Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Znalazłam mnóstwo papierków po słodyczach, mała zjadła pół czekolady sama!! W ciągu jednego dnia !! Mąż powiedział że raczej nigdy więcej jej nie puści z babcią na wakacje....
;-)
tez bym jej już dziecka nie dała no ale babcia nie ma co
mam nadzieję że malutka szybko wyzdrowieje :-(
Boże co sie dzieje na tym świecie nie ogarniam tego czasem 

(o ile można mówic o zabawia 2 latka z roczniakiem, to polega zawsze na tym ze on zabiera jej wszystko czym ona się zainteresuje i rzuca w innych)
, ach to jest właśnie plus posiadania rodzenstwa, tak się ciesze że Ewka też będzie miała rodzeństwo, nie wyobrażam sobie mieć jedno dziecko, jak to mówi moja babcia to krzywda dla tego dziecka, chociaz wiem ze nie wszyscy maja takie dobry kontakt ze swoim, mój M. duzo lepiej dogaduje sie z moim niz własnym ale w tym jest dużo winy jego matki, bo zamiast pomóc im czasem rozwiazac problem zeby sie ni kłucili zamiatała to pod dywan i udawała ze nic się nie dzieje a teraz ma skutki tego. Kiedyś pytała mojej mamy jak to jest ze wszyscy (czyli jej dwaj synowie mój M i maż siostry) wola spędzać czas u mojej mamy a nie u niej
. Dostawałam szału.
nA co ja jej: Tak odpocznę z chorym dzieckiem w domu zamknięta w 4ech ścianach :/.