tyg cos maja im juz mowi, ale oboje jestesmy raczej pewnio, ze Holandia nie wchodzi w gre. Zobaczymy jak to bedzie i wtedy bedziemy podejmowac jakies decyzje. E znalazl jeszcze intresujaca oferte w Polsce, ale to stanowisko managerskie i on twierdzi, ze srednio by sie czul na takim, ale chyba zaaplikue. Musze go przypilnowac

nie nastawiam sie miepotrzebie, ale niech probuje. U mnie zawsze poranki najgorsze, teraz juz sie czuje oki i zastanawiam co posprzatac

Ciesze sie, ze z wynikami jest dobrze !!!! I pamietaj, iz mimo Nelka sie ociaga - pierwszenstwa nie oddamy !!!!! wiec spokojnie dzis !
Bona -zebym tycvh podlog wiecej miala to bym leciala codzinnie, ale dywany lub wykladziny w wiekszosci, a ile te male kawaleczki mozna czyscic
Kinia - BRAWO DLA LAURY !!!!! sama bylabym w szoku. Treaz pozostaje Wam utrwalanie tego kazdego dnia !!! oby dzien byl dzis lepszy . Sa takie fajne literki piankowe do kapili, jak Laura lubi sie kapac, albo magnesy na lodowke
Troiche pochmurno u nas ale pojdziemy na spacer, bo ruszac sie musze

chyba zaczne Tymkowi wkladac rajstopki pod spodnie, ale ocieplaczek na nozki doczepie, bo ostatnio chlodne nozki mial po spacerze