reklama

Czerwiec 2013

reklama
Zapomnialam zdjecoa dodac :P wydaje sie duzaaa ale przymierzana na krotki rekawek no i Tymek modelem jie bedzie bo sie rusza non stop ;)

Załączniki

• 1413998089045.jpg
    1413998089045.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 53
  • 1413998106845.jpg
    1413998106845.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 56
  • 1413998119146.jpg
    1413998119146.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 51
  • 1413998131891.jpg
    1413998131891.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 63
Byłyśmy u moich Rodziców, na dworze bardzo zimno. Zosia już wykapana, jeszcze 20 min i idziemy jesc, chciałabym ja przetrzymać chociaż do 20 :sorry:

Kinga Laura cudna! Zosia ma te same klocki, tylko ten zestaw bez różowych elementów :tak:Ja kupiłam szara wełnianą czapkę , ale te tez mnie kusiły :sorry:

Madziu super plan na wieczór! jak Tymcio? Usypiacie się już? Klocki Wader w pojemniku ;-)

Palin dobre wieści:tak:

Dzisiaj otrzymałyśmy nasze zamówienie od Dmuchawca! Jestem zachwycona! Komplet dla Zosi jest cudowny, moja chusta to samo!!! Dmuchawcu, jeszcze raz pięknie dziękujemy, masz niesamowity talent!:-):-):-)

Kingusia- super te zakupy! Trzymam kciuki za szczepienie:) my już mamy to za sobą

Madzia- ale mi zrobiłaś smaka na taką herbatę :)

Ja już prawie jestem w Łodzi. Od jutra się zacznie... Martwię się o Misia...

Natis- miło, że wpadasz pomimo swoich licznych obowiązków :*

Gosiak- o, nasze chłopaki mają takie same kurteczki :D jestem przekonana, że będziesz zadowolona. Jaki rozmiar kupiłaś?

Mikotku - jak wieczór?

Palin odwaznego masz lekarza...raczej wiekszosc kaze dopiero minimum! 2 tyg po chorobie szczepic i to lekkiej chorobie a tu troche walczyliscie i ten antybiotyk...
My mamy mega zalegle szczepienia,ale jak po kazdym cos sie dzieje to jak tu byc odwaznym i prowadzac mala na nastepne...Poza tym mamy strasznie odlegle terminy,jak jeden przepadnie z winy np.kataru to nastepny dopiero za min.4tyg,a tu w miedzy czasie ostro zabkowanie rusza i tak co chwile cos. Mala jeszcze nie ma mmr.

Wieczor mam pracowity,wiec jak uporam sie z papierzyskami to Was doczytam.
Zdrowka dla chorobek.

kingusia mamy też taką sama czapę wrzucam fote czap i kiecki ta czapa w panterkę mega ciepła z kożuszkiem od środa będzie na zime 2 pozostałe na teraz ;) i szalik wszystko po 9,90 ;-)
idziemy się myć ...

Załączniki

• DSC03514.jpg
    DSC03514.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Chłopaki się usypiają, a ja leże po-nospowo, bo cala spięta jestem. Nie wiem czemu, nie forsowałam się, a nawet więcej, funkcjonowałam oszczędnie, bez wiekszego stresu, dźwigania. Kryśka nie kombinuj!

Kingusia, super klocki! Czapka tez śliczna. Ja się wstrzymał z czapkami, bo mamy fajna, cieplutką, podszytą polarem, wyglada jak hełm czolgisty, na zimę idealna.

Gosiak, super te półeczki w łazience!!! Kurtka tez niezła. Osobiście nie przepadam za zamkami z boku, ale dla dzieci to pewnie dużo wygodniejsze niż zamek pod brodą.

Madzia, kuruj się kuruj. A z ćwiczeniami nie przesadź. Jak jedzenie Tyma, poprawiło się?

Bona, powodzenia we Wrocławiu.

Emka, akurat z tutejszych lekarzy na tym się nigdy nie przejechałam. U nas wszystko utrzymało się a gardle i w buzi, mimo, że to trwało nic nie zeszło na oskrzela, płuca. Żeby nie tamta akcja z antybiotykiem to juz dawno byłoby po sprawie. Pewnie gdyby pojawiały się u nas jakiekolwiek powikłania też bym się obawiała, ale najgorszym do tej pory był siniaczek po tym, jak pigule wypadła strzykawka z igły i ta spychała ja w powrotem, majasc igłę w nóżce Mikołaja. Na pewno będę patrzeć teraz cały tydzień czujnym okiem, a po szczepieniu reagować na wszystko, ale naprawdę wolę, żebyśmy to mieli już za sobą.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry