Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba 6mm, ale teraz już głupia jestem i sama nie wiem czy to o pęcherzyk chodziło :/ Najbardziej dziwi mnie to czy to na pewno był pęcherzyk w takim razie?! Bo jeszcze myślałam, że mogłam poronić tą wczesną ciążę w nocy przed pójściem na hcg, ale przecież kilka h później jeszcze by wykazało hcg na pewno. A o tych 19 dniach pisałam, że jeżeli od razu po pierwszym razie bym zaszła to 19 dni temu, możliwe, że tak się wstrzelił... Ale potem za kilka dni był 2 raz dopiero i potem jeszcze ze 3 razy się kochaliśmy do dziś... Nie wiem sama o co chodzi![]()
olunia-Nie wiem kiedy nastąpiło zapłodnienie i nie wiem kiedy powinnam mieć okresTu jest ten problem, że nic nie jestem w stanie wyliczyć
![]()
![]()
Faceci tak mają, że potrzebują regularnie dostać porządną zjebkę, mieć jazdę w domu i wracają na jakiś czas na odpowienie tory. I potem znów od początku...
ale skoro krwawienie było krutkie a pecherzyk był i teraz czysto to moze macica oczyściła się z jakis swoich zaległosci które na okres przewidziała-dla dobra pęcherzyka-ja jestem dobrej myśliJa już nic nie wiem, cała się trzęsę
Miałam krwawienie, ale niewielkie. Jak czekaliśmy na wizytę to się zaczęło i jak wróciliśmy do domu, wykąpałam się i pierwszą luteinę włożyłam, rano wstałam i już nic nie było...
Ale my powinnysmy unikać leżenia na plecach bo macica uciska wtedy tentnice:-)ailatan ja tez bym na Twoim miejscu zrobila test, zeby sie upewnic.
a do dziwczyn , ktorym oli brzuszek polecam polezec z nogami wyzej, ja tak od dwoch dni lezalam i bole minely, pewnie i tak wroca skoro macica sie rozciaga,ale zawsze mniej stresu , jak przestaje bolec. Sprobujcie , moze i Wam pomoze. ja mialam je nawet tak wysoko, ze wygladalo jakbym siedziala na lezaco
aa i jeszcze jedno, jak Wy ustawiacie suwaczki, bo moj jej ustwaiony od ostatniej miesiaczki, a tak naprawde juz jestem od jutra w 18 tyg wg mojej gin lub wedlug szpitala 19 tyg
moze mnie sie pomylili w 1 ciąży i 2 zera dopisali przy cukrze-wyladowałam w szpitalu i owszem cukrzyca była ale nie naczczo tylko po jedzeniuJa sama widziałam na monitorze jak robiła USG, że coś jest, a miałam w tamtej ciąży duuużo USG, dlatego sama już pomyślałam, że to ciąża, zanim jeszcze powiedziała. Bo co mogłoby być innego niż pęcherzyk ciążowy?? :/ A jak laboratorium może się mylić? Test przed chwilą zrobiłam i jest jedna kreska... Bo ja jeszcze myślę, że to jest wczesna ciąża, ale nawet we wczesnej powinno mi wykazać hcgBo pierwszy raz po zabiegu kochaliśmy się jakoś 16-17.12. czyli jak mnie zapłodnił od razu to dziś jest 19 dzień od zapłodnienia, ale to jeszcze pęcherzyka by nie było, a hcg by wykazało
Boże już sama nie wiem co myśleć!
Jutro zadzwonię do tej mojej gin, dziś już za późno
![]()
znajomej rąbneli sie w wpisywaniu wyników z markera-tego na raka i puki bad nie powtużyli była pewna ze ma raka
to moze znaczyć baaaaaaaaaardzo młodziutką ciąże,błąd w badaniu krwi,bład w zapisywaniu wyników albo ze nie jesteś w ciaży ale skoro pęcherzyk był a niema krwawienia juz-takiego żywo czerwonego to pewnie dalej jest wiec stawiam na bład w labolatorium albo młodziutka ciąże lub niskie hcg -tu dobrze ze masz luteinke. jeśli mogę doradzić to zadzwoń do ginkiDziewczyny już mi się żyć odechciewaDopiero niedawno miałam wyniki bety wczorajszej i mam 0,2 HCG! :/ Jak to możliwe? :/ Co to w ogóle znaczy? Pęcherzyk w środę był 6mm, a wczorajsza beta wychodzi, że nie jestem w ciąży ?
Myślałam, że to zawsze jest odwrotnie, że hcg jest, a może nie być pęcherzyka... :/ O co chodzi?
Ratunku!!!
![]()