reklama

Czerwiec 2013

Madzia, absolutnie nie chce dokładać Ci stresu. Po prostu na ten antybiotyk jestem wyczulona. Może u Was zadziała super, trzymam &&&&.

Mikoto, super, ze odwiedziny udane. To przyjdzie Ci nowe zadanie, ścieranie pyłów kredowych ;-)

reklama
Palin dobrze, że napisałaś-nawet nie pomyślałam o jakiś niepożądanych reakcjach. Ja mimo posiadania 9 letniego dziecka-nie wiem za bardzo co to antybiotyk. Na szczęście
Mikoto tablica fajna sprawa-dla dziecka, gorsze sprzątanie dla mamy wszechobecnej kredy :tak: Cieszę się, że wizyta udana. Masz jeszcze siłę na ogarnięcie domu?

Gosiaczku ogromne gratulacje!!! Nelciu Witaj! Identyczna jak braciszek, slodkosci :-*

Witam wieczornie!
Dzisiaj odebralam wyniki swoje i Kariny. Moje ok (poza jednym malym spadku), u Kariny juz wiecej jest poza norma :-/ zelazo niby ponizej normy ale nie duzo, 1 pkt wiec trgedi nie ma, ale martwi mnie reszta wynikow :-( 3 wyniki ma podwyzszone, a 4 ponizej normy :-( nie wiem co myslec.. Moze to jic takiego :-/ poczytalam Was (caly dzien mi to zajelo, taka produkcje macie ;-))
Madzia przykro mi, ze Panowie pojechali i zostawili Was chorych.. zdroweczka dla Was!
Palin nie przesadzaj w weekend, oszczedzaj sie!
Emka ponarzekac zawsze mozna, moze jak wylejesz smutki to Ci sie lzej na sercu zrobi!
Wisienka udanej rozmowy jutrzejszej z synem! 20 min na miesoac to nie wiele :-/ oby szybko zlecialo te 8 miesiecy!
Nayaa jak otworzysz linie produkcyjna w szyciu daaj znac, a chetnie cosik zamówię ;-)
Mikoto super, ze spotkanie z ciocia sie udalo! To teraz duzo pylu mozesz miec w domu ;-)
Anilku jedz na co masz ochote i sie nie wzbraniaj ;-) jak sie czujesz?
Teri suoer mebelki! A Daria cudnie wyglada! Jakbg caly czas siedzialla przy stoliku ;-)

No i tyle pamietama :-(

Mikoto :P kurz to kurz..ale żeby Zosia kredy nie zjadała :D ja taką fazę miałam.Babcia miała taką deskę z której sobie tablicę robiłam i niby pisałam ale kredę zjeśc musiałam.Zawsze :eek: a później miałam fazę z.. pumeksem:baffled: kupiłam sobie nowy pumeks, moczyłam w wodzie i kąsałam :errr:

witam

Nayaa tak są jeszcze niebieskie i zielone ale kolorki fajne bo nie ostre tylko pudrowe ;-) całość do siebie pasuje ,,,,, jadłaś pumeks :eek::eek:
Wisienka no fajne to krzesełko bo bardzo stabilne Daria już sama na niego siada i sama schodzi teraz się wydaje taka malutka jak nim siedzi ale za rok zanim na dobre zacznie się malowanie będzie akurat ;-)

Mikoto to miałaś miły wieczór jednak J wraca teraz a na święta nie ? Dawid miał taka tablicę kredową przez 2 dni bo po 2 dniach dostawałam już szału od tego pyłu z kredy i wyniosłam ja na strych chyba leży tam do dziś :zawstydzona/y::eek:teraz sobie już odpuszczę takie cudo :sorry:

Gosia czekamy na relację z porodu !! super że tak szybko poszło grzeczna Nelcia jutro już będziecie w domku ciekawa jestem jak Tymek zareaguję na siostrę napisz koniecznie :sorry:

Madzia uu zdrówka dla Tymka zapalenie nosa ??:eek: szkoda że m pojechał i jeszcze w Waszą rocznicę :no:

u nas miły wieczór popijamy drineczki urodzinowo m się kąpię więc wykorzystałam chwilę na bb :-p
uciekam jutro czekam na relację Gosi :-p

aaaa jutro uciekam na zakupy otwierają u nas nowe ccc i liczę że kupię sobie tam w końcu buty dla siebie i dzieci może bedą jakieś promocje na otwarcie ;) i chcę kupić sobie nową kurtkę na zime typu parka ostatnio zachorowałam na jedną ale cena 280 zł :baffled:

Ostatnia edycja:
Teri właśnie chodzi o to że ja i zieleń nie bardzo sie lubimy,więc zostaje niebieskie :) oglądałam na stronie Ikei i no cóż,takie będzie musiało byc bo przecież nie kupię genderowskiego różowego :-D nie wiem co mam z tym zielonym ale no ... ledwo zniosłam Wojtkową kurtkę w kolorze "neonowa zieleń".

ja też winko sobie chlupię, wcześniej pycha prosecco z tesco (polecam!!) ..i zaraz aniuniu. z Lichenia nic nie wyjdzie ale muszę sobie znaleźc jakieś zajęcie żeby dzień szybko zleciał i żebym jeszcze szybciej poszła spac,bo jak wstanę w niedzielę to mojego nieslubnego w koncu zobacze :laugh2:

Melduje się z łożka ;-)

Madziu czy mam.siłę? Chyba nie za bardzo, ale jak pomyślę,że mam zacząć dzień z bałaganem,to i siły w sobie znajduje :-P

Marys oby to.nie było nic poważnego! Kiedy idziesz do lekarza z wynikami?

Nayaa pumeks mnie rozwalił :-o mój brat lizal ściany, ponoć to świadczyło o.braku wapnia??? Syn.koleżanki gryzl futryny :-o jedziecie jutro?

Teri J. Wróci w środę i zostanie do Niedzieli albo poniedziałku :-D także będzie na Wszystkich Świętych. Wiesz, wyniosłam te tablicę, bo wydaje mi się mało stabilna, a na górnej i bocznej listwie drewno nie jest zeszlifowane i.oodstaja drzazgi :-( Ty nie korzystaj z okazji ze mąż w kąpieli a Ty na.bb, tylko leć i wskakuj w koronki, zaparkuj się we wstążke i świętujcie urodziny ;-) udanych zakupów ;-)

Sprzatnelam salon, kuchnie i łazienkę. Pomylam naczynia kuchenne wytarlam meble w salonie, zaladowalam pralkę, umylam się i padłam w połowie drogi do.sypialni :-/

Teri najlepszego dla meza!
Justa najlepszego z okaazji rocznicy slubu!
Madzia Tobie teza najlepszego :-*
Mikoto z tego co zdazylam przeczytac na necie nie wrozy nic dobrego :-( ale nie chce panikowac.. Do kekarza pojde i wynikami w poniedzialek gora wtorek.

reklama
Mikotku dlatego nie bede panikowac, bo to w cale nic nie musi znaczyc... Moze po prostu czysty przypadek, ze tak wyszlo a nie inaczej.. Jutro na pewno bede z lepszym nastawieniem na to patrzec i na spokojnie pojde.z wynikami do lekarza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry