reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Madziu to czekamy na zdjęcie po ;-) ale masz tempo Kobieto!

Teri dobrze,że macie to.juz za.sobą. Ale Daria sryciula :-D Widziałas te poszewki w Biedronce? Te z jeleniem świetne!

Ciasto na pierniki gotowe. Zostało je zabunkrowac na strychu ;-) Pora sprzątnac kuchnie. Akurat drugie pranie się skończy.

reklama
Hej Dziewczyny!

Wczoraj był mega zakręcony dzień. Zaczęło się już we wtorek po pracy, bo musiałam służbowo pojechać do Grójca :wściekła/y: A miałam Misia zabrać na zabawę andrzejkową :wściekła/y::wściekła/y: Wróciłam o 2 w nocy, o 6 już szykowałam się do pracy, a po przyjeździe na miejsce okazało się, że w nocy było włamanie do biurowca :szok: Nie mogliśmy wejść do budynku, ale też nie wracaliśmy do domów na prośbę policji, bo potem każdy oglądał swój pokój. Złodzieje szukali jakiegoś dokumentu, bo z cennych rzeczy nic nie zginęło, magazyny z gadżetami nietknięte, a tam nieźle by się obłowili.

Jutro impreza - Barbórka, więc umówiłam się dziś po pracy na paznokcie, ale niestety pojadę dopiero o 21, bo M musi jechać do pracy :-( Wrócę po 22, znów się nie wyśpię... Ehhhhh...

W pracy dużo pracy, bo wczoraj przez to włamanie nic nie zrobiłam, bo nie miałam jak :wściekła/y: Ale już widzę światełko w tunelu :-)

M kupił wczoraj cały sprzęt, a my z Misiem siedzieliśmy u znajomych, który mają rok starszego Kubę. Chłopaki super się bawili, aż miło było popatrzeć.

Madzia- Ty masz dziś wolne, że jesteś w szale sprzątania? :-) Śliczny Tygrysek! Co do Mateuszka, to może faktycznie udajcie się do psychologa dziecięcego... Wydarzenia ze szkoły mogą potem odbić się na Jego psychice i relacjach w późniejszym życiu.

Teri- super, że szczepienie macie już za sobą :tak: Pięknie Darunia rano śpi!

Wisienka- ale pięknie mąż Cię zaskoczył! Aż się wzruszyłam :-D Ja też nie jestem typem chomika - oddaję albo wyrzucam ;-) Oby ząbki Tosia szybko wyszły!

Gosiak- widzę, że Tymcia dalej męczą ząbki :-( Niech już wychodzą!!!

Anula- zakonnice nie powinny uczyć w szkołach :no:

Emka- Michaś też na początku nie był skory do dzielenia się zabawkami, wyrywał z rąk itp. Uczyliśmy go, że nie może bawić się wszystkim naraz i trzeba się dzielić. Jest ogromna poprawa, u Was też tak będzie, zobaczysz :tak:

Justa- myślicie już o drugim dziecku?

Wracam do pracy, buźka!!!

Bona włamanie !!!:szok::szok: jej ale jestes zabiegana :-(pewnie dopiero w świeta odpoczniesz ? :-( nam tez przepadła impreza andrzejkowa mieliśmy iść dziś ale wypadło nam szczepienie

Mikoto widziałam poszewki ale mam renifery z zeszłego roku ;-)nie było u Was ksiazeczek ? ja wzięłam ostatnią odgłosy zwierząt

ale dziś zimno mglisto i wiatr ostry brrr Daria śpi oby nie miała gorączki

Bona ciekawe czego włamywacze szukali :-/ Dobrze że nic nie zginęło!

Mikoto Teri jakie poszewki?

Teri jak Daria? U nas dziś było slonecznie ale bardzo zimno..

Mikoto gdzie jesteś?

Zmęczona dzis jestem ;-) Ogarnęłam mieszkanie wg planu! Potem fryzjer.. a mnie męczy takie siedzenie :-/ Zakupy, wizyta na poczcie i podróż do żłobka po 16-niby 3km a korki mega :-/ Popołudnie z Tymkiem męczące. Płaczek z niego dziś straszny.. nawet ciocia skarżyła w żłobku. Dostał mleko już o 18:30 i od tej chwili delektuje się ciszą ;-)

Dziewczyny kupujecie na allegro? Jak zainstalujecie aplikację w telefonie to dostaje się kupon rabatowy w wysokości 30zl na zakupy za min 100zl w dziale zabawki :-D

Ehe jęczy z łóżeczka.

Dziekuje dziewczyny za odzew w sprawie tej mojej malej terrorystki. Oj charakterek to ona ma..juz ponosze kleske wychowawcza a co bedzie dalej...

Co te zebiska tak drecza nasze maluszki?! Ukochajcie cierpiace smyki.

Jak tam chorobki?Lepiej?

Spokojnych nocek.

jejku dziewczyny nie wiem co robic :-( dalam dzs Tymkowi ibuprofen na tyle wczesnie, ze do czasu kladzenia go na pewno zadzialal, dodoatkowo posmarowalm zabki zelem. Wsadzilam do lozeczka a tu histeria, placz, krzyki - starszne to bylo :-( trawalo jakies 20 minut, juz szlam do niego, ale nagle sie uspokoil i zasnal. teraz bylam go okryc. Tak mi go zal bylo i nie wiem skad to zachowanie. Nic go bolec nie moglo :-( w pokoju sie nic nie zmienilo kompletnie, przed snem robimy wszystko jak zawsze.
Stwierdzilam, ze moze za szybko po bajce (oglada przy kolacji) go kalde...jest kapiel - kolacje- mycie zabkow-lozeczko. I jutro sprobuje po umyciu zabkow poczytac mu jeszcze, posiedziec z nim chwilke. Moze bedzie lepiej, nic innego mi do glowy nie przychodzi

Melduje się wieczornie, a w zasadzie to już nocnie :-/

Po Obiedzie pojechalysmy zostawić auto u mechanika. Mam do wymiany świece, klocki hamulcowe przednie, olej i filtry. Potem Jeszcze do Lidla. Moich rodziców i do domu. Zosia po 20 juz spala.

Bona dawno.Wróciłas z paznokci? Baw się dobrze na imprezie barborkowej ;-)

Teri jak Daria? Bez gorączki? Mam nadzieje, ze śpi spokojnie. Były książeczki ale z autkami :-/

Madziu pod koniec posta wstawię poszewki. Ja mam z ubiegłego roku. Daj zdjęcie koloru włosów. Przez aplikację na telefonie jeszczr nie kupowałam :-/ a Ty?

Emka żadnej klęski wychowawczej nie poniosłas! Zapamiętaj to, bo Mikoto prawdę mówi! Taki etap, minie. Uparcie powtarzaj, pokazuj jak trzeba robić. Dzieci chlona i pokazują swoje umiejętności w najmniej oczekiwanym momencie. Co.ładnego wyczarowalas?

Gosiak u nas przez jakiś czas.było.dokładnie to samo, pamiętasz,jak pisałam.,że.Zosia nir chce zasypiać w łóżeczku i tak.strasznie płacze wtedy ratował nas wózek. Nie wiem.co.Ci doradzić. To minie. Musisz być silna.

Właśnie skończyłam sprzątać. Tak, tak. Zamiast kłaść.się spać pomylam moja ceramikę, witrynke i komodę w.salonie, szkliwo, żyrandol, lampy, obrazy. To tylko część, ale juz zaczęłam.

Madziu teraz takie poszewki na poduszki w Biedronce

Załączniki

• 1417127863792.jpg
    1417127863792.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry