Korba32
Fanka BB :)
Dziewczyny zobaczcie to!!!! Ukryta kamera. Nawiedzona winda. - YouTube
Mam nadzieję , że link się otworzy
Mam nadzieję , że link się otworzy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

to o mało a by mnie musieli zbierac z podlogi hehehe bo ja i moj nie mielismy tyle kasy przy sobie hehe ale wtopa... nie wiedzialam ze te wszystkie badania krwi i moczu tyle kosztuja bo cos kolo 300 zł reszte za wizyte. Ale jakos wybrneliśmy. Dostalismy 50 zł rabatu. Mój sie do mnie nie odzywał do konca dnia i mial pretensje ze wczesniej sie nie dowiedzialam ile badania kosztuja. Jesli chodzi o pania Ziębe to jest bardzo miła. Nie wiem jak Wy ale ja zawsze chodzilam na NFZ sie leczyc i spotykalam sie z lekarzami ktorym chyba nie chcialo sie pracowac i traktowali pacjentow jak smieci. Dlatego mila odmiana jestem bardzo zadowolona. 30 listopada mialam badania prenatalne i pani która je robila tez byla bardzo mila lecz nie chciala powiedziec czy chlopczyk czy dziewczynka. Ja jej mówie ze dzidzi wisi cos miedzy nózkami to chyba chlopak a ta zaczeła zaprzeczac ze moze byc dziwczynka i nie powie co. ehh... chcialabym juz kupowac te malutkie ubranka