reklama

Czerwiec 2013

Miki śpi, Krysia buszuje i się wkurcza, Aro w aucie jedzie do nas, a ja leże.

Do południa nam szybko minęło. Wyszlismy z Mikim przed blok do mojej podstawówki odwiedzić kadrę i akurat trafilismy na przedstawienie z okazji 11.11. Mikołaj zapatrzony przesiedział cały apel, aż stawiano go za przykład rozrabiajacym układ. Później wyszlismy na boisko i Urwis uciekł mi przez płot na plac przedszkolny (przecisnął się skubany miedzy szczebelkami). Jedna z nauczycielek poszła za nim i dopiero jak była przy nim, ja mogłam obejść płoty, a ze n-lka została z nami z placu nikt nas nie wygonił (normalnie to teren przedszkola i nie wolno sobie ot tak przyjść). Tak wiec Miki się wyhasał, a wyszły jeszcze pzedszkolaki, wiec sporo dzieci -normalnie radość od ucha do ucha. Później ta n-lka odniosła mi zmęczonego synka aż do drzwi mieszkania. Zupa, mleko i Szogun padł. Obudzi się to juz powinien być Aro.

Kingusia, oj macie się z tymi bolączkami. Dużo dużo dużo sił dla Was.

Nayaa, szkoda, że przygoda się kończy. A może uda się jeszcze coś z tym zrobić?

Teri, super, że impreza udana. Wcale się nie dzieje, ze gościom smakowało ;-) Ależ Daria dojrzała, aż miło się słucha/czyta o synowej.

Gosiak, oj ja jestem straszny niecierpliwiec, okropny, choć do Mikołaja mam wyjątkowo duże pokłady cierpliwości. Ja się wcale nie dzieje, ze tak sobie dobrze radzisz, w końcu jesteś kobietą i dobrą mamą :-)

Minnie, zdroweczka dla Michała. Mam nadzieje, ze Krysia tylko czeka na tatę, bo nakaz eksmisji juz ma przyklepany :-P

Ale mi się spać zachciewa. Bym się drzemnęła, ale szkoda mi przespać czasu tylko dla siebie, BB i fb

reklama
Minnie o wow! Ależ pięknie! Dążę do takiego podwórka, dużo zieleni, ogród samoobsługowy ;-) kto śpi na tym białym łóżeczku z barierka?

Nayaa dawaj z kawą na.bb, pokaz dziewczyna jakie pyszności przygotowałas ;-) tez wyjdziemy, tylko zastanawiam.się co założyć Zosi. Słońce znów się schowało i wieje :-/ dzisiaj chyba założę jej zimowa.

Palin a skurcze? Są?

Minnie - sliczny dom macie :tak: pozytywnie zazdroszcze !!!! wlasnie mowie mezowi, ze lidzie jednak w Polsce buduja sie i nie trzesa majtaki jak on :-p

Nayaa - a czemu swoj interes zamykasz ?? cos nie doczytalam chyba :-(jakby to byla goraca taka geste czekolada do picia juz bym u CIebie byla :-D grunt to dobrze o sobie myslec !!!!! :laugh2:

Palin - ale z Mikiego agencik !!! dobrze, ze dobra dusz sie trafila i pomogla ze Starszakiem (a co niech sie przyzywczaja) . Do Tymka tez mam cierpliwosc, ale jesli chodzi o inne rzeczy to HO HO :-D ma byc juz albo najlepeij na wczoraj. I Ty bedziesz sobie swietnie radzic, poki co Nelka potrzebuje malo uwagi, wiec jakos daje rade ;-)

Maatko fotosik mi strajkuje bb tez wiec sprobuje czy sie zdjecia wkleja z linkow

E: widze ze dzialaja, ale Mati juz wstal wiec narazie musze trzodke ogarnac i nakarmic wiec chwilowo to na tyle ;)

Ostatnia edycja:
Nasze pierwsze polegiwanie na brzuszku. Szalu nie ma ;)

Załączniki

• 1415796411608.jpg
    1415796411608.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 55
  • 1415796426381.jpg
    1415796426381.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 55
Zegarek w pokoju mi stanął i patrzę 10.30 a Daria chodzi śpiąca z tulaskiem myślę że coś szybko wchodze do kuchni a tam 12.15 :baffled: jak sie położyła to padła w 5 minut ;-)krupnik gotowy podłogi pomyte jezu ale był syfff :-p:sorry:dziś chłodno juz nie to co było wczoraj

Minnie ale chata !!!!!!!!!!! taka troche z moich marzeń jak wygram w lotka :-p:-p

Gosia hihi jaka mina Nelki :-Djeszcze jej się spodoba ;-)

Palin dobrze ze już tak nie boli martwiłam się ... może i Krysia chce dotrwać do terminu ;-)

Mikoto co tak załatwiasz od rana :-D

kilka fotek artystki ;)

Załączniki

• DSC03857.jpg
    DSC03857.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC03967.jpg
    DSC03967.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC03960.jpg
    DSC03960.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC04049.jpg
    DSC04049.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC04052.jpg
    DSC04052.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC03986.jpg
    DSC03986.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Ależ Daria super sie prezentuje przy tym stoliku!!:) taka juz "duzia":p

W ogole martwie sie o Wojtka.jego kupy chyba jednak sa spowodowane mlekiem. Teraz leci 3ci tydzien jak pije Nestle. A poczatkowo tez jakos po 3tygodniach wyszla mu alergia.. Dzisiaj dwie smierdziuchy kupy,pomaranczowe,rzadkie..takie kwasne :/ (w zapachu) .. a mialo byc tak pieknie..

Gosia, zwijam sie bo Kacper do Pl wraca :(

Ostatnia edycja:
Witam się
Doczytałam. Odpisze wieczorem. Teraz nadrabiam z praniem. Napisze ze u nas znowu nic nie przespana. W ciagu 2 dni spałam 4,5 godziny. Pobudka o 5! Niedługo będę widzieć kolory :D:p . Maluchy nie śpią na zmianę. A Toś śpi mi dupką na głowie, o ile śpi :p Kręci się non stop. I gada po chińsku. Mila płacze ze ma zły sen. O smoku co zjada księżniczkę Zosie. Nie wiem co im. Jutro P ma wolne idzie po pyrantelum. Trzeba ich odrobaczyc zdecydowanie. Pomimo braku snu nie czuje się źle. Tylko nerwy w pracy i straszny ból pleców mi psują nastrój. Oj chyba w końcu pójdę do lekarza.

reklama
Nayaa - to chyba rzeczywiscie od mleka...heheh domyslilam sie ze nie probowalas kupki Wojtusia :-p chyba dobrze, ze bedziecie wreszcie razem co ???

Wisienko -idz do lekarza koniecznie. Tak odrobaczacie swoje maluchy, ze sama sie zastanwiam. Tylko nie mam skad dorwac tego syropku, chyba ze mamie uda sie recepte od rodzinnego i by mi w grudniu przyslala ... hmmmmm

Po 15 przestalo padac wiec zabralimy dzieciaki do parlku, Tymek mega zadowolony bo kaluze byly no i KO KO (kurki) ;-) Nelka tez sie przewietrzyla, ale zdecydowanie musimy zaczac ubierac zimowe wdzianka, bo chlodno jednak...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry