reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Nutella - masz jak Aro. Ja się dalej nie mogę przekonać do jedzenia - tak wmusiłam w siebie 3 bułki (z wędliną i serem, słodką z serem i z kotletami mielonymi - w różnych porach) i 4 mandarynki - jak na moje możliwości, nie wiele i tylko dla Mikołaja (żeby nie on pewnie nic bym nie ruszyła). Jest lepiej niż rano ( to zdecydowanie Wasza zasługa, DZIĘKUJĘ :* ), ale jeszcze mnie deprecha trzyma. Mam nadzieję, że szybko zasnę, przyjdzie jutro i mi przejdzie...

Prenatalu nie przełknęłabym - jest za duży. Dziś jak przeglądałam opcje witamin to wszystkie były takie wielgachne. Zabawne, bo po wycięciu migdałów mam szersze gardło, a zdecydowanie duże tabletki, a nawet kęsy sprawiają mi trudność. Najlepiej radzę sobie z żelowymi pigułami.

Dobra, uciekam spać, bo znów mnie na wycie bierze, a już nie chcę Wam tu smęcić. Jeszcze raz dzięki za wszystko. Do jutra :sorry:

reklama
Nadrobilam z tego co pamiętam:
INES wszystkiego dobrego :)
Moja mama ma na imię Ewa i urodziła się 24.12 więc ma wszystko w 1 dniu.
Nasz staż... w marcu stuknie nam 8 lat razem, a w lutym 2 po ślubie.
Mikołajki udane, mała zadowolona :) Przyszedł Mikolaj ale troszkę się go bała :D
Marcysiowa udzielała się w watku ciąża bliźniacza ale ostatni raz napisała tam 30.11

Ostatnia edycja:
Prenatal wielki, masz racje, ale chyba wszystkie sa takie wielkie. zawsze mozna sobie podzielic. Nigdy nie mialam problemy z polykaniem tabletek, wiec nie wiem o czym mowa ;)

Ja też sie żegam, pewnie do poniedziałku, bo jutro jedziemy do mojego brata, w sobite odwiedzam moja podopieczna a potem pewne czas z rodzinką.
U nas zasada taka, ze nie pracuje sie w weekendy, a tym samym nie wlacza komputerów. Czasami jak maz nie widzi to szperam na allegro przez iphona hehe ;)
W sobote slubny ma wyklady, to moze wpade nadrobic, chyba ze on wroci do domu wczesniej ode mnie ;)

Krzysio spi, małżonek drzemie przed kominkiem z psiakami i kotem na głowie. szkoda, ze nie mam pod reka aparatu bo bym wam jego fote wstawiła, wyglada to super.

spokojnej nocy brzuchatki :)

Czyzbysmy mieli miec bliźnięta?
Czekam na marcysiową jak wy i trzymam kciuki, zeby nie pisała tylko z braku czasu.

Aaaa wzdeło mnie dzisiaj jak na zawołanie! Wstałam i ledwo dopiełam jeansy! Coś nieprawdopodobnego, przez jedna noc.

mamaEwa ja mam 34 lata, wiec prawie jak rówiesnice... po trzydzistce, ale laski jakich mało :)

Dobranoc

Witajcie kobietki:tak:

U nas Mikołaj bardzo udany : Mikołaj przyszedł rano do domu, potem do przedszkola przyjechał kucykiem, następnie pojechaliśmy do centrum handlowego , tam też były prezenty a na koniec wieczorem u babci i to się najbardziej podobało. Moja mam zrobiła jej mikołaja w następujący sposób : 1. Dzwonek do drzwi i Mikołaj zostawił list w którym napisał , że musi być grzeczna, słuchać itd.... i że pierwszy prezent jest schowany w starym zegarze, jak już wyciągneła z zegara pierwszy prezencik była przyczepiona karteczka gdzie jest schowany następny. Biegała z piętra na dół cała spocona bo to w lodówce a to w pralce itd... ubaw był nieziemski , Julka zadowolona strasznie a prezentów cała siata:-)

Zamówiliśmy małej już prezent na Święta :
ZABAWKA VTECH GLOBUS MAŁEGO PILOTA 60105 _. (2846771708) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Myślę , że to fajna rzecz, przynajmniej się troszkę pouczy :tak: Oczywiście bez Monster High chyba się nie obędzie, dostałą wczoraj jedną z którą nawet spała i teraz chce z kolekcji piżamowej :baffled:

Miłego dnia kochane:-D

Dzień dobry. Dziś już u mnie lepiej, ale wczorajsza "głodówka" daje o sobie znać (mdli jak cholera, trzeba sobie coś zjeść).

Korba, świetny ten globus. Na pewno będzie się podobał.

Niedługo Arek wraca - trzeba się jakoś ogarnąć. I ruszamy do rodziny (na urodziny mamy)...

Witam :)

Ja jeszcze w łóżku. Od kilku dni brzuch mnie pobolewa i nie wiem już co o tym wszystkim myśleć. Wezmę nospę i się jeszcze godzinkę zdrzemnę może pomoże. Julcia w przedszkolu, mąż w pracy więc mam ciszę i spokój:) Dzisiaj po pracy męża pojedziemy buty dla mnie kupić bo mam same na wysokich obcasach i boję się w nich chodzić. Mam nadzieję, że coś znajdę bo o tej godzinie mało już sklepów jest otwartych. Zobaczymy :)

Dobrze że jest trochę mam po trzydziestce -przynajmniej sama nie jestem.
Sześć lat jestem mężatką a mojego znam 10 lat

Ja jestm 2,5misiąca po ślubie, z resztą jest wśród nas jeszcze jedna czerwcówka z tą samą datą ślubu co ja ;-) Nie powiem żeby nam się spieszyło, po prostu nie mieliśmy na co czekać i tak wyszło :-) Chyba lepiej, że zaszłam w ciążę od razu po ślubie, niż gdybyśmy mieli się starać nie wiadomo jak długo :-)

To ja :-) od dawna myśleliśmy o dziecku ale chcieliśmy po slubie i udało się od razu :)

reklama
witam sie z rana dziewczyny mam dylemat 3 dni temu przestałam brac antybiotyk a wczoraj wieczorem strasznie bolał mnie pęcherz dziś jeszcze gorzej boli strasznie sikam co chwile po troszku zostało mi jeszcze pare tabletek tego antybiot a tam pisze że on działa tez na zapalenie pęcherza jak myślicie mogę go znów zacząć brać ?

Do góry