Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marcelina patrząc na Twój suwaczek to jesteśmy w tym samym momencie mi z @ wychodzi 4 tydz liczyłam termin wypada między 10 a 12 czerwca![]()
Kochana czas boczki zrzucicA dopoki nie jestem w ciazy trzeba korzystac, aby od jak najnizszej wagi zaczac i pozniej w ciazy jak najmniej przytyc
2 lata mialam to w dupie,ale w koncu postanowilam wziasc sie za siebie
![]()
jedynie plywanie a basen mam po drugiej stronie miasta...i nawet autobus tam nie dojezdza.... wiec nie mam ochoty sie odchudzac 
Hej. Ja czekam jutro na listonosza z testami i też testuje. Cyce mi mało nie eksplodują. Rano mnie fest zmuliło. Kto wie, może tym razem się uda.
Mamolinko- a skąd kochana ten pesymizm? Na kiedy masz termin @ ?
Paulinciu- jak tam kochana?
Pam- kochana ty moja. nie martw się, bedzie dobrze. Jesteśmy tu po to by cię wspierać i wysłuchać. Jeżeli masz wątpliwości pisz a my postaramy sie ci pomóc. Ja tez widze u siebie objawy i wiem ,że uda nam sie w końcu spełnić marzenia o fasolce.
Fioletowa-proszę cie kochana o troszeczkę dystansu do świata wirtualnego.
Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki![]()
Dzisiaj zaczelam odchudzanieI zamowilam skakanke i hula-hop... Jutro mam nadzieje, ze juz przysla i od czwartku bede mogla zaczac cwiczyc
![]()
A dopoki nie jestem w ciazy trzeba korzystac, aby od jak najnizszej wagi zaczac i pozniej w ciazy jak najmniej przytyc2 lata mialam to w dupie,ale w koncu postanowilam wziasc sie za siebie
![]()
zrobiłam dokładnie to co ty dwa lata olewałam temat, ale jak stwierdziłam że ciąży ni widu ni słychu i wzięłam się za siebie to zaszłamHej. Ja czekam jutro na listonosza z testami i też testuje. Cyce mi mało nie eksplodują. Rano mnie fest zmuliło. Kto wie, może tym razem się uda.