reklama

Czerwiec 2013

Marys - u nas z nocnikiem to jak widze ze Tymek sie spina i zaprzestaje ruchu wysadza, czasem zlapiemy a czasem posiedzi , zaloze pieluche i narobi do pieluchy. Takze loteria. Daje mm bo ja nie umiem karmic piersia i nie lubie tego

Mikotku - a jakie mieliscie imie wybrane dla chlpca ??

Robaczku - Kochana nie ma co zazdroscic tylko brac sie do roboty :P caly czas trzymam kciuki za zatokiiii ! Jak na razie duzo pracy nie mam, ale jest E w domu, w piatek przyjezdza moja mama wiec E do pracy a potem znowu bedzie z tydsien w domku. Pozniej z pewnoscia bede miec wiecej pracy i bede relacjonowac wieczorami co i jak ;)

Justa - u nas dzis tez problem zjedzenie. Jak Tymek lubi pomidorowke tak od wczoraj jej nie chce i simiejemy sie ze dlatego ze tatus zrobil ;) zobaczymy jak będzie jutro z obiadkiem ....

Minnie - najlepiej natrzyj kolano jakas mascia rozgrzewajaca, oby pomoglo

Anielek - ogromniasty buziakkkkk . Urodzisz szybciutko :*

Dorzucam pare fotecsek z tabletunwiec jakosciowo szalu nie bedzie ;)
Wszystkie ciuszki wisza na Nelci mimo ze ma dla noworodkow ;)

Załączniki

• 1414356982368.jpg
    1414356982368.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 59
  • 1414357002403.jpg
    1414357002403.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 62
  • 1414357015262.jpg
    1414357015262.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Gosiak serce mi się raduje jak.patrzę na.Nelke <3 jest cudowna! Od zawsze powtarzałam ze jak Bóg da to będzie Tosia albo Mikołaj. Jest Zosia ;-) na drugie dla chłopca na.pewno Tadeusz, pierwsze Mikołaj, ale zmieniłam typy. Podoba się Konstanty, Leon, Wojciech, Stanisław, Jan, Antoni ;-)

Witam
Niedziela się skończyła. Jutro do pracy bleeeeee. Jadę rano do Jastrzębia. Ale mi się nie chce.
Dzieciaki dały dziś pospac do 7.30. Potem śniadanie i pojechaliśmy do galerii po butki dla mnie bo mi się rozwalily. Kasy mało więc i butki takie sobie. Byliśmy z maluchami w sali zabaw i świetnie się bawili.
Na obiad wróciliśmy do domu. Ja pojechałam sprzątać auto a P z dziećmi. Potem spacer. Wieczorkiem sprzatalam i gotowałam a P zajmował się w dziećmi. Niedawno skończyłam elearning i nawet zrobiłam test zaliczeniowy. Kąpiel i przed spaniem do was

Mikoto
Zdrówka dla was i spokojnej nocy. Niech Zosia śpi do rana
Gosiak.
Ty jesteś normalnie poporodowa mis. Daj Nelci czas na wejście w świat a karmienie i sen wkrótce się ureguluja
Anilek
Na pewno poród będzie lekki. Będziesz nam smski pisać z relacją
Robaku
Ech z tymi zatokami twoimi i chorobami u was ostatnio pech. Niech wam już odpuści
Justa
Och to ty dziś byłaś master szef a tu takie fopa ! Oby jutro apetyt wrócił!
Mini
Mnie plecy bolą , wzięłam nurofen, ty może też weź
Marys
Toś,w domu nie siadzie nawet na nocnik w żłobku sika i kupka czasem w to magiczne miejsce
Marcysiowa
Spokojnej nocy oby kaszel Ali przeszedł
Palin.
Toś dziś cały dzień był nie do wytrzymania i jak torpeda. Niech Aro cię wyrecza bo nie wiem jak ty lezysz z nim sama. Chyba wcale.
Madzia
Ty trochę noga potup może Ł coś dojrzy za tych udawanych zatok. Powodzenia mu jutro hehe
Gosiak
Nelcia cudna.

Coś zapomniałam

Ostatnia edycja:
Nie poszłam spać przez Mikotko :) Zawiesiłam wzrok na -20 % w c&a i wykorzystałam kończącą siępromocję. Kupiłam Sewerynowi spodnie i mi majteczki :) Chciałam jeszcze piżamkę z myszką mini dla mnie do szpitala ale w ostatnim momencie zauważyłam, że jest z krótkim rękawem a ja wolę długi i zrezygnowałam.

Mikotko, może faktycznie coś dolega Zosi ? Oby nie rozkładało jej :(

Gosiaku piękna Nela ! Fajnie, że masz pomoc, odpoczywaj i nabieraj sił :) Do roboty świadomie wezmę się dopiero za dwa lata ... albo trzy :)

Wisieńko, też nie lubię poniedziałków :( Od rana na wysokich obrotach z zegarkiem w ręku :( Fajnie, że butki kupiłaś i miło dzień spędziliście. Ach jakiś pech ostatnio z tymi choróbskami :( S trochę lepiej, ja na p/bólowych i jeszcze Hubi gorączkuje i kaszle :(

Spadam teraz spać już na serio :)

Mikotku - Konstanty jest super choc wole forme Kostek, sama walczylam o takie na wypadek synka, ale E byl nie ugiety ;)
Poza tym lezaczek jest super na panelach przy delikatnym poruszeniu sie Malej sam sie buja ;)

Kochane wygladam duzo gorzej. E strzeli fotke z motywem upiekszania buzi, ktora automatycznie wygladza wszystko :P

Lece spac choc mala glodzilla pewnie sie przebudzi niedlugo ;)

Justa nie jestes beznadziejna! Nawet tak nie mysl! Zjadl obiadek i bananek to juuz cos! Bedzie dobrze :-) oby jutro mial lepszy apetyt ;-)
Palin jezeli masz tel do gin to moze skonsultuj to, bo chyba leki juz powinny działać? A jak w tyg? Będziesz sama czy ktos pomoze?
Mikoto obyscie mialy spokojna nocke, a Zosi katarek nie meczyl! Wyspij sie!
Robaczku oglada, oglada, co do teledyskow bajek to juiz nie bardzo :-P w piatek obejrzalysmy 'Kraine Lodu' czy cos takiego, wysiedziala 20-30 min ;-)... Niestety to moja wina, nie umiem siedzieć w ciszy :-/ a najbardziej lubi reklamy, wtedy ma jak ja to mowie 'reklama party' bo stoi jak zaczarowana i mozna do niej mowoc i mowic :-P zdroweczka dla Was! Obyscie juz tryskali tylko zdroekiem!
Gosiak jakaz slodka kruszynka.

Ostatnia edycja:
Marys, spać! Odpoczywać! Nie wiem, jak byłoby bez leków, wiec nie wiem na ile pomagają. Magnez na pewno co nieco daje, bo biorę juz go jakiś czas (teraz tylko więcej) i przeszły mi skurcze łydek, a gin stwierdziła, ze to mięśnie i to mięśnie, wiec musi tez działać. W tygodniu do południa będę w Mikim sama. Sylwia ma zagladac w miarę możliwości (ale przecież nie będę jej cały czas obarczać zajmowaniem się Mikołajem, czy mną, ona tez ma swoje życie, rodzinę, obowiązki). A popołudniu już będzie Aro i przejmie młodego. W razie co ma jeszcze kilka dni wolnych do wykorzystania (choć ten tydzień maja mieć napięty i może być trudno uzyskać zgodę). Moja mama stwierdziła, ze nie przyjedzie, bo ja zamiast leżeć to całkiem zaczne latać i zajmować się jeszcze nimi, gościć ich (hmmm, ciekawe po kim to mam..? :-P ). Ale sama musi odwiedzić lekarza, choć na szczęście wyniki ma wreszcie całkiem dobre.

Gosiak, nie wierze, że wyglądasz źle. Może E niech umyje Ci lustro? ;-) Dobrze, że masz teraz jego pomoc, później mamy. Na spokojnie dojdziesz do siebie i sobie wszystko poorganizujesz.

Anilek, ja tez (oczywiście w odpowiednim czasie) chce mieć taki szybki poród jak Gosiak. Szast prast i dziecię w ramionach :-D

Wisienka, Miki im bardziej ja ograniczam dostep do siebie, żeby lezec, tym bardziej on lgnie do mnie. Juz nie chce do mamy na ręce, ale chociaż niech z nim siedzi i go dotyka, kiedy on się będzie się bawił. Aż mi go szkoda, nie rozumie o co chodzi, stara sie pomagac i taka Przylepka się robi. Urwis to Urwis, ale kochany.

Mikoto, mnie tez się strasznie podoba Leon i jeszcze Bruno. Konstanty tez slicznie, choć jak Gosiak, wole Kostek. Ale gdyby miała nam się jeszcze trafić dziewuszka (choć Aro kategorycznie zapiera się, że dość dzieci) to naprawdę nie mam pomysłu.
Mam nadzieje, ze spicie spokojnie z Zosią.

Głupie siusiu :-( wybudzilo mnie i teraz zasnąć nie mogę...

Wisienka :-* buty świetne! U Was chyba leniwych dni??? :-o

Robaczku super,że udało Ci się jeszcze skorzystać z promocji :-D mam nadzieje, ze Hubi nie goraczkuje i śpi spokojnie.

Gosiak i jeszcze Kajetan i Franciszek, o przypomniało mi się :-P racja, na panelach pięknie sam się buja ;-) mam nadzieje, ze Spicie dobrze, wszyscy :-D

Marys Zosia tak lubi Jaka to melodia? Tańczy przez cały program. Nie lubię w jesieni /zimie tych dlugich, ciemnych wieczorów :-( siedzimy większość dnia w domu i niestety, tv włączamy coraz częściej :-/ bardzo lubię radia słuchać i kiedy podchodzę je włączyć, Zosia robi tany tany ;-) kobietko, o której Ty się Kładziesz??? :-o

Palin dla Dziewczynki Marysia ;-) Hania juz jest w rodzinie, także odpada :-( przychodzi taki moment w życiu człowieka,że zaczyna się martwić o rodziców i chce im się oszczędzić zmartwień i obowiązków. Mam nadzieje, ze szybko usunęłas, wiem jakie to męczące :-(

Zosia spala spokojnie do 3, chciała pić, musiałam jej podgrzać wodę, także zdążyła się wzbudzić. Czekam aż zaśnie.

Witam z rana!
Wcielo mi koncowke posta :-/ ale ziiiimnooo!
Palin dobrze, ze Aro chociaz bedzie popoludniu, hehe Miki z urwisa na przylepke? Super :-D oby tak dalej ;-) pospalas jeszcze?
Mikoto Karina coraz czesciej robi tany tany, nawet jjz do reklam ;-) ale najbardziej lub 'niedzwiedz w niebieskim domu' :-D jak zobaczy wejsciowke to juz sie usmiecha :-D a wczoraj do tego zaczela sie smiac z tego co tam Mis wyprawial :-D Mloda zasnela po 22 (czyli tak jak myslalam), a za nim sie obrobie (mycie, kanapki, i posprzatanie wszystkiego) troche czasu mi zajmuje i w efekcie polozylam sie i zasnelam przed polnoca :-/ a 5:15 trza wstac do roboty :-/ pospalyscie z Zosia jeszcze?

Milego dnia! :-*

reklama
Zosia zasnęła przed 4, ja przed 5. Co się dziwić dziecku,że ciężko zasnąć, skoro matka tez się z tym meczy :-/ Zosia je mleko,a ja pierwsza kawa się delektuje.

Marys masz zdrowie Kobieto :-o udanego dnia!

Dzisiaj w Biedronce Buty i ocieplane spodnie, kto się wybiera? BONA udanych zakupów :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry