reklama

Czerwiec 2013

Uff, spakowani. Aro wrócił totalnie zdechły, cala służba praktycznie przechodzona, wiec teraz poszedł na 2 godz. spać (chciał na godzinę, ale pogoda brzydka, za kółkiem musi być skupiony, lepiej niech pośpi dłużej, a dwa, akurat trafimy na drzemke Mikołaja z podróżą). Co chwila cos mi się przypomina, ale to juz takie rzeczy, bez których można się całkowicie obyć.

Marcysiowa, Ankaka, na pewno dam znać. Puki co spokój.

Marcysiowa, udanego, weekendu i dobrej pogody.

Madzia, super, że Tymkowi przeszło. Nareszcie skończyły się te zawirowania.

Gosiak, może schodzi z Ciebie cale napięcie (ciągle było coś: poród, adaptacja, przyjazd mamy) i zaczyna się fala zmęczenia. Pogoda pewnie tez swoje dodaje, hormony wracają do normy. Mam nadzieje, że siły szybko wrócą.

Mikoto, wyjdziemy cos kolo południa. Niech Aro trochę odpocznie.

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia u mnie z ta systematycznoscia problem.

Mikoto wlasnie zawsze jak wracalam z pracy to siadlam na tylku i siedzialam. Teraz przez caly tydzien jak wracalam to najpierw ogarnialam a potem siedzialam na tylku. Sypialnia jakos zawsze nieogarnieta jest :(

Teri i u nas pogoda kiepska, w sumie ciepło, ale brak słońca robi swoje :-/ Tata miał wizytę kontrolna. Ciasto myślę zagnieść pod koniec przyszłego tygodnia, akurat odlezy swoje i po 15 grudnia można piec ;-) teraz w Lidlu będą komplety puszek, 3 różnej wielkości. Swi tnie się sprawdza by przechować upieczone pierniki. Kilka.lat temu kupiłam te okrągłe pudełka i są świetne ;-) tez chyba musze na allegro wystawić :-/ bo na olx więcej podgląda niż pyta :-/ jak schudniesz 3 kg to zostaną kości! Chudzino! Z tortem nie pomogę, nigdy nie robiłam, zawsze zamawiam :-/

Palin w razie czego dokupisz na.miejscu ;-) Melduj się z drogi ;-)

Ankaka systematyczność i odlakadnie rzeczy na miejsce. To podstawa. Wszystko rób na bieżąco i jeżeli to możliwe nie trać czasu robiąc jedno. Ja np. Myjac zęby wycieram półkki w łazience ;-) macie mieszkanie z dom? Bo metraż robi swoje :-/ nasza Minnie ma hektary podłóg do ogarnięcia ;-)

Zosia usnela, dopijam druga kawę. Poodkurzalam, umylam okno w kuchni, akurat jajka się ugotowaly.

Dzień dobry.
Ja dzisiaj jestem w końcu wyspana bo M. wczoraj przejął całkowicie dyżur nam Laurą :-D słyszałam że wstawał do niej kilka razy a ja pospałam.

Od rana załatwialiśmy parę spraw na mieście a teraz jesteśmy u moich rodziców. Marek coś tam robi przy aucie i będzie zmieniał opony na zimowe.
Laura chyba zaraz pójdzie spać a ja wypije z mama kawkę ;-)

Kingusia :-D super czytać,że jesteś wyspana ;-) kawkujcie :-)

Nayaa jak samopoczucie? Podlinkujesz lego które kupiliscie teraz Wojtkowi, proszę :-*

Lecę siekac koperek :-)

jakiś ten dzień taki dziś nużący :shocked2:słonka nie ma wiatr wieje chyba zimno bo ludzie w kurtkach zimowych chodzą Daria śpi zupa jarzynowa pyrka na gazie uporządkowałam jedną szafkę kuchenna (zmęczyłam się :sorry2:) pije kawkę i trzeba cos robić bo nudy jakieś 2 dni przed @ jestem to u mnie norma że nic mi sie nie chce :-p
to tyle dziękuję za uwagę :-p:-D

Ja też zaraz kawę muszę strzelic bo taki senny dzień że o matko.
Mikotku dziękuję że pytasz :* jest ok.. Chyba faktycznie wyjazdy K. działają na mnie uspokajająco :-D ..
Proszę ,my kupiliśmy te KLOCKI LEGO DUPLO 6158 SZPITAL DLA ZWIERZĄT ZOO %% (4767006135) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :)

ja czekam aż tata wróci ze sklepu i za zupkę buraczkową się biorę. Jakoś nie mam weny na abrdziej urozmaicony obiad :) a dawno nie jadłam :) jeszcze do tego"wysepka" (czyli ubite ziemniaczki) i mogę jeśc i jeśc:tak:

a tak w ogóle to WOjtas w nocy przebudzał się i ciągnął nosem więc katar juz mamy :( buuu oby przeszło

Ostatnia edycja:
Teri i.u nas jarzynowa ;-) i brak słońca :-/ zachmurzone,ale ciepło. dziękuję za uwagę mnie rozbroilo :-D :-D :-D

Nayaa dziękuję :-* Wojtus juz się bawi nimi? Wyjazdy pozwalają spojrzeć z boku na to, co się dzieje i wyciągnąć wnioski :-* podaj zestaw naprawczy Wojtaszkowi i inhaluj.

Pomylam okna, zrobiłam porządek z kwiatami w salonie, zrobiłam sałatkę z paluszków krabowych, pomrozilam koperek, pomylam lustra i szafy. Chciałam jeszcze pranie nastawić,ale poczekam do wieczora.

reklama
Kinia -super ze sie wyspalas od razu lepszy humorek prawda;)

Teri - u nas tez pogoda do bani a zupka krupniczek :P

Nayaa - zyrafa z bandazem wymiata.

Gdy Tymek spal pojechala, do lidla na zakupy i kupilam odziby na choinke ;)

A i jeszcze pokaze co Nelka dostala od znajomych E w pracy. Reczna robota ;) i ozdoby :P

Załączniki

• 1415366491502.jpg
    1415366491502.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 56
  • 1415366506733.jpg
    1415366506733.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 55

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry