Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja bym nie usnela z myślą, że rano czeka mnie zlew z brudnymi naczyniami :-/ w kuchni na.dole, będę miała zmywarkę, obowiązkowo
właściwie to już się trochę wybudza. Wstała po 6, wciągnęła butle mleka i po 7 jeszcze zasnęła :-) 
rozłoży się jak żaba i nie chce sama trymać. Współczuję że zostałaś sama z Tymciem. Dużo zdróka dla Was!
też jeszcze nie kpiliśmy zniczy. Chcieliśmy wczoraj ale M. skończył później i byliśmy tylko w jednym sklepie ale nam sie nie podobały.
Potem wstawiam rybkę w sosie śmietanowo-koperkowym i ziemniaczki. Planuję w drodze na cmentarz odwiedzić szmateks-szukam dla Tymcia jakiejś fajnej kurtki na teraz i kamizelki. Wszystko co mam, wisi na moim krasnalu
Potem zostałam zmuszona do odwiedzenia mojej mamy.. jakoś mi się nie chce-słuchać, jak to Ł wyjechał a ja chora z chorym zostałam 
Jakie macie plany na wspólne jutro?
w zeszłym tyg jak nas odwiedziła tzn w sumie wprosiła się "to ja wpadnę po pracy na chwileczkę" i wychodziłyśmy razem - jechałam na zakupy spożywcze, w tym zgrzewka wody, to też komentowała, że powinnam na nogach iść, bo ruch to zdrowie
jak jakiś czas temu dzwoniła wieczorem, a ja nie odebrałam, bo biegałam, to potem przez kilkanaście dni, pytała, czy idę biegać, czemu nie idę itp