reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

zasuwacie dziś z produkcją postów, że nie wyrabiam :D

Madzia, też jestem za białą sukienką. Widziałabym Cię w takiej smuklej, lejącej się z niewiekim trenem... Będzesz wyglądać niebiańsko !

Teri, o to super już przygotowane !

Mikotko kochana Ty moja, szarości to od kurzu :-p:-p:-p Normalnie powinny być białe i brązowe :-p hehe A prawdziwa duża choinka ślicznie wygląda - tyllko potem gorzej z sypaniem się jej i rozbieraniem. Co dzień obcinam - na weekend cała spłonie.

Maryś, tulę , może coś dobrego się wydarzy i będzie przypływ gotówki ...

reklama
Madzia ja miałam suknię pozyczona od koleżanki ale dałam jej 100 zł symbolicznie w sumie to coś pozyczonego starego i nowego przynosi szczęście ;)masz rację księgowa to podstawa dlatego to najtrudniejszy wybór :confused:
Marys może nie małe co nie nasze bo my je wynajmujemy mamy 2 pokoje jeśli mielibyśmy kupować to minimum 3 żeby Daria też miała swój pokój
Później poczytam resztę lece po paluszki surimi będzie sałatka na jutro ;)

Marys :-( może da się jeszcze coś zrobić? Cięcia w budżecie? :-(

Robaczku :-D :-D :-D a choinka będzie duża i sztuczna ;-)

Zdążyłam.jeszcze ułożyć u nas w szafie,zanim.Zosia wstała. Teraz juz jesteśmy po obiedzie. Pora na kolorowanie :-D spala 1,5 Godz.

Popisalyscie tak dużo. A ja spałam ! Wczoraj jak wracałam z łazienki Wiśniowy mnie pociągnął na kanape, zrobił drinka i włączył film. Powiedział że on wstanie ja odespie żebyśmy tylko posiedzieli razem. I posiedzieliśmy. Do drugiej.

A teraz nie wiem czy post się wczyta bo P zrobił nagły zwrot akcji i byliśmy na basenie. Teraz jemy obiad a po jedziemy na shopping.
Pewnie wiele postów już jest Ale ich nie widzę

Doczytałam

Madziu
Ja brałam swój drugi ślub i to cywilny w sukni ślubnej. Biały gorset i dół w kolorze starego złota. Jeszcze ja mam ale nie wiem w jakim stanie bo leży już 5 lat. My mamy rocznice 9 stycznia.
Robaku
Kominek faktycznie bardzo kurzy. Przyjaciółka ma i sprząta codziennie a efekt żaden
Mikoto.
U mnie też kurz . P nie daje mi sprzątać ciągle jakieś atrakcje. Tylko podłogi zamiotlam. A też Man wenge.
Teri
My kiedyś wynajnowalismy. We Wrocławiu to obłęd. Ponad 2000. Lepiej kupić
Marys
8 zł to masakra. U nas też kiepsko tak było. Teraz splacam długi z tego okresu. Nadal nie jest dobrze ale dajemy radę. Macie od kogo pożyczyć ?

Mikoto widzę Zofia nie odpuszcza drzemki i dobrze już ćwiczenia ja jeszcze odkładam :(:confused::banghead:
Jestem przed okresem :confused:
Wisienka my płacimy 500 zł mieszkamy w sumie za sam czynsz więc nikomu w portlef nie pchamy jakbym miała płacić 2000 to na bank bym nie wynajmowania toż to rada kredytu szok :eek: my jeszcze nie wiemy czy dom czy mieszkanie :what:

Szlag wyszłam po surimi a stowki nie ma :what: kupiłam ciasto wędliny i te paluszki :mad:

reklama
Mikotko - :*** bez Was chyba dawno w depresje jakas bym popadla ;-)

Robaczku - domek pietrowy, na gorze trzy sypialnie , w tym jedna malutenka, co mnie z poczatku zniechecilo, ale druga juz duza i Tymek z Nelka i zabawkami beda mieli jeszcze duzo miejsca. Ogordek tez jest, choc nie proporcjonalny do domku, ale wszystkiego miesc nie mozemy, wiec cos za cos
Domek jest o taki - w rzeczywistoscie nie wydaje sie taki olbrzymi, urodziwy to on z zewnatrz nie jest ale tu wszystko takie proste bryly... :eek:

https://www.google.co.uk/search?q=t...nderland-road%2Fthe-norwich-8415.aspx;310;240

Zoabczymy, poki co nastawiamy sie na to chyba, ze trafi sie tu w poblizu cos godnego uwagi

Madzia - |Tymcio solodziak

Wisienka - tylko pozazdrosci postawy mezula ;-)

Dzieciaki posnely, mam chwilke dla siebie..

Pies skonczyl brac leki 4 dni temu i wyglada jak balon...az boje sie ze nie poradzi sobie z tym... chce zrobic badania krwi ale od odstawienia lekow musi mnac miesiac ...

Do góry