Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zawsze możesz poprosić ks.w tamtej parafi o kolende-wizyte duszpasterską-nie powinien odmówić powiedz ze tam was ks draznie albo ze zaufania nie macie i bardzo prosicie-że i tak tu dzeci chrzcicie itpHeh rano o 10 zadzwonili ministranciOkazało się, że dziś u nas ksiądz chodzi, ale ze względu na fakt że : 1) wszystko w domu rozbebeszone, dopiero co wstaliśmy, 2) nic nie mieliśmy przygotowane, 3) wszyscy w piżamach
, 4) Luka jest cięty na tego księdza (podczas pierwszej kolędy był u nas 3 minuty zabrał kopertę i wyszedł), a ponadto jeszcze kaplica na osiedlu dobrze nie stanęła a ten już garaż przy niej (w bardzoooo widocznym i drażniącym miejscu) sobie postawił
, to stwierdziliśmy że jesteśmy cicho i nie otwieram, trudno ... Ale chyba bardzo mało osób go przyjęło bo w klatce był z 10 minut, a jak wyszedł to nagle usłyszeliśmy, że wszyscy sąsiedzi są w domu
Szkoda tylko, że nie było żadnej informacji, że to właśnie dziś chodzi, bo może byśmy się zebrali wcześniej i Luke bym przekonała. Tak czy siak jakoś średnio nam zależy, bo i tak tutaj do kościoła nie chodzimy tylko jeździmy kawałek dalej jeśli mamy taką potrzebę. Chrzest też chcemy mieć w tym kościele co Antosia - sentyment taki.

e o prrawym mi lekaż nie mówił tylko o plecach i to od początku u mnie tyłozgięcie to podobno ucisk wcześniej i wiekszyMama trojki to tak samo jak powinnysmy unikac lezenia na prawym boku, bo wtedy tez uciska.
ale zapytałam juz moich kochanych położnych
w poniedziałek ma przyjśc juz rogal to mam nadzieję nareszcie na wygodna pozycje
żeby tylko na nas nie przeszło :-(