Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety od 2-3 dni nie czuję jak brykaJuż zaczynam się niepokoić. Zawsze jak siadałam, kładłam się miałam kopniaczki a ostatnio cisza. Nie wiem co jest grane, już chyba takiej ciszy nie powinno być
To też mnie strasznie przygnębia.
A ostatnio ludzie się na mnie wydarli, że przepuściłam dwie dziewczyny w ciąży. Tłumaczę, że one na badanie cukru (widziałam już glukozę w ręku i zresztą same mówiły), że je i tak czeka tu 2 godziny siedzenia i ich kolejka nie obowiązuje, a jakiś chłop dalej swoje, że nie po to zrywał się wcześniej z łóżka, żeby jakieś brzuchy były ważniejsze. Załamka. Tak to w naszym kraju bywa...
Jakiego stracha wiki mi wczoraj napędziła... Bawiliśmy się i ona biegnąc do nas potknęła się o męża kapcie (1000 razy mu powtarzam nie zostawiaj ich na środku pokoju) i uderzyła kantem oka w twardą krawędź łóżka... i to tak niefortunnie że przeszło od policzka po skroń i na czoło... myślałam że zawału dostanę .... Ale na szczęście oprócz siniaka, rozcięcia i opuchlizny nic więcej się nie stało...
Niestety gardło nie odpuszcza, ledwo już żyję. Wczoraj wieczorem zjadłam chyba całą cytrynę, a potem syrop z cebuli. Tym syropem się załatwiłam, bo było mi tak niedobrze i żołądek rozbolał, że ledwo dałam radę. A byłam po lekach, nie wiedziałam ile się wchłonęło, więc robiłam wszystko, żeby nie zwymiotować.
Tak korba robię je średnio raz dwa razy na 2tygMąż uwielbia, ja też i mała zje. A robię ruskie
![]()