• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Tymek mega maurda - juz sil nie mam do niego

Mikotk - mnie to wszytsko przytlacza, dusze sie tu, a on nie rozumie. Ja nie oczekuje niewiadomo czego, ale na akzdej szafie cos jest, pod lozkiem zawalone ale jemu to nie przeszkadza.... :-(

No nic wyzalilam sie i teraz trzeba sie wziasc w garsc ... jakos

Madzia - jejku mam nadzieje, ze da rade jakos pomoc Mattowi..Robaczek tez wspominala o Sewerynku, moze podpytaja ja czy jakos rozwiazali ta sprawe

reklama
Gosiak nie dość że dzieci podobne to jeszcze mężowie - pewnie dlatego mieli wspólne tematy w Bytomiu ;-) Szkoda że nie mieszkasz bliżej-łatwiej by było narzekać na nich :*
A swoją drogą-łatwo się pisze..gorzej z wykonaniem-nie ma się co zamartwiać! Szkoda na to życia a poza tym i tak pewnie niewiele to zmieni :*

Mikoto Matt już chodzi 2x w tygodniu na aikido. Dziś planuję z nim iść i pogadać z tatą jego byłego najlepszego przyjaciela.. też się między nimi coś zepsuło.. potem z następnym i kolejnym :(

Madzia nie smuc sie,trzeba sprawe z Matem przeanalizowac,moze nawet udac sie z nim do psychologa dzieciecego-on juz bedzie wiedzial jak i o co dokladnie zapytac. Trzeba znalezc zrodlo tej jego samotni i szybko dzialac. To jest koszmar byc w szkole odsunietym..to bardzo zle dziala na psychike i maly latami moze byc taki zahukany w sobie. Mam nadzieje,ze szybko uda mu sie wrocic do formy.

Mikotku cholerka ale te zabki Zosi ida! Bidulka:( u mojego 19-miesiecznego siostrzenca tez 5 ruszyly. Ukochaj slicznotke.

Gosiak no co mam Ci napisac...u mnie maz tez syfi,swoje papiery ma porozkladane w kazdym pokoju,potem ich szuka. Mieszkamy tu 3 lata a on ma jeszcze z 5 swoich kartonow do rozpakowania. Pytam go czy moge to przesegregowac i wyrzucic-to nie,bo to wszystko wazne. Jak moze byc wazne skoro od 3 lat tam nie zagladal i nic z tego nie potrzebowal?!

Kingusiu kciuki za zdrowko Laurki,zeby sie nie rozkrecilo. Jak sie czujesz? Lepiej?

Pauluniu oby to cos przejsciowego a nie alergia na roztocza czy kurz.

buziaki dziewczyny

ryba w piekarniku dochodzi dziś polałam rybe sosem pomidorowym i tak zapiekam

Mikoto za książeczkami i zobaczę co mi jeszcze w oko wpadnie ;-)

madzia a może się coś wydarzyło takiego że Mat nagle stracił kolegów wiesz u dzieci to nie długo może coś powiedział czy zrobił takiego że sie na niego wypieli ?? może Mat wstydzi sie Tobie powiedzieć może obcej osobie czyt . psycholog by cos wiecej powiedział ? trzeba to wyjaśnić bo tak jak pisze emka dla dzieci w tym wieku być odrzuconym to jest bardzo zle :-(:-(:no:

gosia Twojemu m przeszkadza ścieraka nie tu gdzie trzeba :eek:mój nawet by na to uwagi nie zwrócił :-D chłopy jak to chłopy maja swój świat mój ma bzika na punkcie śrubek róznego rodzaju maszyny i sprzęty mechaniczne części do aut itp ale na szczęście nie trzyma tego w domu :-Dna wsi u rodziców ma pełno swoich ''gratów'' w garażu drugie tyle u siebie w warsztacie :eek:a najlepsze to jest to że zawsze wie co gdzie ma :eek::-D

Gosiak doskonale Cię rozumiem. Ja jestem z natury chomik, Mikotkowy kolei nie lubie kiedy w domu zalega coś niepotrzebnego. Wszystko musi mieć swoje miejsce i wszystko musi być na swoim miejscu.

Madziu oby rozmowa z rodzicami nie pogorszyła tylko sytuacji. Wiesz jak to dzieci, potem mogą odwócić kota ogonem, i Twoja chęć pomocy będzie ciążyć nad Mattem jako ośmieszenie. Oczywiście, nie jest to regułą, ale trzeba mieć to na uwadze

Emciu dziękuję :* a jak Siostrzeniec znosi piątki? co porabiacie?

Teri no tak, zapomniałam, przecież wczoraj o tym rozmiawiałyśmy, ale ze mnie gapa :( przepraszam.

Kochane jestem w domu. Dzieciaki ze mnie nie schodzą. Postaram się doczytać was wieczorem.
Ps. Anula cieszę się że wrocilas. Jestem zawstydzona że zapomniałam odpisać ci na smsa. Przeczytałam w pracy. Nie miałam jak odpisać i po prostu zapomniałam. Przepraszam kochana. Wybacz. Może jutro uda mi się do ciebie zadzwonić. My ciagle na was czekamy.

Wisienko czekam w takim razie na telefon :-*
Dzis byl ciezki dzien, Karol jeczacy po wczorajszym szczepieniu, Filipowi idzie trojka i czworka na raz do tego ma katar - wrzeszczal non stop, krzyczeli jeden przez drugiego, spali krotko, uwiesili mi sie nog, przy czym jak jeden sie przytulil to drugi z buntem go odpychal, no sajgon mowie Wam.
Aaaa i wiecie... dzis siostra na religi powiedziala dzieciom ze sw. Mikolaj nie zyje... rece mi opadly....

reklama
Anula bo padne!!!Co ta baba palnela?!?!

Dziewczyny mam problem i nie wiem czy to u dzieci norma i takie zachowanie mija czy mam cos dzialac...mala odwiedzil dzisiaj kuzyn,starszy o 3 miesiace. Nie mogl dotykac jej zabawek bo byl ryk,wrecz spazmy! Wyrywala mu wszystko z rak,uciekala z tym,chowala przed nim,plakala,wyzywala go po swojemu i nam kazala siebie bronic i pomagac w zabieraniu mu zabawek. Byl u nas po dlugiej przerwie,czesciej my do nich chodzimy i tam tez sa ekscesy w wykonaniu malej,ale nie az takie. Wizyta kuzyna trwala 20min bo nie szlo juz zniesc jej wycia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry