Obiecalam i jestem 
Mikotku - w głowie mi się nie mieści postepowanie wuja... mam nadzieję, że babcię przebadają porządnie i zasłabnięcia nie będą wracać. Zazdroszcze śniegu.. u nas dzis piękne słonko choć wieje , ale 7 stopni
Madzia - głowa do góry na pewno jakimś sposbem okiełznasz starszaka
współczuje nocki
Teri - motywujesz mnie !!! może choć przez weekedn zrobię sobie mini oczyszczzanko ;-) najgorzej bez porannej herbaty, ale jak Wy dajecie radę bez kawy to powinno byc mi lżej ;-)
Korbus - ale szoku doznałam widząc Cię tutaj
wpadaj częściej.. piesek hmmm zaczął nam starsznie puchnać na pyszczku i podgradłu. Po pierwszej dawce sterydów i antybiotyku było lepiej - dopóki je brał . Odstawilismy a biedak tak spuchł, że we wtorek prawie oczy nie mół otowrzyc - widok straszny :-( mamy druga dawke sterydów, jest lepiej choć nie tak jak poprzedno. Jutro dalsze badania. Lekarka nie wei co mu jest. My znależliśmy artykuł gdzie wypisz wymaluj nasz pies, ale on twierdzi, że to nie to - obstawia problem ze śliniankami. I chyba wolałabym to, bo nasza wersja to niesty powikłania związane z nowotworem :-( Białke ciałka krwi ma podwyższone czyli coś sie tam dzieje. Jak robisz ten chlebek w jajku ??
RObaczku - ja nigdy Tymka nie zapinałam w krzesełku ;-) nawet pasy wyciagnęłam dawno temuuu bo źle się siedziało. Muszę zaczą rozglądać sie za takim podwyższenie na krzesło do stołu, bo krzesełko poźniej Nelka przejmie. My mamy dzis klopsiki na obiad z kasza jeczmienną
Kinia - alez Laura skoczyła do góry !!! a pamiętam jak mówiłaś, że takie malutkie ciuszki nosi ;-) DOczekacie sie swojego gnizdka
Wisienka - oj nawet nie mów o nakruszeniu w aucie - Tymek dba aby tatus miał co roboić plus tony piasku...czas najwyższy odkurzyć jego wnętrze
Dostalismy oferte ! w sumie najniższą na jaką jesteśmy się w stanie zgodzić, chcą do tego aby została szafa (tu problemu nie ma ) i idą nam na rękę z datą podpisania dokumentów. Facet chciła od ręki kupować i w ciągu trzech tygodni byłoby po sprawie, ale my chcemy tu zostać do końca marca i potem zacząc wynajmować. Wróci E z pracy to obagdamy wszystko, bo jeśli się zgodzimy to musimy też ściągnąc ogłoszenie, aby nikt już nie oglądał (warunek też ich ... )

Mikotku - w głowie mi się nie mieści postepowanie wuja... mam nadzieję, że babcię przebadają porządnie i zasłabnięcia nie będą wracać. Zazdroszcze śniegu.. u nas dzis piękne słonko choć wieje , ale 7 stopni
Madzia - głowa do góry na pewno jakimś sposbem okiełznasz starszaka
współczuje nocki Teri - motywujesz mnie !!! może choć przez weekedn zrobię sobie mini oczyszczzanko ;-) najgorzej bez porannej herbaty, ale jak Wy dajecie radę bez kawy to powinno byc mi lżej ;-)
Korbus - ale szoku doznałam widząc Cię tutaj
wpadaj częściej.. piesek hmmm zaczął nam starsznie puchnać na pyszczku i podgradłu. Po pierwszej dawce sterydów i antybiotyku było lepiej - dopóki je brał . Odstawilismy a biedak tak spuchł, że we wtorek prawie oczy nie mół otowrzyc - widok straszny :-( mamy druga dawke sterydów, jest lepiej choć nie tak jak poprzedno. Jutro dalsze badania. Lekarka nie wei co mu jest. My znależliśmy artykuł gdzie wypisz wymaluj nasz pies, ale on twierdzi, że to nie to - obstawia problem ze śliniankami. I chyba wolałabym to, bo nasza wersja to niesty powikłania związane z nowotworem :-( Białke ciałka krwi ma podwyższone czyli coś sie tam dzieje. Jak robisz ten chlebek w jajku ?? RObaczku - ja nigdy Tymka nie zapinałam w krzesełku ;-) nawet pasy wyciagnęłam dawno temuuu bo źle się siedziało. Muszę zaczą rozglądać sie za takim podwyższenie na krzesło do stołu, bo krzesełko poźniej Nelka przejmie. My mamy dzis klopsiki na obiad z kasza jeczmienną
Kinia - alez Laura skoczyła do góry !!! a pamiętam jak mówiłaś, że takie malutkie ciuszki nosi ;-) DOczekacie sie swojego gnizdka

Wisienka - oj nawet nie mów o nakruszeniu w aucie - Tymek dba aby tatus miał co roboić plus tony piasku...czas najwyższy odkurzyć jego wnętrze
Dostalismy oferte ! w sumie najniższą na jaką jesteśmy się w stanie zgodzić, chcą do tego aby została szafa (tu problemu nie ma ) i idą nam na rękę z datą podpisania dokumentów. Facet chciła od ręki kupować i w ciągu trzech tygodni byłoby po sprawie, ale my chcemy tu zostać do końca marca i potem zacząc wynajmować. Wróci E z pracy to obagdamy wszystko, bo jeśli się zgodzimy to musimy też ściągnąc ogłoszenie, aby nikt już nie oglądał (warunek też ich ... )