reklama

Czerwiec 2013

A tymczasem za oknem :cool::cool:

Załączniki

• 1420451266384.jpg
    1420451266384.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 59
reklama
odkurzylismy z Tymkiem i zmienilismy posciel, pralka od razu wstawiona.
Kurcze w tym tygodniu ma przyjsc jeszcse pielegniarka srodkowiskowa ale kompletnie nie pamietam kiedy ???
A oto rozbujana Nelka ;)

Mikotku - powiedzielismy aby agent dzwonil do inwestroa ale podwyzszylismy to co on proponawal troche. Musimy dzialac w maire szybko bo chetnych ma domy na pewnp jest troche a tych ktore nas intrresuja buduja tam najmniej :/

Podziwiam Was za optymizm, tez staram sie trzymac jakos ale czasem jest ciezko ...

Załączniki

• 1420455115808.jpg
    1420455115808.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 63
Witam się porannie.. oj chyba nie tak porannie :p
Z łóżka wstałam dopiero o 10 ale ciężka noc za nami.. Tymek obudził się o 3 i zasnął tuż przed 6 :-/ Cały czas musiał być na mnie albo trzymać mnie za rączkę-masakra.. w dzień nie jest lepiej bo wisi mi na nodze a metrowa odległość między nami to jeden wielki płacz. O co chodzi to ja nie wiem :(
Mieliśmy dziś jechać ze starszakiem na narty ale padający śnieg i wiatr nie zachęcają.. dodatkowo jak patrzylismy na kamerki na stokach to nie tylko my mieliśmy taki pomysł na dzisiejszy dzień :(

Teri Mikoto ja będę slomiana wdową od czwartku. Na szczęście Ł kończy już projekt i może trochę pomieszka :-)

Mikoto duże inwestycje Was czekają, ale to już tak na lata. My póki co mamy kredyt na mieszkanie ale wiem że kiedyś wybudujemy się a wtedy dopiero trzeba będzie zacisnąć pasa :-D

Palin nasz ślub byłby cichy, w tygodniu po wieczornej mszy. Tylko rodzice, może moja babcia i swiadkowie.. Zastanawiam się nad suknia-czy to ma sens? Żadnych wesel i imprez nie planujemy. Ciekawe czy dojdziemy do proboszcza pogadać czy znów nam wychudnie ;-)

Teri a już coś ruszyliscie z formalnosciami dot firmy? Ta cała biurokracja pewnie trochę trwa..

Teri przybij piątke :-D i u nas tak wieje. Poczta załatwiona, nawet pojechaliśmy jeszcze zawieść wytlaczanki Teściowej, bo dala nam ostatnio jajka. I u nas słońce tez tak.ostro przebija. Ale wiatr :-o

Gosiak pracowicie u Was dzisiaj. Nelko, jesteś cudowna! Kochana, głowa do.góry! Z nami zawsze lżej

Madziu współczuję nocy :-( znam.te przerwy w spaniu :-( Kochana, bierzcie Kościelny! Takie kameralne śluby są cudowne, mają magię w sobie :-)

Zosia usnela :-D

Ostatnia edycja:
Mikoto, Teri, podziwiam Was, muszę barć z Was przykład. Zwłaszcza,, że to sytuacja czasowa.Rozczulam się za bardzo nad sobą chyba ..

Gosiaku
słodko Nela wygląda.Taka śliczna i rośnie jak na drożdżach. Wycałowałabym ją :* Cieszę, się że podjęliście decyzję To najważniejszy pierwszy krok. Trzymam kaciuki za szybką sprzedaż mieszkania. Oby się wszystko udało ! Trzeba być dobrej myśli. To razem będziemy się pakować :) A masz jakieś fotki domu ? ile łącznie pokoi ? parterowy czy dwupoziomowy ? z ogródkiem ? Bo chyba szczegółów nie opisałaś, czy mi umknęło ? :rofl2:

Teri,
u nas też takie słonko za oknem i 4 na plusie :) Tylko, że brak słonka ma jeden ogromny plus - nie widać wówczas u mnie kurzu i brudnych okien , jak tak świeci to jestem wręcz przerażona :D

Ostatnia edycja:
Robaczku <3 nie ma czego podziwiać, nawet nie wiesz jakim.jesteście dla mnie wsparciem. Miałam.szczęście, że do Was trafiłam <3 u mnie rolety zaciągnięte :-P kurz widać w każdym miejscu :-/

Oj Mikotko, to wsparcie akurat rozumiem.... u Ciebie kurz ???? to co ja mam powiedzieć ? Jak jeszcze kominek mi strasznie brudzi :( Fajna rzecz taki kominek albo kurzu i popiołu mam wszędzie od cholery, tylko się na to wściekam.

Madziu, Robaczku u mnie w salonie są meble venge :-/ nie ma nic lepszego niż ten kolor by było widać kurz :-/ Codziennie je wycieram, ale jak słońce przyświeci to i tak widać :-/

reklama
Wasze wsparcie jest najlepszejsze pod słońcem :* Nawet z "namacalnymi" znajomymi nie spędzam tyle czasu na rozmowach :*
Jeszcze tylko przemoc się do tych telefonów hihi

Mikoto u mnie jeszcze ciemne panele.. :-/

Tak śpi Tymcio :-)

Załączniki

• 1420456327692.jpg
    1420456327692.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 68

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry