Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

BETA ŁADNIE ROŚNIE DZISIEJSZY WYNIK 378,60 GIN MÓWI ZE ŁADNIE ROŚNIE :-) ZA TYDZIEŃ WIZYTA MAM NADZIEJE ZOBACZĘ MOJĄ KROPECZKĘ :-) JEDNAK MOJE PRZECZUCIE MNIE NIE ZAWIODŁO
TERMIN GDZIEŚ KOŁO 10 CZERWCA TAK WYCHODZI Z OSTATNIEJ @
mam pielegniarce jutro przyniesc pierwszy mocz z rana to zrobi drugi test i ja chyba sama sobie zatestoje moimi bo ona mowila zebym moze kupila bo te co oni maja sa malo czule mowila ze czasem i po tygodniu nie wychodzi pozytywny a ona bierze tez pod uwage ze w poprzedniej ciazy pozytywny mi nie wyszeld do 10tyg wiec jesli okres nie przyjdzie przez nastpeny tydzien wysle mnie na USG 
ja od 3 dni wstaje w nocy sikac ale z rana tez mi sie bardzo chce ze ledwo dobiegam a 2h przed pojsciem spac nic juz nie pije bo mam slaby pecherz.natis jestes dzień przede mnątym bardziej jestem ciekawe co zobaczysz na usg.
PAM to testuj jutro z rana. A ile u was czeka się na usg? Szkoda ze u was bety nie robia.
Pamiętam że ja miałam problem z tym porannym moczem bo w nocy ze dwa razy wstawałam sikac hehe.