witam
Nayaa tak są jeszcze niebieskie i zielone ale kolorki fajne bo nie ostre tylko pudrowe ;-) całość do siebie pasuje ,,,,, jadłaś pumeks

Wisienka no fajne to krzesełko bo bardzo stabilne Daria już sama na niego siada i sama schodzi teraz się wydaje taka malutka jak nim siedzi ale za rok zanim na dobre zacznie się malowanie będzie akurat ;-)
Mikoto to miałaś miły wieczór jednak J wraca teraz a na święta nie ? Dawid miał taka tablicę kredową przez 2 dni bo po 2 dniach dostawałam już szału od tego pyłu z kredy i wyniosłam ja na strych chyba leży tam do dziś

teraz sobie już odpuszczę takie cudo
Gosia czekamy na relację z porodu !! super że tak szybko poszło grzeczna Nelcia jutro już będziecie w domku ciekawa jestem jak Tymek zareaguję na siostrę napisz koniecznie
Madzia uu zdrówka dla Tymka zapalenie nosa ??

szkoda że m pojechał i jeszcze w Waszą rocznicę
u nas miły wieczór popijamy drineczki urodzinowo m się kąpię więc wykorzystałam chwilę na bb

uciekam jutro czekam na relację
Gosi
aaaa jutro uciekam na zakupy otwierają u nas nowe ccc i liczę że kupię sobie tam w końcu buty dla siebie i dzieci może bedą jakieś promocje na otwarcie

i chcę kupić sobie nową kurtkę na zime typu parka ostatnio zachorowałam na jedną ale cena 280 zł