reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Kochane wróciłam, wszystko ok, w końcu dowiedziałam się wszystkiego o dzieciątku, jestem szczęśliwa, ale nic więcej dzisiaj nie napiszę mam 38.7 gorączki, byłam u lekarza i niestety antybiotyk. Jak jutro troszkę się lepiej poczuję to wszystko opisze. Dobranoc i barrrdzo dziękuje , że trzymałyście kciuki:tak:

reklama
Korba, czekam z niecierpliwością na relacje.
Oj naprawdę chorutka jesteś. Zażyj co możesz i do łóżka. Grypę trzeba wyleżeć. Życzę szybkiego zdrówka!

Ona-to-ma, gratuluję ruchów. Cudowne uczucie :)
Niestety nic o UP i rejestracji nie wiem.

witam :)

Dzikabez wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MatkaEwa plamien juz nie mam (wkoncu!) jeszcze tydzien temu sie pokazywaly, ale juz cisza :) Ja nie czesto sie odzywam, niestety brak czasu :( Pewnie jakby sie cos dzialo u mnie nie tak to odrazu bym pisala zeby dostac od was wsparcie lub sie poradzic wiec nie trzeba sie o mnie martwic, ale dziekuje to bardzo mile :)

Ja na swieta juz zrobilam bigos na BN i kapuste z grzybami na Wigiljie, do tego pierogi z grzybami te grzecznie czekaja w zamrazarce, za to ze sprzatania nie zrobilam jeszcze nic.... wogole mi sie nie chce mam lenia od tygodnia i nie moge sie go pozbyc :confused2:

Zapomnialam napisac ze to co wczoraj czulam to maluszek bo dzisiaj tez laskocze :-) ale wspaniale uczucie!!!

Czy ktoras z was jest zarejestrowana w urzedzie pracy? ja mam jutro wizyte i jeszcze nie wiedza ze jestem w ciazy i zastanawiam sie jak to terz bedzie? dalej trzeba bedzie tam chodzic na wizyty czy jak? bo raczej w tym stanie pracy nie dostane

Jak powiesz o ciąży to musisz mieć zaswiadczenie od lekarza i zgłaszasz się co 3 msc.
W sytuacji jeśli jesteś mężatką i masz ubez u męża, mogą ale nie muszą Cię wyrejestrować.

Zazdroszczę Wam dziewczyny ruchów. Ja też myślałam, że czuję, ale po 3 dniach stwierdziłam, że przecież nad pępkiem to ja jeszcze macicy nie mam i nie wiem co mnie tak pukało raz dziennie, bądź dwa, przed 5 dni :D:D

Nayaa ja nie mam zasilku ani nic tylko kozystam z ubezpieczenia, nie mam zaswiadczenia tylko karte ciazy. Jutro sie okaze co beda tam marudzic jak wroce to Ci napisze :D

Robaczek dziekuje :D dzisiaj czuje czesciej niz wczoraj :D Tobie rowniez gratulluje :-)

Po cichutku zazdroszczę Wam tych ruchów dzieciaczków :-) U mnie nadal cisza, jedynie jelita bulgoczą :-D W 1 ciąży 1 raz poczułam synka w 16tyg, to było totalne zaskoczenie i bardzo wyraźnie go poczułam, od tego czasu czułam codziennie az do porodu. Teraz wiem czego sie spodziewać więc może coś wcześniej poczuję...

Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka!! :* Mój synuś tez chory, ma łagodne (na szczęście) zapalenie płuc, kaszle tak ze czasem mam wrażenie że płucka wypluje, teraz juz i tak jest lepiej niż kilka dni temu... Przychodnie u nas przepełnione, w przedszkolach ponad połowa dzieci nieobecna, u mnie w rodzinie wszystkie dzieci chore... Szaleja te wstrętne wirusiska :/

Kobra najważniejsze, że z maluszkiem wszystko dobrze a ty właż pod kołdrę i się wygrzewaj. Zdrówka życzę kochana

Moja Julunia też kaszle. Aż się boję tej nocy. Mąż już wszystkie możliwe budziki ustawił co by jutro o 5 wstać do pracy ale jeśli noc bedzie taka jak wczoraj to nie wiem czy mu się to uda. Malutka na szczęście już śpi. Ja pójdę się jeszcze wykąpie, coś zjem i do łóżka:-)

Korba super ze z dzidzia ok.
Chorym osobą zyczę duzo zdrowia. Odpoczywajcie,
Jestem w UP zarejestrowana, bylam tam ostatnio i kazali przynieść zaśw o planowanym terminie porodu. Idę do nich w pt i zobaczymy co mi powiedzą.

Hej,

Relacja z wizyty w odpowiednim wątku - średnio jestem zadowolona. Widok dziecka nieziemski, ale jakoś wszystko inne mnie zdołowało.

Wrzuciłam do galerii brzucholków fotki mojego brzucha giganta - pytałam dziś gina czy to normalne, że on taki wielki. Śmiał się tylko i powiedział, że lepiej za wielki niż za mały ;-), mówił, że jest OK. :-)

Wszystkie chorutkie dziewczyny i dzieciaczki - trzymam kciuki, żeby choróbska szybko Was opuściły i pozwalały cieszyć się pięknym stanem.

Z UP niestety nie pomogę, nie znam się.

TERI - wielki szacunek, że przy takich przejściach 'wyrosłaś' na cudownego człowieka. Naprawdę.

KORBA - cieszę się, że z maleństwem wszystko w porządku. Odpoczywaj, kuruj się i mam nadzieję, że jutro wstaniesz w lepszym stanie i nastroju. Buziaczki Kochana!

reklama
Tak rozmawiacie o badaniach i ja nie miałam badań na przeciwciała cytomegalii (i różyczki zresztą też) - myślicie, że powinnam się upomnieć u gina przy kolejnej wizycie? (A może sam skieruje???) Toxo miałam raz, wyszło ok, trzeba powtarzać? Po jakim czasie?

Do góry