reklama

Czerwiec 2013

reklama
Mikoto: dziadek jak dziadek- pewnie nie pomyślał, tak jak piszesz.
Wisieńka: tak, wszyscy już wiedzą o ciąży w sumie od miesiąca chyba jakoś tak. Przyjęli nowinę z radością. :-)
Palin: odpoczywaj!!! Wiem, ze kota można dostać, ale to tylko tydzień, potem niech dziele wola nieba. ;-)

u nas dziś na obiadek klopsy, ziemniaczki i marchewka gotowana. Obiadek wciągnięty, zaraz podwieczorek. Adaś śpi. Zasnął dopiero o 13.00. Wcześniej kładłam do dwa razy i za choinkę nie chciał spać. Jak się wyśpi, a Miki wróci z meczu i zje obiad będziemy się zawijać do moich rodziców.

Wisienka HGB ma w normie, ma podwyzszone MCHC (srednie stezenie hemoglobiny), BASO (bazocyty), LYM% (limfocyty), a obnizone RDV (rozdklad objetosci krwinek czerwonych), NEU% (neutrocyty), EOS% (eozynocyty), MPV. Alez pyszny obiadek bedziesz miala!
Mikoto w zasadzie to zadnych, ja ide z mama na cmentarz troche ogarnac a Mloda z M zostaje w domu. Ziab jest jak nie wiem :-/
Minnie oby zabek szybko wyszedl i dal spokoj! Pochwal sie fotkami pokoju ;-)
Palin oj oby szybko zlecialo do 19, udanej i spokojnej wizyty kolezanki ;-)

Ostatnia edycja:
No to my już po zakupach i kawce u koleżanki ;-)
Laura podnosi mi ciśnienie. Rano wypiła to mleko a potem o 10 zjadła 3 gryzy kanapki tylko. Myślałam że jak wrócimy to coś zje bo się przewietrzyła i w ogóle. A tu nic z tego. 3 łyżki zupy i koniec. Siedziała w krzesełku i beczała jakbym ją biła :-( a jak jej dam łyżke do ręki to nabiera i wylewa na stolik. Pokazuje jej że do buzi to kręci głową że nie i się śmieje :no:

I tym sposobem właśnie poszła spać bez II śniadania i bez obiadu.

Mikoto jak Zosia?
Palin współczuje że Miki tak krótko spał. Mam nadzieję że miło spędzisz czas z koleżanką...
Justa oby u Filipka nic się nie rozkręcało... może te luźne kupy to od ząbków :sorry2:

A kupiłyśmy tą tablice ze znikopisem. Taką zwykła za 15zł. Mam nadzieję że się zaraz nie rozleci :sorry2:

Gotuje makaron na sałatkę i właśnie sobie uświadomiłam że jeszcze śniadania nie jadłam.

Ostatnia edycja:
reklama
Palin koleżanka na pewno zrozumie :-)

Anilek mniam u Was obiad na bogato :-D moi dziadkowie nie.myślą o.takich banalnych sprawach, ale Babcia w lato za każdym razem.kiedy widziała Zosie w basenie albo koszulce bez ramion palpitacji dostawała, że dziecko.chce zaziebic :-/

Marys czekamy na.wieści z wizyty.

Kingusia Zosia rano.wypiła 200 ml.samego mleka i.ugryzla kilka kesow bułki i jabłka. Nic więcej nie chciała :-/ dzisiaj robie jej ulubione warzywa z.piekarnika z jajkiem, mam nadzieję,że zje. I.u nas etap samodzielnego jedzenia. Sama je serek, sama.parówke, tylko.jej ja.kroje, sama jajecznice i zupę. Zupy robie juz gęstsze. Bo.łatwiej.jej nabierać. Ja pozwalam jej na.to,mimo.ze potem jest więcej sprzątania.i.dłużej.schodzi. Mam w rodzinie kilka.przypadków dzieci 5-7 lat, które nadal.są.karmione.przez rodziców. Ciotka do tej.pory.pluje w brodę,że nie pozwalała swojemu synkowi.samemu jeść.

Wstawilam.obiad dla Zosi. Dzisiaj Jestem bez sił :-/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry