reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Halo

Witam się ociężale po lasagne które zrobił dzisiaj mój Małżonek mniammmmmmmmm

Chłopców zdecydowanie więcej na pewno :tak: Może by tak na liście np. Mamy chłopców i dane na niebiesko/błękitnie a dziewczynki na czerwono/różowo/fioletowo a niewiadome na żółto?

TERI do lekarza i to biegiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paulus gratuluję i to bardzo po pierwsze powrotu do zdrowia a po drugie Syna!

Miłego weekendu życzę

Ostatnia edycja:
reklama
Teri do lekarza !!!!! Jak się pogarsza to trzeba to pokazać lekarzowi.
Pauluś - no moje gratulacje i wyrazy uznania dla męża :tak:. Do trzech razy sztuka. U mnie było podobnie:-). Nie chcę straszyć ale synuś będzie się brata domagał ;-). No i super wieści , ze wszystko już ok . Bardzo się cieszę !!!
Wpisujemy płeć - jestem za :tak:.

teri - też uważam, że powinnaś to pokazać lekarzowi.
Co do płci - to ja na razie poproszę o kolor żółty :p bo dwóch lekarzy dwie sprzeczne opinie wydawało :) We wtorek idę na wizytę a 15 stycznia na usg genetyczne więc wtedy już musi się wyjaśnić :D My dziś z Luką jakąś kosę mamy :/ on się wkurza na mnie ja na niego ... o wszystko dosłownie. Dobrze, że idzie na tą imprezę bo byśmy się pewnie nieźle pokłócili :/

hej dziewczyny kochane wypiłam te 3 wapnia jak radziła paulus i zaczełam się szykować na IP jak radziłyście no i przed wyjściem patrze do lusterka a tu juz praktycznie znika ale cóż byłam juz ubrana mówie idę na IP hmmm dużo mi nie pomogli powiedział że jak po wapnie schodzi to może być uczulenie na jakiś składnik pokarmowy więc trzeba obserwować się po zjedzeniu każdej rzeczy hmmm kazał mi pic to wapno 3x1 i skonsultować się ze swoim ginekologiem lub udac sie do dermatologa narazie jest ok zostało tylko na dekoldzie z twarzy zeszło ufffff także w poniedziałek odwiedzę mojego gina akurat w poniedziałki przyjmuje w swoim gabinecie to pujdę zrobiłam zdjęcia jak to wyglądało to mu pokaże niech powie co o tym myśli
uffff ale sie strachu najadłam że to mi tak zostanie i tak bez tego wyglądam teraz tragicznie :no:

a co do płci to może jeszcze oprócz tej listy każda by dopisała przy swoim suwaczku na kogo czeka tak będzie łatwiej bo i tak nie zdołamy zapamietać wszystkich mysle że juz pod koniec stycznia po wszystkich połówkowych juz każda bedzie wiedziała no chyba że nosi uparciuszka i się nie pokaże
ja puki co prosze kolor różowy zobaczymy czy zostanie po 15 stycznia ale mysle że po 16 tyg już tam nic nie wyrasta :-p

Ostatnia edycja:
Teri kochana jakoś w 16tyg ciąży jaja wychodzą z moszny (tak mówi gin) więc i dziewczynki jeszcze mogą okazać się chłopcami :p Dobrze że schodzi ci to. Wyglądało strasznie. U mnie raczej na 100% dziewczyna ale 13.01 idę na USG połowkowe i jak potwierdzi to wtedy będę już pewna pewna :p
I też jestem za tą listą :)

Teri tak po zdjeciu widac ze to pokrzywka czy tam uczulenie pokarmowe. Duza dawka wapna a potem juz normalna zwykle pomaga. Nie jadlas za duzo cytrusow czy kiwi? To ty bralas ten lek na zaparcia? Moze to? I to najczesciej dekold i buzie atakuje.

Jestem taka podekscytowana tym ze to chlopiec i ze jest dobrze:) kiedy ten czerwiec bo ja chce juz natychmiast:)

paulus no właśnie to ja brałam ten syrop przez 2 dni !!!!!!!!! i to po 20 ml 3xdziennie dziś też brałam rano jej teraz mnie olśniło to pewnie przyczyna zapomniałam o nim na śmierć bo nic nowego nie jadłam owszem jem duzo cytrusów ale to od poczatku ciązy i nic mi nie było do tej pory jej ale Wy jesteście pomocne juz nie wezmę tego syropu :tak:

i tez bym chciała juz tulić maleństwo ach ten czas tak sie wlecze

Ostatnia edycja:
katka do mnie, ale nie obiecuję kiedy sie pojawią
pisałam wczoraj, że młody mi wsadził palec do oka - byliśmy wczoraj w nocy na dyżurze okulistycznym - mam uszkodzoną rogówkę oka, antybiotyk i maść na leczenie i hgw kiedy przestanie boleć
siedzę i wyję, paracetamol biorę z zegarkiem w ręku
także do zobaczenia jak sie wyleczy, mam nadzieję że szybko...

reklama
Do góry