Witam się sobotnie :-)
ROBACZKU - świetny dialog rodzeństwa ;-) uśmiałam się nieźle.
AILATAN - trzymam kciuki za dobre wieści - uzbrój się w cierpliwość - będzie dobrze. Mi w tej ciąży też test dość późno wyszedł. 3 dni po spodziewanej @ wyszła ledwo blada druga kreska, beta też wyszła niska, a potem poszybowała w górę.
MAMA_WIKI - witaj w klubie Kochana - mdłości i rzygów w 20tc... masakra. Gadałaś z chłopem???
TUSIA - gratuluję udanej wizyty i synusia

ale super ;-)
MADZIA - sprowadziłam Cię chyba myślami na forum, bo wczoraj cały dzień o Tobie myślałam
ANISIAJ - jak się dzisiaj czujesz? Przeszły bóle??? U mnie chyba lepiej, na razie nie boli...
PAULUNIA - mi gin kazał brać ten Duphalac nawet 3 x 1 miarkę - nie wiem w sumie ile ml ma 'jedna miarka'. Na razie sobie radzę śliwkami, więc jeszcze go nie otworzyłam. Jaki on jest w smaku? Zastanawiam się czy dałabym radę go wypić.
Co do spania to śpię / leżę albo na prawym, albo lewym boku albo na wznak. Niestety ostatnie 14 tygodni spędziłam prawie wyłącznie leżąc, więc lewy bok by mi chyba już odpadł. I tak jestem tak obolała od tego leżenia, że szkoda słów.
Dzieci są jeszcze za malutkie żeby uciskać, za miesiąc dopiero trzeba będzie bardziej uważać, od 6 m-ca.