Cześć dziewczyny!
Zaczęłam was troszkę podczytywać i było by mi miło jeśli zechciałybyście mnie przyjąć do grupy.
Mam 28 lat i jestem mamą 3 dzieci - to będzie moje czwarte dziecko. Mieszkamy obecnie w Anglii. Miałam dopiero jedną wizytę u położnej i pierwsze usg w zeszłym tygodniu wg którego jest ustalona moja data porodu. Pozdrawiam
Zaczęłam was troszkę podczytywać i było by mi miło jeśli zechciałybyście mnie przyjąć do grupy.
Mam 28 lat i jestem mamą 3 dzieci - to będzie moje czwarte dziecko. Mieszkamy obecnie w Anglii. Miałam dopiero jedną wizytę u położnej i pierwsze usg w zeszłym tygodniu wg którego jest ustalona moja data porodu. Pozdrawiam
. Rozgość się. Masz takie malutkie różnice wieku miedzy dzieciątkami - kupa roboty !!!!
obudziłam się z nadzieja że jest dobrze a tu dalej boli dobrze że jutro mam wizytę bo juz bym świrowała :-(kurcze czmu te ciąże teraz sa takie delikatne no nic nie można porobić i jak tu mysleć o świętach jak nic nie wolno 
za rok na świeta może poszalejemy z jedzeniem ... ja tak po urodzeniu synka słuchałam wszystkich zakazów jedzeniowych i skończyło sie na tym że schudłam z 56 kg na 49 w ciągu miesiąca i karmiłam synka tylko miesiąc bo pokarm sie skończył
teraz jestem prawie 10 lat starsza i mądrzejsza i mam juz ten zdrowy rozsądek i mam nadzieje chociaż pół roku karmić z synkiem od początku miałam z tym pod górkę najpierw synek nie radził sobie za bardzo z ssaniem ja sie denerwowałam i on się denerwował bo się nie najadał panie pielęganiarki mądre w szpitalu dały mu butelkę i potem już wolał butelke niz mojego cyca w 3 dobie dostałam nawału i z cyców zrobiły się kamienie od razu temp prawie 40 stopni do dzis nie zapomnę jak 2 pielęgniarki mi na siłe wyciskały pokarm z tych twardych jak skała cyców mi łzy leciały jak wodospad dla mnie ten ból był duzo gorszy od porodowego
wędzone odstawiam ale smazone można tak ? łososia ?? co do mleka bo też uwielbiam i piję takie z butelki, nie uht ale posteryzowane.. ono ma krótszy termin ważności to jest ok ??
Teraz będę bardziej interesowna