reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
anabas tak mi przykro... nie wiem co napisać. Trzymaj się kochana...

Miałam nadzieję że te największe zagrożenia już za nami, że teraz juz będzie spokojniej i w tym, bądz większym gronie zostaniemy do czerwca. Niestety życie okazało się brutalne... :(

gusiaczek witamy nową mamusię. Życzę spokojnej ciąży ;-)

Hej dziewczyny. Jestem Agnieszka, mieszkam w Katowicach i aktualnie jestem w 13 tc. Postanowiłam dołączyć do Was ponieważ czuje sie troche samotna. Mój chłopak non stop pracuje nie ma zbytnio czasu dla mnie. Mieszkamy od niedawna w Katowicach i nie mam tu nikogo znajomego. Pomyślałam,że może chociaż na forum uda mi sie z kims złapać jakiś kontakt i porozmawiać o ciąży oraz innymi rzeczami z tym zwiazanymi. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona:) pozdrawiam

Hej dziewczyny. Jestem Agnieszka, mieszkam w Katowicach i aktualnie jestem w 13 tc. Postanowiłam dołączyć do Was ponieważ czuje sie troche samotna. Mój chłopak non stop pracuje nie ma zbytnio czasu dla mnie. Mieszkamy od niedawna w Katowicach i nie mam tu nikogo znajomego. Pomyślałam,że może chociaż na forum uda mi sie z kims złapać jakiś kontakt i porozmawiać o ciąży oraz innymi rzeczami z tym zwiazanymi. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona:) pozdrawiam
Witaj Agu, czuj się tu dobrze. Jak sama zauważysz, jest sporo tu dziewczyn z Katowic - więc szanse na znajomości spore ;-) Jak to jest być samemu w nowym, obcym mieście sama dobrze wiem, bo mnie i męża tak życie rzuciło z dala od rodziny i znajomych. Nie martw się - tutaj zawsze możesz napisać o wszystkim i do wszystkich.

Witajcie dziewczynki poniedziałkowo. Jakoś ostatnio się nie udzielałam, bo miałam jakieś gorsze dni. Po pierwsze - anbas, strasznie mi przykro, bądź silna, wszystko na pewno się dobrze ułoży :( Ehh weekend minął tak sobie ... w sobote generalnie porządki, gotowanie itd, wczoraj obiad u teściów, Tosia dostała od "Mikołaja" lalkę z bajki Księżniczka i Piosenkarka, i przez cały popołudnie i wieczór raczyła nas dwoma piosenkami, które są wgrane w tą lalkę, masakraaa. Jak wracaliśmy to heh zahaczyliśmy o mcdonadla. Obiecałam sobie, że spróbuję się powstrzymać przed fast foodem, ale pokusa była silniejsza :p A dziś mnie wzięło na śledzie :p ehhh wymioty na szczęście trochę ustępują :) Kurcze dziś Tosia jak nigdy przed przedszkolem się rozpłakała i przytulać przytulać :( zaczęła symulować ze to ją boli nóżka to brzuszek, ale na szczęście śniegiem ją wywabiłam z domu, i jak tylko dojechałyśmy do przedszkola to była radość :) Ale znów ją katar zaczyna męczyc :( mam nadzieję, że się nie rozłoży bo przecież w sobotę jej przyjęcie urodzinowe ehhh A ja co, dalej leżę jak zwierze :p Jutro rano do internisty po skierowania, a ok 14 usg genetyczne :) już nie mogę się doczekać. Miłego dnia wszystkim wam życzę :** i tym które się gdzieś dziś wybierają - ostrożnej jazdy !! bo u nas w krk strasznie ślisko :p

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny. Niestety musze sie z Wami pozegnac :sad:
Bylam w sobote u lekarza...Mojemu malenstwu serduszko juz nie bije:sad:
Nie umiem teraz wiecej napisac... Zycze Wam wszystkim spokoju i zdrowka. Dbajcie o siebie dziewczyny i o Wasze malenstwa.

Anbas, jak to ? to niemożliwe :( Strasznie mi przykro. A przecież wszystko było dobrze ? Tule mocno. Bądź dzielna. Nie mam słów :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Od wczoraj boli mnie brzusio tak na dole i zaczynam się martwić....Już dziś nie zdążę ale jutro z samego rana lecę na badanie progesteronu bo od zmniejszenia lutki nie badałam go.

Teraz jestem tą wiadomością dobita - myślałam, że teraz pójdzie wszystko z górki. Straszne co teraz się dzieje, ile już czerwcówek odeszło od nas :( Dlaczego tak się dzieje ?

Witam dziewczyny. Niestety musze sie z Wami pozegnac :sad:
Bylam w sobote u lekarza...Mojemu malenstwu serduszko juz nie bije:sad:
Nie umiem teraz wiecej napisac... Zycze Wam wszystkim spokoju i zdrowka. Dbajcie o siebie dziewczyny i o Wasze malenstwa.

Tule mocno i (*) dla maluszka....
Trzymaj się jakoś....

Ja ide 12 grudnia na usg.... modle się aby tam wszystko było dobrze....

reklama
Witam Was wszystkie :)
Ja podobnie jak koleżanka z kilku postów wcześniej-trochę ostamotniona. Mężczyzna od rana do wieczora w pracy a ja skazana na samą siebie wyczekuję.Chwilowo nie mieszkam w Pl ale już niedługo wracam. I mam nadzieję,że wybaczycie jeśli popiszę trochę z Wami,powymieniam się informacjami,wrażeniami :)
Mam na imię Weronika,25 lat,pochodzę ze Zduńskiej Woli(łódzkie). W/g wyliczeń termin mam na 22-26 czerwca.Najpewniejszy 26. W/g różnych suwaczków/kalendarzy wskazuje na 11 tydzień,ale lekarz sugeruje -1 tydzień.czyli 10 :)
Pozdrawiam Was :)

Do góry