reklama

Czerwiec 2013

Gosia ojj ja przechwaliłam pogodę u nas! byłam po obiedzie z Wojtkiem na spacerze i szok jak zmarzliśmy! wydawało się ok ale wiatr się tak zimny zrobił że huhu :szok:

reklama
Melduję się wieczornie.. jakaś zakręcona jestem. Ł pojechał do Białegostoku, ja po południu byłam z Tymkiem na dworze-wróciliśmy o 18. Włączyliśmy pralkę, ogarnęliśmy kuchnię i pooglądaliśmy bajki. Potem kąpiel, dostał mleczko, a ja rozwieszałam pranie i szykowałam ciuchy na jutro - po pół godzinie zorientowałam się, że ja przy Baby TV urzęduje :-D:rofl2::laugh2:
Przepraszam, ale nie nadrobię - jakoś mi smutno, że Ł pojechał, a przecież wraca w piątek w nocy :baffled:

Witam
Dziś byliśmy u lekarza, gardełko ok. osłuchowo czysty, mam tylko podawać na katar euphorbinum i fenistil. Nocka z powodu kaszlu ok., ale jakies płaczki były o 4.00, no i teraz problem z zaśnięciem. Filip już powiniem normalnie spać a stoi i łóżeczku i mruczy, ale nie podchodzę dopóki nie płacze. Sama się zastanawiam nad odrobaczeniem, chyba zapytam o ten syrop przy najbliższej wizycie u jakiegokolwiek lekarza.

gosiak_85 jak przyrządzasz płatki jaglane?

mikoto po odrobaczeniu chyba Zośka lepiej sypia? następnym razem spróbuje mleko z butli, a wzięłam tylko 0,5%

Nayaa może coś się śniło Wojtkowi, albo się zmówili z Filipek, bo obudził się o 4.00 z krzykiem i potem zasnął dopiero ok. 6.00 jak była pora wstawać

Minnie1 piękny dom z cudnym ogrodem

teri114 Daria już taka panienka

madzia128 nie smutaj się, do piątku szybko zleci, już jest wieczór

Wisieńka z plecami nie ma żartów, odpoczywaj

Palin Kryśka nie może się zdecydować... wszyscy czekają

M. Dojechal szczesliwie dzieciaki wniebowziete ;) Tym razem na dluzej przyjechal bo zostanie do przyszlej niedzieli. Wytesknilismy sie wszyscy za soba.
Dzieciaki dopiero w łóżkach tata sie z nimi wybawil to wariowali na calego.

Dziekuje za mile slowa odnosnie domku on nie jest az raki duzy jak sie wydaje na pierwszy rzut oka :) kazdy kto go widzi od zewnątrz tak mysli ale tak naprawde to polowa z niego to duzy garaz a nad nim nie ma pokojow mieszkalnych tylko duzy strych.

Nayaa mieszkalismy ponad 10 lat w niemczech ja wrocilam z dziecmi w maju a m. Poki co jeszcze tam zostal i pracuje. Ciezko zyc tak na odleglosc ale nie mozna miec wszystkiego.

Mikotku to drugie lozeczko mamy po michalku teraz ma nowe juz dorosle a to czeka na matiego. Mysle ze okolo drugiego roczku zrobie przenosiny tak jak wczesniej z miskiem.

Dziekuje za zyczenia zdrowka dzis lepiej zobaczymy jaks bedzie nocka bo z tym najgorzej. ..

Spokojnych nocek a ja uciekam do m. Bo juz wszyscy wykapani dzieciaki juz spia wiec teraz czas dla dwojga :)

Ostatnia edycja:
Magda ,moja siostra juz nie moze patrzec na babytv :-D

Minnie ojj to korzystajcie :D udanej hehee nocki :D

a u nas kaszel.oj paskudny :( bidny spac nie moze bo ciagle kaszle. Jutro idziemy do lekarza :no:

Nayaa - u nas tez wialo, ale kiedy tu nie wieje :eek:

Justa - robie tak jak owsiane, gotuje na wodzie a jak przestygna dodaje odpowiednia ilosc mm plus miodek na smaka lub jagody w syropie ;-)

Achhh te chorobska !!!! kysz kysz kysz !!!!

Nayaa zdrówka dla Was

Justa też już zleciłam mamie wypytanie w pracy o odrobaczanie. Zdrówka!

Minnie jaki macie domek? My przeglądamy projekty i podoba nam się właśnie ze strychem nad garażem, nazywa się Oliwka :tak: Nie widzę zdjęć, którymi dziewczyny się zachwycają :-(

Teri piękne zdjęcia!

Nayaa koniecznie daj znac po wizycie u lekarza.

Minnie nacieszcie się sobą :)

Madziu planujecie budowę? Jak Tymek?

Wisienka obrobiona już?

Przepraszam, ze tak na szybko, ale muszę jeszcze ogarnąć kuchnię, a padam. Po obiedzie wyszłyśmy na spacer, potem zakupy w Biedronce i wizyta u znajomej i jej synka. Super spędziłyśmy czas, ale biegiem była wieczorna toaleta, prasowanie, oblekanie pościeli, układanie zakupów. Umyłam łazienkę, kończę kuchnię i kładę się.

Jestem wieczorkiem
Już obrobiona z papierami. Mieszkanie ogarniete. Nie musiałam gotować. P ma jutro wolne to ugotuje. Ja mam jutro bardzo duuuuzo pracy.
Palin
Coś mi się zdaje ze Krystyna robi nas w konia. Myśli co za baby, nie wykaże mi tu dobrze.:cool:
Gosiak
Dobrze sobie radzisz z 2. Super ze maluchy dają ci się wyspać :sly:
Kinga
Tosiu też zabkuje. Nie wiem czy dlatego ostatnio nie sypia. Mila też ale ona ma wszystkie zęby. :what: W każdym bądź razie śpię po dwie godziny ostatnio. Jakieś takie barwy widzę dziwne .... żart . Może dziś pospicie bo my raczej nie. Toś niezłomny krzyczy na mnie z łóżeczka ejjj oć! Czort mały :D
Mini
Ach widziałam ze mieszkasz w moim marzeniu. Pięknie naprawdę ! Ogrod, dom ach i och
Teri
Piękne zdjęcia, super ze impreza wyszla.
Mikoto
Ty pracusiu. Pewnie już śpisz. Ja leżę już z tel. Ale mam dziś energię mimo tego niespania ! Coś bym zrobiła jeszcze ;). Tylko te plecy bolą. P jutro umowi mnie do neurologa. Fatalnie się poruszam.
Nayaa
zdroweczka kochani. Współczuję z pracą . Rozumie twój żal.
Madzia
Oby do piątku, szybko zleci. Jak to jest ze jak są to wkurzaja a jak ich nie ma to tęsknimy.
Justa
Super, że już lepiej! A jak się wahasz zawsze możesz zanieść kał do badania.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry