reklama

Czerwiec 2013

Juz wrócili, Aro mówi, że straszna pizgawica. Zaraz pili ciepłą herbatę. Tata zabrał się za obiad, zapiekanka pomidorów a z makaronem, a Miki przyniósł mi pilota i woła "baja".

Mikoto, poszli po drobiazgi, najważniejsze było samo wyjście. Kupili włoszczyzne, żebym miała jutro do zupy dla Mikiego, płatki kukurydziane i mleko (lubię mieszać różne, a i Miki zaczął jeść) i (NAJWAZNIEJSZE!!!) cos słodkiego, bo ostatnio wszyscy mamy fazę i ciastka, wafelki, prazynki idą jak woda.

reklama
Moi tez wyszli, mialysmy sie z Nelacia przespac ale ksiezniczce lepiej na rasiach.

Kurcze pojawily sie nowe normy zywieniwe i niby butelka jak piers na rzadanie...
Nelcia teraz na 1 razzje ok 30 ml....i tak po 2 godz wola znowu..... niby w tabelach napisane, ze maja jesc ok 90ml 6 razy na dobe...wiec jak wola po tych 2 po mniejszej porcji bede dawac co ????

Gosiak ja bym na tabele nie patrzyła tylko dawała ile i kiedy chce.

Pampki pomarańczowe są dużo gorsze od tych zielonych bo są twarde i w rzepach czyli w pasie się nie rozciągają więc albo są za luźno i spadają albo za ciasno i uwierają.

My dzisiaj ciut lepszy humor mamy więc mogłam pozwolić sobie na 3 minuty na forum. Oczywiście nie nadrobię was ale życzę wam zdrówka i spokoju bo jak tego nie ma to źle się to kończy.

Z lepszych rzeczy dodam, że w czwartek byłam u fryzjera i dośc mocno ścięłam włosy. Dziwnie mi teraz...

Marcysiowa FOTO!
Palin smacznego :-) Dobrze że chłopcy się przewietrzyli
Gosiak jakie karmienie co 3h.. to tak jak Ty byś była głodna ale zjeść nie możesz bo jadłaś 2h temu i musisz czekać. Albo wisieć ciągle na flaszce/cycku.. Myślę że same znajdziecie zdrowy środków :-)
Mikoto ja też zadowolona z obiadu-Tymcio zjadł całą rybkę i ziemniaczki i domagał się dokladki :-D

Madzia super! Wraca apetyt. Juhu!!!! :-D
Tez się cieszę, że wyszli. Miki od poczatku choroby naprawdę malo przebywa na dworze.

Marcysiowa, dobrze, że udało Ci się wyrwać z tego szpitala choć na troszkę.

Mikiego zaczyna dopadac kryzys zmęczenia. Do 19 musi wytrzymać.

Gosiak nie potrafię doradzić, Zosia pierwsze 2,5 miesiąca była na piersi, w 3. miesiącu dałam mleko, przerwy 2-3 godz. Nelka ma sporego kikutka od pępowiny? Daj jakieś zdjęcie Waszej ślicznoty :)

Palin i u nas ciężko już, a dopiero przed 18. Gdzie tam do 20 :szok:

Madziu daleko są Twoi Chłopcy? Super, że aptety dopisuje, to oznaka powrotu do zdrowia :tak:

Marcysiowa wstawiaj zdjęcie! Czekamy na fb!

Kupiłam Zosi kurtkę Kurtka pikowana z działu Dziewczynki - kolor: ciemnoniebieski – niskie ceny w sklepie C&A on-line!
dokupię do tego jasna czapke i szalik , kilka typów :tak:
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Modne akcesoria : F&F
Modne akcesoria : F&F

reklama
Wrocilysmy :-D Karina wrocila z listkiem i pidelkiem drazetek w raczkach, a ja z nocnikiem dla niej (akurat byly w biedronce), cola dla siebie, drozdzowkami i cholinexem dla M. Teraz stygnie mleczko dla Mlodej, dam jej kakao :-P na pewno juz pisalyscie o tym, i na pewno tez to zalezy od dziecka ale moglybyscie mi podpowiedziec kiedy i jak sadzacie szkraby na nocniki? Jak je nauczylyscie nocnikowania?
Madzia ja tez o 9 jem w pracy pierwszy posilek ;-) super, ze z Tymciem lepiej, oby tak dalej :-D no i apetyt wrocil! Super :-D
Palin ponoc drugie dziecko jest przeciwienstwem pierwszego ;-) Karina jak byla jeszcze w brzusiu tez czesto miala czkawke, po urodzeniu tez :-P to fakt, smrody strasznie czuc w koszu :-/ niech Aro sie nie smieje.z Mikiego tym bardziej, ze sam jest zmarzluch :-P niech cieszy sie, ze nosi rekawiczki! Ja w biedronce kupila cole :-P oby udalo sie Mikiego przetrzymac!
Mikoto haha fajnie to musi wygladac :-D
Gosiak ja tez bym nie patrzyla na tabele, tylko dawala tyle ile zje i kiedy chce, tak jak Marcysiowa pisze. A Nelcia na cycu czy mm? Aaa i przypomniako mi sie, ze jak Mlodej podawalam mm bo mialam za malo swojego to jadla 30ml, a po 4 miesiacu chyba 60 ml i co 3 godz.
Marcysiowa fote przed i po poka :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry