reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2013

Obiecalam i jestem :tak:

Mikotku
- w głowie mi się nie mieści postepowanie wuja... mam nadzieję, że babcię przebadają porządnie i zasłabnięcia nie będą wracać. Zazdroszcze śniegu.. u nas dzis piękne słonko choć wieje , ale 7 stopni

Madzia - głowa do góry na pewno jakimś sposbem okiełznasz starszaka :tak:współczuje nocki

Teri - motywujesz mnie !!! może choć przez weekedn zrobię sobie mini oczyszczzanko ;-) najgorzej bez porannej herbaty, ale jak Wy dajecie radę bez kawy to powinno byc mi lżej ;-)

Korbus - ale szoku doznałam widząc Cię tutaj :-D wpadaj częściej.. piesek hmmm zaczął nam starsznie puchnać na pyszczku i podgradłu. Po pierwszej dawce sterydów i antybiotyku było lepiej - dopóki je brał . Odstawilismy a biedak tak spuchł, że we wtorek prawie oczy nie mół otowrzyc - widok straszny :-( mamy druga dawke sterydów, jest lepiej choć nie tak jak poprzedno. Jutro dalsze badania. Lekarka nie wei co mu jest. My znależliśmy artykuł gdzie wypisz wymaluj nasz pies, ale on twierdzi, że to nie to - obstawia problem ze śliniankami. I chyba wolałabym to, bo nasza wersja to niesty powikłania związane z nowotworem :-( Białke ciałka krwi ma podwyższone czyli coś sie tam dzieje. Jak robisz ten chlebek w jajku ??

RObaczku - ja nigdy Tymka nie zapinałam w krzesełku ;-) nawet pasy wyciagnęłam dawno temuuu bo źle się siedziało. Muszę zaczą rozglądać sie za takim podwyższenie na krzesło do stołu, bo krzesełko poźniej Nelka przejmie. My mamy dzis klopsiki na obiad z kasza jeczmienną

Kinia - alez Laura skoczyła do góry !!! a pamiętam jak mówiłaś, że takie malutkie ciuszki nosi ;-) DOczekacie sie swojego gnizdka :tak:

Wisienka
- oj nawet nie mów o nakruszeniu w aucie - Tymek dba aby tatus miał co roboić plus tony piasku...czas najwyższy odkurzyć jego wnętrze

Dostalismy oferte ! w sumie najniższą na jaką jesteśmy się w stanie zgodzić, chcą do tego aby została szafa (tu problemu nie ma ) i idą nam na rękę z datą podpisania dokumentów. Facet chciła od ręki kupować i w ciągu trzech tygodni byłoby po sprawie, ale my chcemy tu zostać do końca marca i potem zacząc wynajmować. Wróci E z pracy to obagdamy wszystko, bo jeśli się zgodzimy to musimy też ściągnąc ogłoszenie, aby nikt już nie oglądał (warunek też ich ... )

reklama
Wisienka <3 o której będziesz w domu? Jak Tosiu, przebił się kolejny ząb?

Robaczku dzwoniłas do szpitala?

Gosiak.super! Zgodzicie się na te ofertę? Czy czekacie dalej? Biedna psina, tyle się umeczy :-(

Mikotku - chyba się zgodzimy , a przynajmniej mam taka nadzieje, wreszcie bedzemy mogli ruszyć do przodu. Ale nak naprawdę decyzję ostateczną pozostawię E. Choć wiem, jak on sie boi, wie że popełnił błąd kupując to mieszkanie, alee cóż czasu nie cofniemy ;-)

Mikoto
Jest brzydka kupa, brzydkie dziąsła a trójek nie ma. Właśnie idę do ostatniego klienta. 50 km mam do domu.
Gosiak
Trzymam kciuki niech pójdzie do przodu

Ja po pracy na zakupy. Potem gotowanie i szykowanie. Jutro goście na naszą rocznice

Gosiu, Mój pies miał chyba to samo : Dostawał sterydy , ale trafiliśmy na dobrego lekarza i wbijał mu taką igłę w śliniankę i to wyciskał , okazało się , że tam zbierała się ropa . Igła była taka gruba że miał taką dziurkę i potem mu pomału to wszystko ściekało . I jak ściekło było już ok . Może podpowiedzcie lekarzowi ? Jeśli to jest to samo .... Może spuchł bo też mu się tam coś zbiera ? U nas właśnie był problem ze śliniankami . Dawaj kochana znać jak piesek się czuje , martwię się :-( Wiem jak to ciężko na sercu jak pieskowi coś się dzieje .

Ja pojechałam po Julkę i wzięłam się troszkę za robotę ,:tak: Przygotowałam pałki na obiad , zrobiłam na jutro dla Zosi makaron z jabłkami i cynamonem - właśnie się piecze ( bo jutro do pracy , to muszę przyszykować , żeby niania miała jedzonko dla Zosi ) Mięsko na jutro doprawione . Zostało mi zrobić dla dziewczynek na kolacje kopytka z twarogiem :tak:

O Wisienka, Jutro macie rocznicę - super :-) Oby kupi szybko przeszły a ząbki nie męczyły .

Robaczku , Co na obiadek ?

Mikotku Zosia zasnęła do 13 ? Jak babcia ?

Palin, Jak mija dzień , jak czuje się Mikołaj , po drzemce miał gorączkę ?

Kinia ​Jesteście jeszcze u mamy czy już w domku ? Laurunia grzeczna ?

Wisienka u Zosi ta ostatnia piątka tez się jeszcze nie przebiła, to już 6. Tydzień będzie. Co zaplanowalas na.jutro?

Korbus no nieźle podzialalas :-o Kobieto ruszyłas z kopyta ze wszystkim. dziękuję ze pytasz :-* Babcia lepiej. Jutro ma badania, takzr pewnie ciśnienie jej skoczy a w nocy nie będzie mogła spać :-( tak zawsze jest :-(

Zosia usnela.przed 13, po 14 wstała, zjadła makaron z serem.i.wyszlysmy jeszcze na dwór.

Załączniki

• 1420727753502.jpg
    1420727753502.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 56
Gosiaku ciesze sie ze ruszcie dla do przodu :-)

Winienko ktora rocznica ? Co pichcisz ?

Korba za sprawa czarodziej Mikotki bede miec frytki i warzywa a dzieciom tzn Sewerynow i Amelce nagetsy. Pewnie w nich tona glutenu i laktozy wiec Hubi powegeteriansku bedzie jesc

Robaczku Mmmmm Fryteczki , ale mi narobiłaś smaka :-D Biedny Hubuniu , bewnie będzie chciał jeść to co braciszek

Mikotku, Dobrze , że babcia idzie jutro na badania , trzymam mocno kciuki &&&& A Zosieńka cudna kochana u Was śnieg , u nas wszystko znika , temperatura na +

Dorotka Pochwal się kochana co będzie pysznego na rocznicy :tak:

reklama
Do góry